2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 會唔會背住自己男友同多年既異性朋友出街??? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

會唔會背住自己男友同多年既異性朋友出街??? [複製鏈接]

呢個異性既朋友...係網上識...都識左3,4年到啦.....
同佢都一齊左幾個月...
最後當然做返朋友...就直到而家....
有時佢都會想約我出街食飯...傾下計咁....
但我次次都推...推推下...都2年冇見過....但都有MSN同電聯
直到今日...佢又約我....其實我都推左....不過佢係咁略....
應承左佢=.=....但其實都有D驚...
我係度諗...同唔同我BF講好呢....問准佢好唔好呢.....其實我都知個答案一定係唔得...
但因為我個心唔想呃佢....所以就打左比我BF @@""
最後個答案當然係同我講既一樣...

呢D都唔知叫唔叫做煩惱.....
我有掉返轉諗...
如果我BF同第2個女既朋友出街....咁我又會點呢....
我只係知道我果日會好驚...我會亂諗野.....
好矛盾呀....
點算好....??

仲有仲有...我同果個朋友...都冇哂野嫁啦....(其實我諗都冇關既=.=...)
真係朋友咁簡單的說...

呀~仲有仲有....我BF話...如果佢係同1個異性朋友出街既話...佢話會叫埋我喎=.=.....咁佢又味試過咁樣....
同埋佢都冇玩上網既野...所以唔會有我咁既情況...
佢身邊D朋友都係圍繞住公司既同事同埋佢個FD開既酒吧既人....唔會有其他

十週年勳章(賀詞)

講黎講去都係一樣野
有心會出事既話,點都會出事
無心會出事既話,你除晒衫佢都唔會理你

你真係怕既話,就唔好出囉,諗咁多做乜?

其實你同唔同你男朋友報案呢,就好睇你自己點諗
我好明白,任何一個男性都好怕,自己女朋友暪住自己
出去同第二d朋友去玩
有咩事都唔知點算
不過,你自己唔想發生咩事既話
奉勸你最好搵多個fd出黎啦

上網認識既人 無論係網上面點樣fd都好
真係要出街既 就一定要有戒心
尤其係女仔

而家好多女仔比人呃
出去既話你都要小心d啦

原帖由 闇族 於 2009-6-9 07:37 PM 發表
講黎講去都係一樣野
有心會出事既話,點都會出事
無心會出事既話,你除晒衫佢都唔會理你

你真係怕既話,就唔好出囉,諗咁多做乜?

其實你同唔同你男朋友報案呢,就好睇你自己點諗
我好明白,任何一個男性都好怕,自 ...

呢...我咪話同左佢一齊幾個月既....出過街嫁啦....
佢係冇野既...唔係呃我果d人泥...

我都會同異性出街    不過我會同gf講左先  ....       gf同異性出街都會講比我知  同邊個去邊到   幾點返家   ..    雙方都會係出街時候打電話黎   靠雙方既信任    你試下同bf講啦

最好唔好瞞住自己BF同其他男人出街啦
比佢發現 佢就好多野諗架啦

唔....要同佢針針先得..

如果我女友咁問我,我會先表示我唔太鐘意佢同男仔單獨出街
但最後我都會俾佢去,因為始終我對佢同對自己都有信心

我就唔係咁鐘意-0-

有時唔係對女朋友無信心==.=
係對個男性無信心O者
因為唔識佢

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 明◇〞 於 2009-6-12 11:07 PM 發表
如果我女友咁問我,我會先表示我唔太鐘意佢同男仔單獨出街
但最後我都會俾佢去,因為始終我對佢同對自己都有信心

我都會係咁...因為我對個女仔有信心...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

你想同佢保持朋友關係
又唔想冇左個朋友
最好唔好次次推
搵一兩次出
不過搵fd同你一齊出就最好
令佢知難而退

p.s你知自己對佢冇野就得
    你唔同佢單獨出就唔會有事

哈...都係果句...
牛唔飲水唔禁得牛頭底...
一切後果自負^^
出黎托咩.....都咁多年無見..仲要係網友(姐係你地感情一定唔會深)..
如果你同個網友出到黎有咩事...(呢d野無人可以擔保一定安全嫁嘛)....
我睇你到時點算=]

好啦....有個愛你既男友
你又愛佢既..請尊重你既愛情 尊重你男友....更加尊重自己
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:21 PM , Processed in 0.032338 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存