2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 王者世界(Atlantica) 隻game仲點唔比人攻陷
返回列表 發新帖 回覆
go

隻game仲點唔比人攻陷 [複製鏈接]

唉,,算吧啦...比你地用到一陣比人鎖左仲好笑

無意罵戰,,

請問你開呢個POST既意思係乜呢?

話人用外掛既我係其中一個人
我都想知 我唔玩又點用外掛@@
同埋我2個acc都仲起度@@

另外首先 你話2kf話人用外掛<--------咁多人起度 實有人用嫁..阿貓阿狗都可以注冊做2kfun 會員..你咁講真係可以話玩哂!
                                                    唔俾個膠你都唔得~
                                                    好似你咁講 我一樣 可以話xx壇既人用外掛.xx壇既人用外掛..因為實中既~

如果你話2 k fun既話 正式代表2 k fun既人
我公會 就已經係....but我都想知我公會既人點用外掛@@
我地出哂名係 0 外掛 全手動既公會...1發現有人用外掛 我就會即刻處理
呢點其他 會員都已經見過...我對外掛 係0容忍。

咁試問你 指既2 kf話人用外掛而自己又偷用外掛 既人 係邊種人呢?

唔該解釋埋

笑傲無雙

2kf話人用外掛自已去偷人外掛用- -,,隻game仲點唔比人攻陷
你中文文法有問題
1.2kf係論壇 唔係人黎 用唔到外掛 也唔識偷人外掛
2.乜水都上到論壇架la 有玩王者既人有可以有100%港人都有2kf ac架la
3.話人用外掛前請講名 唔好唔湯唔水 唔係以為你話我 我都有份話人用外掛

唉,,算吧啦...比你地用到一陣比人鎖左仲好笑
我唔用點會比人鎖?

無意罵戰,,
你開得呢個post遇左罵戰la

我相信2kf既人都會有人用外掛,,但係問題唔係佢地用外掛...係點解要話比其它人知點樣去拎人比左錢既外掛黎用
如果你地連有人教人拎人地比左錢既外掛黎用咁我都唔知講咩好
我相信2kf玩得既都係為左玩隻game而唔係用黎掛錢黎賣,,咁止會增加一班用外掛黎pvp既人
我無意話曬所有人,,版主等等我同你地講聲對唔住...我自已都係一個玩王者玩得好癲既人,,
一開服到而家都不停升而家都100左,,但係見到而家咁...簡單一個將軍城,,有既再唔係gs001 002 003咁既人而係一班有名氣既人

原帖由 evan826 於 2009-6-11 03:47 PM 發表
我相信2kf既人都會有人用外掛,,但係問題唔係佢地用外掛...係點解要話比其它人知點樣去拎人比左錢既外掛黎用
如果你地連有人教人拎人地比左錢既外掛黎用咁我都唔知講咩好
我相信2kf玩得既都係為左玩隻game而唔係用黎 ...

咁你下次講好d
其他人唔知以為我地2 k fun既人用外掛...

香港特首唔代表香港全部人
講野之前要諗清諗楚 唔好9 up
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 08:52 PM , Processed in 0.031782 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存