2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美容髮型講場 點令頭髮直滑順飄?
返回列表 發新帖 回覆
go

[髮型-髮型屋討論] 點令頭髮直滑順飄? [複製鏈接]

我d fd既陰係直既,佢向下望既時候,d陰都會直哂向住地下
佢d頭髮好正呀,左右fak個時係會係咁飄
但係我個d彎彎地,就咁望上面都見到彎,向下望d陰係唔會有變動
左右fak係唔會郁嫁,我有用護髮,重買左支焗油,不過唔係15分鐘個隻
係採左之後用清水洗,雖然頭個半個鐘係好順,但係之後............
去髮型屋做焗油/負離子得唔得呢?
我呀媽話做左都冇用,生番出黎既頭髮都係咁樣,重話哂錢。

有冇人應我呀.........

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 〝Kai〞華 於 2009-6-10 09:31 PM 發表
我d fd既陰係直既,佢向下望既時候,d陰都會直哂向住地下
佢d頭髮好正呀,左右fak個時係會係咁飄
但係我個d彎彎地,就咁望上面都見到彎,向下望d陰係唔會有變動
左右fak係唔會郁嫁,我有用護髮,重買左支焗油,不 ...

我估.....(完全無知識、技術含量, 真係靠估)
係咪因為你個fd既頭髮比較幼身, 而你d頭髮粗身d?
同埋髮型都會有影響~頭髮粗同埋多/厚的話, 剪既時候偷多d layer會輕身d~
而且直唔直都有天生既成份, 如果真係追求好直既, 都係負離子啦~_~"
(不過負離子又會貼頭皮d, 未必做到"向下望都指向地下"~)

你拉直左之後呢;生返出黎都系luen咖
做完個排時間會直.0.
so做左真系幾哂錢;
但系我諗keep到半年既.

回復 4# ★;星星 的帖子

但系起碼都有一排系直先-3-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 05:30 AM , Processed in 0.033212 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存