2000FUN論壇

搜索
樓主: mango2003
go

雙開問題 [複製鏈接]

我難升可唔可以外掛..?
難升可以雙開,同埋基本上比唔比雙開係兩回事吧,
再者,封左一d唔正常升lv既方法就無人玩既話,那就由佢無人玩,
根本呢隻game就係難升,你強行雙開單升係唔正常係事實,
我勉強地同意如果跟番日版無人咁做,
但而家唔係,而家的確十個有九高lv的,不,可以話十個有十個高lv的,都有雙開,
如果你地中意同不正常方法升lv既,隨便,
我只係覺得,你地可以公然話自己雙開GC都唔理呢個問題非常有趣,
GC係明顯驚雙開唔到又走咁一堆人,
明明雙開影響曬隻game都唔覺,
係啦,某樓上說的封同一ip雙開,最後也步上滅亡之路是什麼game?

(不喜勿插,純粹個人意見,如有不滿敬請原諒) + (紅字為個人意見,純粹說說而已,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。)

其實雙開最好用的地方 (對我來講),
係解決倉庫唔夠位問題...
1 個ac 的倉庫放得了衫又唔夠位放材料~
如果唔可以同時開兩個人出來整理倉庫實在好唔方便 ...

(偽)CG:跟日版?玩家可唔可以跟日版?(被打

原帖由 mango2003 於 2009-6-9 01:37 AM 發表

而家佢地就完全誤會左隻game,
就算比你地兩下按ECO程式開,都係唔正常的方法,
佢個程式實際係唔比你雙開,難道你們誤會了嗎?
如果係玩升lv地獄既話,ECO唔岩你地,係你地走才對,
雖然,其實我已經無玩隻game,我已經 ...

仲有,你呢個帖最後一句"就當我想整死eco"
我覺得你好自私
你個人已經離去eco呢只game(可能你是對eco無晒感情)
但如果你連走佐都要整死港ser
咁對一d對eco有感情ge人士
絕對係自私行為...

原帖由 Mr。守望 於 2009-6-9 05:36 PM 發表

我覺得你好自私
你個人已經離去eco呢只game(可能你是對eco無晒感情)
絕對係自私行為...

嗯,因為我覺得你誤解我,
所以我用個"當"字,
原來我停止雙開係好自私 (笑)
我覺得用正常玩法既玩家,好自私

我一個路過的紳士

本post令好多人淚目/___\
不知外掛是什麼小朋友而淚目
官方凱提不出來停止罵戰2000fun而淚目
GC因有人幫ECO手阻止進入滅亡之路高興而淚目
樓主血戰小朋友而淚目
ECO版出現 魔力 1 ECO淚目
"個人意見 " 被濫用"個人意見淚目"
ECO版 某些online ECO淚目
滅亡之路 淚目

本post名言:
eco走上絕望的路
最高記錄9開

呀哥9開了/口\
就等於將ECO送去滅亡之路
有某些online也這樣做,封同一ip雙開,最後也步上滅亡之路
不過你叫官方封閉雙開的話,就等於把eco親手送上滅亡之路

以上觀點乃個人感受,不喜勿插
不喜勿插,純粹個人意見,如有不滿敬請原諒
下面係個人意見(唔好插)
(個人意見,不喜勿插)

我勉強地認同你既講法
紅字為個人意見,純粹說說而已,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。

紫字為  9開  名言,純粹說說而已,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。
橙字為  滅亡之路   名言,純粹說說而已,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。
藍字為  [個人意見 ,個人感受]   名言,純粹說說而已,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。
黃字為  勉強你  名言,純粹說說而已,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。
紅字為    純粹說說 名言,不是針對某一些人物或團體,如有不滿敬請原諒。

原帖由 Mr。守望 於 2009-6-9 05:36 PM 發表

我覺得你好自私
絕對係自私行為...

為左對eco有感情ge人士,你應該停止雙開
你而家絕對係自私行為..

ONLINE GAME
至緊要係...
官方搵唔到錢
玩家玩唔到隻GAME
之後食花生

算了啦~早已經絕望了,改變整個遊戲環境比登天還難
我還沒放棄港服就一路這樣升,不N開升不吃EX,幫我的神官巫師都是朋友,都沒退組,自己也沒有這些職業的分身,最後也穿上了85裝。經驗值地獄就這樣熬著過
直到服務器合併後的雙經,因為太卡不想練,結果研究到上日服的方法,就玩到了日服,玩了兩天,回來港服後,徹底絕望了……從此就放棄了港服,上線只是聊下天就下了,一天有上半小時簡直是奇蹟,還在猶豫著港服該不該刪掉
真的讓我感到日服和GC版差異的,已經不是代理商的管理了……
GC調整經驗和永久1.5倍經驗有人傳消息過來想把我們拉回來,結果其中有一個人說:“就算GC把港服調回日服原版的設定,我也不想回來。”確實,我甘願砸錢買代理都不想回來。
我也沒特別針對某些人,真要說的話,我連經常幫我的那幾個朋友也一起諷刺了

