2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 極速快車手 e個game 好唔好玩架??
返回列表 發新帖 回覆
go

e個game 好唔好玩架?? [複製鏈接]

請問e個game好唔好玩??

差唔多是廢墟 冇野好玩

可以去玩光線飛車

一些意見:
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... ;page=1#pid57416067

原帖由 光明仔~sky 於 2009-6-14 02:57 AM 發表
差唔多是廢墟 冇野好玩

可以去玩光線飛車

一些意見:
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... ;page=1#pid57416067

咪係 極速區 sell 其他 game 啦

光線 有咩好玩啊 ?

唔係 講技術 既

原帖由 oO麒Oo 於 2009-6-14 04:29 PM 發表

咪係 極速區 sell 其他 game 啦

光線 有咩好玩啊 ?

唔係 講技術 既

u1呢間代理都己經唔掂啦, gameone仲有排挨啊....
快車手又冇晒人, 冇野好玩, 樓主揀過第2隻好過=.=

原帖由 光明仔~sky 於 2009-6-14 05:07 PM 發表

u1呢間代理都己經唔掂啦, gameone仲有排挨啊....
快車手又冇晒人, 冇野好玩, 樓主揀過第2隻好過=.=

你既post句句都系正野..xd

原帖由 william`z 於 2009-6-20 01:31 PM 發表

你既post句句都系正野..xd

謝謝, u1整撚死左隻game啦
快d一齊介紹人地唔好玩呢間垃圾公司的game啦

如果要玩就玩美版啦
我都係美版

唔好玩~講完

???力管理的心理策略

?代社?生活中的?力症,是人?身心疾患?生的根源。?人?遇上"?力"?,最初的反?便是"迎?",或者"逃避"。?是由人?的精神能量及体??"?力"免疫?度所?定的,即精神能量高,免疫系?机能?的人采取"迎?"的方法,反之,?采取"避?"的??,以免?害身体中的健康防?系?。
  但是最近的精神科?研究??,?于"?力"采取一种完全?反?、??的?度,也有助于?持身心的健康。?美的体育、企?方面的心理?家提出"?力管理??",主?通?幽默,控制情?、?机、?度,放松神???,食物?法,呼吸??,想像、??化??等方法,?有效地?付"?力症"。
  ??中人?付、?理"?力症",有必要掌握一些心理策略和科?方法。首先重要的是,遇上"?力"?,要仔?地?分一下,是"?期?力"?是"短期?力",是"突?性、急性?力",?是"?慢性、?展性的?力",做到?"症"下"?",有的放矢。
  解除"?力",大致可分??大方法:
  一是治本。即把?生?力的原因加以消除,因此亦叫"?防"。
  二是治表。?找"疏?口",?体??蓄的"?力",有效地"疏?"出去,使之不危及身心健康,因此也叫做"排泄"?法(?化?法)。
  以下提供11种解除"?力"的心理策略和治?方法。
  (1) 在?上?出您在家庭、??、社?生活中的?力及其原因,每一?"?力",?思考三种不同?理方法,必要?与心理?生?商,并?行心理咨???。
  (2) ??朋好友?信,?您的?力、??一吐?快。
  (3) 有?候要"自我吹?",自我"?美"一番,保持自我良好感?。
  (4) 不要??任都?到自己身上,要?法??同他人合作,同他人分??任。
  (5) 在人??系中,要保持意思的明确交流。少批?,多提?。不要?:"你不可以??干。"而要?:"你是不是可以用另一方法干。"
  (6) 勇于??。??的??比不??、?豫不?要好。????,可以修正。不??,???豫不?,?致"?力"增大,有?身体健康。
  (7) 全局?眼,不拘泥于?部?碎的小事。每一件小事、??之??分?心,?此以往,?被"?力"?垮。
  (8) 不要?分拘泥于成功。失?是成功之母,"有意?、有??的失?"要比"??的成功"?益更大。
  (9) 及早?防,早期解消?生?力的原因。
  (10) 睡眠??要充分,要?足。
  (11) ?用幽默、微笑、催眠法和呼吸放松?法保?大?神?健康
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 10:45 AM , Processed in 0.039095 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存