2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的愛情故事 我的愛情路
go

我的愛情路 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

我有好多字唔識打 可能會打同音 唔好見怪
(我讀書唔多 而家又冇長工)
我同我女朋友一齊左都有7年 佢同我分手都有幾次
我係因為我有個朋友想溝佢 識ga 有一次我叫我朋友約左佢出黎 跟住我就對佢一見鐘情啦
我地日日都講幾個鐘電話 後來我同左佢一齊
我可能係第一次拍 所以我唔係好理佢 唔係好關多左個人係我身邊咁 冇幾耐
佢同我講分手 跟住第二日我見到佢送第二個男仔返屋企 我個心好嬲 之後知道佢係同個個男仔一齊 我個fd同佢係同學
跟住我都唔知點 我個FD就日日打去煩佢 我都有D想打佢 有一日 我有個朋友叫我去個男仔樓下等佢 我同幾個人啦 跟住我叫到佢 我問你係唔係XXX 明明係佢都可以話唔係... 後來佢屋企人打999..之後一直都冇搵我個女朋友
過左6個月到 個日係我生日 佢同個朋友買左個蛋糕上黎 我個心仲好鐘意佢
約佢出左幾次出去就問佢可唔可以同返佢一齊 佢答應左
跟住呢次我我同佢嘈左幾次 係因為我唔想佢日日出街 仲要好多時都係同一個男仔
佢就係咁話我管佢 因為呢合問題都分左幾次手 當最後一次嘈 我第二日我哄返佢
我話唔係你唔岩 係我唔鐘意姐 你可唔可以就我出少D 叫佢比次機會我 跟住我地大家都答應會改
呢件事過左幾個月後 我一直都做得好好 但係有一日 佢叫我出呢 我好開心 因為平時佢都話好唔得閒(仲有佢平時好聽屋企人話 好多節日都要同佢屋企人一齊) 我好開心咁同佢行 打機 影相 到左晚上佢冇啦啦同我講要分手 我問佢點解 你係唔係有第二個 佢話冇
之前問左幾次先知有 佢話係我上次同佢嘈之後同左佢一齊 仲同個男仔一齊左幾個月 之後我話 我都因為你做好左好多啦 你都知ga  咁點解要咁對我 咁我再問你愛唔愛我 佢話愛 我就叫佢同個男仔個分手 叫佢打比佢 佢唔想講 我就幫佢講啦
之後講講下佢電話都唔要就上左去個男仔屋企 我後來去左女朋友樓下等佢 等左好耐 打比佢朋友 佢朋友話佢地係警署 我同佢朋友傾 但係佢話我唔岩先會咁 我都o晒 係呢幾個月 就係因為佢話我管佢我先由佢出咁多都唔理佢 仲有呢幾個月我地一齊都好好 但係,,,,我到而家都唔明 我真係好想死
我日日係佢樓下等 打比佢 等左3日佢聽我電話啦 我就同佢傾 之後佢又同返我一齊 我問佢有冇同佢咩過 佢話冇
到左情人節 佢上午陪我 話晚上要同屋企人睇演唱會 過左兩日佢黎搵我 我見到佢電話有個係情人節佢拎住豬古力拍ga片 我問佢邊個送 佢話係個個男仔 我話你唔係話唔再見佢咩 佢話佢打比佢話見埋最後一次 好啦 我都信佢 有一次唔記得咩事 我係咁問佢 你真係冇同佢咩過 佢後話有 我個心痛到唔知點 講真呢樣野好多人都唔係好頂得到.......講到咁多 講返而家 一齊返兩年 我咁冇同佢嘈過 到左三日前 因為佢日日都話同我出去好晒錢  我就同講 你可以唔出錢 但係我唔想日日都係咁比你話 佢就嬲我 嬲到而家 我幾日都唔聽電話 跟住係facebook話好似想分手 我真係好愛佢 我真痛唔係佢同人一齊 係佢同我講分手 唔理我......打住咁多先

wa...西利...點解你可以咁忍得= =

十週年勳章(賀詞)

因為我真係好愛佢 我而家 只係想佢快D搵我 唔好唔理我

你咁好...佢一定會番黎搵你嫁=)

樓主的努力一定會得到回報ge

你付出左咁多
又可以忍到咁多野
一定係一個好男仔

你咁好...佢一定會番黎搵你嫁

你叫佢食屎-,-~~~~~~~~

係呢個世界上...好架野放係人面前人係唔會好好珍惜...
都冇左先黎後悔...人就係咁下泛賤

所以你叫佢食屎係絕對正確....不過如果真係愛一個人,你冇可能咁做

一起交流!樓主給咱們提供機會了

做做看哦,謝謝提供
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 01:23 AM , Processed in 0.033961 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存