另外玩點文字遊戲,別說沒了N開eco就會滅亡。沒有了N開,會滅亡的只是GC特別版。真實的ECO不會因為N開而生存,只會因N開而滅亡。

如果你認為你的N開玩法,就是對eco有愛的表現,那你繼續吧,反正港服會變成怎樣都不關我事了

給樓主,既然沒玩了,那就別花太多心思在不可能的事上了

其實講到尾,樓主就係介意d人因為難升就雙開升?
我一直以為你係介意成日game入面無人講野,
你有你玩,我有我玩咁。

不如聽我講個無聊既笑話...
假如gc真係封左雙開,都係無用,因為無幾耐又有人會研究出新既雙開方法或者程式。
最好既辦法就係鎖左eco既升lv系統,我相信到時無人會雙開。

打怪冇經都夠啦

我覺得樓主好似係因為自己唔可以雙開升lv而去想整埋其他有得雙開玩唔到eco

原帖由 靈0.0 於 2009-6-9 09:08 PM 發表
我覺得樓主好似係因為自己唔可以雙開升lv而去想整埋其他有得雙開玩唔到eco

我絕對可以雙開升lv,我唔做姐..
有無人中意人地用唔正常升lv方法升得快過自己?

小妹覺得...

雙開都係方便自己@@''

其實官方都理唔到你~唔好理咁多照玩算XD

但係小妹有個問題

點解我系統換左vista就雙開唔到=_=

之前XP都得..冇得雙開我好困擾orz

有冇人指點下=3=

原帖由 hanna1118 於 2009-6-9 10:21 PM 發表
小妹覺得...
雙開都係方便自己@@''
其實官方都理唔到你~唔好理咁多照玩算XD
但係小妹有個問題
點解我系統換左vista就雙開唔到=_=
之前XP都得..冇得雙開我好困擾orz
有冇人指點下=3=

雙擊eco檔也可以了吧....
tool在vista用不到的,可以試用pass的,也不錯,易上手嘛...
(雙開不是外掛,我教人會被罵嗎-3-?)

=================↓另外回回樓主的話↓=================
今天終於明白到什麼叫分經無法升lv這句名言了,
只是2人團已經可以一場令我10%也沒無升...
要是gc完全跟回日版的所需經驗值和跌出經驗值,
我想2~3人團也可以很易升,
偶今天打了2場,一場叫朋友用ec 2人團來打,每18~20隻 = lv0.1% (爆ex把這個數除以 2 )
再到第2場,這次雙開,自己開的ec來打,每8~11隻 = lv0.1% (爆ex把這個數除以 2 )
可見分別在分經,別說爆不爆ex了,
如果個個人都不雙開,我想現在也沒人99lv了吧,就算有也頂了幾多日通霄~?
再說也沒用,如果樓主真係咁不滿人地雙開的,
請打去客服(每天打100多次)和客服人員說你不滿雙開的理論,那gc可能會接受,
如果gc真的封了同一ip雙開的,那別的有錢再買多部電腦回來開吧再自閉@.@,你又不滿,
又打去客服嘈囉,又打100多次,那gc又再封打70~80遺必須在同一地圖內有3個組員,否則無經驗,還好呢@"@
(↑你真的有這麼多的時間嗎?我相信能做這些事的人必定也是太無聊了↑)
那你有沒有這麼多時間去打去客服、同gc講數、係到同雙開使用者討論?
(廢事講了,和樓主說也是晒氣,你先叫官方凱堤反映,佢再接納的再開po吧,現在嘈下去也是無用的,你不反映gc不會有人理會這些post,有的也是看看別人意見就走了,樓主請先反映吧。)

原帖由 藤原伊奈=) 於 2009-6-9 10:27 PM 發表

雙擊eco檔也可以了吧....
tool在vista用不到的,可以試用pass的,也不錯,易上手嘛...
(雙開不是外掛,我教人會被罵嗎-3-?)

=================↓另外回回樓主的話↓=================
今天終於明白到什麼 ...

雙擊不能 T_T

tool vista用唔到...

pass又係什麼來的,全名是什麼o_o

原帖由 hanna1118 於 2009-6-9 10:46 PM 發表

雙擊不能 T_T

"eco pass"
聽說天野幻境可以下載

原帖由 hanna1118 於 2009-6-9 10:46 PM 發表

雙擊不能 T_T

你可能唔記得設定係用系統管理員尼開
設定完後唔係用依家哥個ECO
係對住依家哥個ECO-->右建-->內容-->開啟檔案位置-->跟住入邊有2個ECO檔,選唔係帖圖檔哥個,係咁雙CICK就OK(要岩岩開機時先得...)

原帖由 mango2003 於 2009-6-9 05:38 PM 發表

嗯,因為我覺得你誤解我,
所以我用個"當"字,
原來我停止雙開係好自私 (笑)
我覺得用正常玩法既玩家,好自私

但依家除佐級數較低的玩家外,大部分玩家都係雙開嫁la(某部分人除外....)

原帖由 Mr。守望 於 2009-6-9 11:20 PM 發表

但依家除佐級數較低的玩家外,大部分玩家都係雙開假WO

大部分玩家都係雙開假WO
潮喎wow
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 10:22 PM , Processed in 0.047037 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存