2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 極速快車手 u1咁樣.....點解唔轉台版
返回列表 發新帖 回覆
go

u1咁樣.....點解唔轉台版 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我係新手一名
琴日玩既時候 都幾無引  人流咁小
對戰場無晒人
聽咁多位師兄講u1好衰  罷玩
但係點解唔轉玩台版既?
聽人講台版活動多 野又平 又無咁昆水 又多人
唔通e+ 台版封左hk ip??
如果真係咁不滿u1 不如轉晒去台版啦

一般來講d遊戲公司唔會好似越一咁差
u1超勁, 搞到港版極速快車手極速變廢車手
之前松崗負責個時還好地地, 係u1搞到d人走晒,
u1搞殘左隻game 係不會再理隻game不會搞番好的, 證明u1只想在收錢之中從中抽水
u1搞殘左快車手, 係走去搞新game on豆風雲昆水, on豆個新包好昆水

轉玩台版松崗極速快車手的同時, 要番來踐踏u1, 將呢d垃圾踢出本地遊戲界 等u1唔好阻頭阻勢!!!!!!!!!!!!

十週年勳章(賀詞)

原帖由 光明仔~sky 於 2009-6-7 02:59 PM 發表
一般來講d遊戲公司唔會好似越一咁差
u1超勁, 搞到港版極速快車手極速變廢車手
之前松崗負責個時還好地地, 係u1搞到d人走晒,
u1搞殘左隻game 係不會再理隻game不會 ...

睇你簽名就知你非常痛恨u1...
但台版有無封到HK IP??

原帖由 〥不可思議〥 於 2009-6-7 05:47 PM 發表

睇你簽名就知你非常痛恨u1...
但台版有無封到HK IP??

之前封左啦 仲冇賠, 聽講係u1要封HK IP, 睇黎依家解番 但我諗都係松崗自己解, 你問下其他c兄

港版依家冇人升級 連h都冇人撞, 冇左拍賣, 自從u1接手搞 好多人頂唔順u1因而要放ac,
極速快車手依家殘左了, u1破壞舊玩家原本的樂趣,
其他賽車game光線飛車 瘋狂賽車(匯創紀 CSOFT 對玩家唔錯的遊戲公司)都可試下, u1呢間唔得係肯定的.

隻game就快唔洗玩lu*大家快d入黎睇下
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D2
點解u1吾大力宣傳
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... amp;extra=page%3D14
U1如果你唔開放移民,唔好怪我起呢個討論區到玩野!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... amp;extra=page%3D16
開始罷玩.越一管理不力.人流大降---------------------標題要長!!
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

我當然不是要單單情緒發洩憎恨u1, 係要呼籲d人盡量唔好玩 u1 搞的game, 以減少傷亡同損毀報告, 玩u1既game係好危險的事情.
簽名檔個d係越一在 lfo害人的事實, 全部已發生, 好人都睇唔過眼u1 所作所為, u1 乜game都唔應該玩架,
越一呢間好無良, 到依家都唔停....

十週年勳章(賀詞)

唉  竟然將隻好GAME 搞到如此地步
我見你都好有心機 抗衡U1
賽車GAME無人玩對戰...已經係汁粒既先嘯
放心^_^你想要既野 可能好快發生  哈

原帖由 〥不可思議〥 於 2009-6-8 02:18 AM 發表
唉  竟然將隻好GAME 搞到如此地步
我見你都好有心機 抗衡U1
賽車GAME無人玩對戰...已經係汁粒既先嘯
放心^_^你想要既野 可能好快發生  哈

u1現在垂死 可是我見到u1仍要極力掙扎......非常令人氣憤!
u1摺係佢自己抵死, 越一無謂掙扎.

