2000FUN論壇

搜索
樓主: mango2003
go

雙開問題 [複製鏈接]

原帖由 mango2003 於 2009-6-12 03:20 PM 發表

ECO果個強化系統本來係比你打皮魯魯果d出野結晶升既,GC咁都封埋,我又點知佢重放個強化系統係度做乜,呀~我諗到,騙錢
我無認識到打得慢唔組人既神官wo...
止少我唔係,
呀...我唔係只玩過神官的,我有的AC係神官,有 ...

邊到有封到,只不過難有,假如真係封晒,咁光塔就唔會有咁多石像la....

各類結晶...我打咁耐都無打過...應該係封左...

開石像去搵...礦物同魔物..都有機會搵到....

開箱都有機率開到結晶

原帖由 mango2003 於 2009-6-12 03:20 PM 發表

ECO果個強化系統本來係比你打皮魯魯果d出野結晶升既,GC咁都封埋,我又點知佢重放個強化系統係度做乜,呀~我諗到,騙錢
我無認識到打得慢唔組人既神官wo...
止少我唔係,
呀...我唔係只玩過神官的,我有的AC係神官,有 ...

根本上雙開呢樣野 係好多GAME入面都變左正常化
一開練功 同時 另一個開 可能做D 買賣 收集物品咁

只不過ECO既憑依系統令雙開可以用係練功上面
正常開住 2~3個 AC 好難控制 不過ECO有憑依呢樣野
4開 1人上3魂 其實都唔難控制....

不過你講返之前 冇魂 冇雙開呢D咁樣  好怪囉
咁好耐以前冇車呢樣野 D人去邊都只係用對腳
咁唔通你以後唔坐車?

原帖由 水~ 於 2009-6-12 09:33 PM 發表
各類結晶...我打咁耐都無打過...應該係封左...

開石像去搵...礦物同魔物..都有機會搵到....

開箱都有機率開到結晶

用石像當然可以搵到
但...
打出黎就無封到只係極無機會率姐..↓
0.00000.....(一萬個0)..........01%

藤原伊奈=)講得好岩 我都覺得雙開有咩問題,石像都冇咩問題姐,你仲可以買到野啦,你唔中意咪唔好教石像。
已有 1 人評分威望 收起 理由
ka-ming -1 推舊POST

總評分:  威望 -1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-30 06:32 PM , Processed in 0.055764 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存