2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 王者世界(Atlantica) 對王者既see法
返回列表 發新帖 回覆
go

對王者既see法 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我覺得外掛雖多.但無咩影響
因為佢地真係好多到係掛機打寶~打箱咁姐..更何況佢地既組合大多數係全木槍..
打pvp大多數到係唔係外掛..最重要呢隻game係做任務升lv.
我見到咁q多人話唔玩..所以先開post~哈哈...我到會支持..我會支持到外掛影響到我地先唔玩

你真係吾知邊d高lv都有用?
比你估下吧 音X 天馬X行X X熊 灰x 冷x
以上呢d全部都有玩製作 有打pvp你會吾會覺得仲冇影響
大公會入面10個2-3個有用外掛

後期打怪一場大約5萬蚊,3條友1組一場(3組怪)就15萬入袋
佢地掛一場不到5分鐘,一個鐘未夠就賺450萬(剩計錢未計寶)
一日有幾多組外掛係到掛緊??
而家物價爆帳到痴線,點會冇影響呀

支持王者^^

原帖由 hang_doy 於 2009-6-11 02:43 PM 發表
後期打怪一場大約5萬蚊,3條友1組一場(3組怪)就15萬入袋
佢地掛一場不到5分鐘,一個鐘未夠就賺450萬(剩計錢未計寶)
一日有幾多組外掛係到掛緊??
而家物價爆帳到痴線,點會冇影響呀

緊係有影響啦 不過我又未見過回合制既game
個個係度乖乖地慢慢按 邊有game冇外掛嫁 私服都有啦- -"
官方又係衰 設到個自動戰鬥咁db d怪都叻過佢 唔識搵怪都算
仲要打20場就用人手返 咪傻啦 自動得就係唔想人手按

玩過星曲WEB

原帖由 屎豪 於 2009-6-9 04:06 PM 發表
我覺得外掛雖多.但無咩影響
因為佢地真係好多到係掛機打寶~打箱咁姐..更何況佢地既組合大多數係全木槍..
打pvp大多數到係唔係外掛..最重要呢隻game係做任務升lv.
我見到咁q多人話唔玩..所以先開post~哈哈...我到會 ...

你覺得外掛對pvp無影響?樓主未免太膚淺了,掛的通常是分身,在遊戲是有一個主身,他們掛機打火山,等高的箱子,又有錢,用分身供養主身,人家比你有錢用勁裝,有錢用符咒等消耗品打pvp,在實力先輸人一步,人家件件+8+9,你覺得會公平嗎?雖然遊戲有自動平衡雙方能力,但實力相差太多都會有很大分別.你想說靠技術打羸,但有多少玩家面對實力比你強能用技術反勝?

回復 3# hang_doy 的帖子

我是新手...這遊戲的錢會好賺嗎?
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 07:58 PM , Processed in 0.034030 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存