U1即使犧牲玩家也要令營業額不下跌, u1目前只能越來越罔顧玩家的利益 抽玩家水 爛game唔處理等等,
都唔知呢間垃圾對玩家來講仲有咩存在價值... 越一累人累物, 越一會比歷史洪流沖掉~

唔之係我既問題定咩@@"
岩岩dl完台版
入game果陣佢話我認證錯誤 =00=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 霧冰 於 2009-6-14 11:20 PM 發表
唔之係我既問題定咩@@"
岩岩dl完台版
入game果陣佢話我認證錯誤 =00=

姐係封左香港ip 入唔到0,0
我都有個ac 5xLV 有嫁v8 207 係入面有 幾千萬
但係封左lo....又冇錢賠

原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-6-15 01:25 AM 發表

遲d摺左有機會開番= =

越一冇攪死玩家囉=.=...
只係隻game要玩既野都玩盡...
大約70lv 以上...都唔需要撞h..
每日暴走..對戰撞h..仲有咩玩= =?
我玩左4-5個月玩到悶先賣ac....唔覺得關越一咩事

原帖由 ☆劍仔★ 於 2009-6-15 01:25 AM 發表

之前封左台版 有話到賠..不過係賠game錢姐...你冇留意咩

我前日上返=.= vs都冇咩人玩系灰左既

我直情放棄左

十週年勳章(賀詞)

我唔得閒升同唔好玩.....人肉外掛妳辛苦

原本我有得拎賠償,不過只係遲左幾日,之後就過日期(因為之前無話限定日期內),所以我超憎U1

加埋松崗,我希望佢快d汁

十週年勳章(賀詞)

玩返美版了...太貴了
光線飛車....?????

?在力量?大的人最有魅力

什么?的人最有魅力?什么?的女人可以抓住男人的心?什么?的男人才是真正的男人? 我愈?愈?得,答案就是:?心有力量的人。什么叫做有?在力量?就是遇到困?,碰上痛苦,能?坦然与自己?面情?相?的人。困?大家都有,痛苦每人也不缺,只要是人,?些都是?可避免的。但是?在力量?大的人可以不受苦

如何培??在力量因而不受苦呢?其?非常??,就是感?自己在受苦的?候,欣然接受,承受痛苦,接?逆境的不?,那么你的?在力量就?一?一滴的被培?出?,就像我???肌肉一?,需要一段??的。

那些?我博客或是?箱??痛苦并且求救的人,都是比?缺乏?在的力量的人。其?,我?每?人的?在都有足?的能耐去面?我?生命中、生活中所?生的每一件事情,?在力量不是外?的,它已本自具足在我?每一?人的?在,只是?小?有人教我?如何去使用、汲取他?。

碰到一位?者,她跟我抱怨?,你的??有其他?性?籍,?的都很好,很棒,我非常?同,但是就是做不到,落差太大,反而?我?所适?,愈看愈?,干脆不想不看了。我告?她,我一?始?修的?候也是?么?得,但是我和她的不同就是,我不?得那种境界是我一?子望?莫及的,我相信?人做得到,我也能做到。

于是我??一?好奇的、挑?的心,一步一步去研究,?什么我的境界和老???的境界?差?么多?我如何一步一步可以走到那里?大部分的人都想速成地一步登天:“德芬你救救我吧,我如何才能像你??安?快?”??不起,德芬不知道花了多少??,多少勇气,愿意去面?自己的痛苦,直?它的?在,看清楚痛苦的背后究竟是什么。?我不心存畏?,勇敢地面?的?候,??痛苦只是不折不扣的幻相,而且是我?手打造出?的。(?忘了我以前?的:受害者的唯一出路就是接?和面?受害者的情?)

所以,?者???行心理咨?求救的?候,我作?一?心理?生,能?什么忙呢?我的?上、博客上,??都是教大家如何建立?在力量的各种方法。肌肉松弛的人,?向我求救,我教?了??的方法,他?不去做,只希望能有??丸放?嘴里就能?六?肌能立刻出?,或是把不想要看?、??的人事物立刻?生命中移除或改?,抱歉,我真的?不上忙。

到?在,我的生命?中已??有?人了。我??唯一的?人就是我自己。?付?人最好的方法是什么?就是?用?心,?卑和忍耐。?能化解一切。???自己,建立自己?在的力量,你就不需要每天跟救火?似的,到?去扑?你生命中的大小火?。

香港d遊戲公司會要求台版封香ip,搞到港服汁都唔比香港玩家玩台版 攬住一齊死,
啫係我想講的是這現象不是罕見的. 賤u1會咁做也唔出奇

原帖由 william`z 於 2009-6-20 01:30 PM 發表
我前日上返=.= vs都冇咩人玩系灰左既

個個唔要廢u1爛越一的爛產品最好

轉左u1冇錢搵@@

所以玩家要轉台版,
灣岸DX3好多人
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-7 02:03 PM , Processed in 0.039894 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存