2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 地獄Online 配點一問
返回列表 發新帖 回覆
go

配點一問 [複製鏈接]

召喚應該點配點....有咩地方要注意????

本人加點方法::
開頭只加智,加到100,如果1lv開始加,25lv就已經100智啦,其實100智都夠mp用,遲d唔知
之後就加哂敏,加到咁上下,你隻寵d爆擊會好明顯,用範圍打仲明顯(火精/神燈)
我依家90lv 100智 2xx敏 爆率6  用範圍打成日都回心,好正
我加到300敏會再加返少少智,150/200智

召換獸25lv 50lv都會自動進化,100之後就要用道具進化
當召獸升到25lv,收佢返黎,之後再放出黎就會變左樣

仲有本人推介用的召換獸::
火精- 範圍攻擊<===用山 森林 沙漠蛋full
神燈- 遠距離範圍攻擊 <===唔記得...
閃電卡卡- 遠距離單體攻擊(10下)<==又係唔記得咩蛋..不過超好用,一次出2隻清怪超快

技能方面:
加攻/防2招加爆到 - 30級
回hp mp - 10級
加速 - 自己鐘意

以上只係本人的加點方法,有錯勿插

原帖由 tsh2005 於 2009-6-15 02:34 PM 發表
本人加點方法::
開頭只加智,加到100,如果1lv開始加,25lv就已經100智啦,其實100智都夠mp用,遲d唔知
之後就加哂敏,加到咁上下,你隻寵d爆擊會好明顯,用範圍打仲明顯(火精/神燈)
我依家90lv 100智 2xx敏 ...

咁主要而家用緊咩pet呀?

火精 神燈 卡卡....我會開post貼圖
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:05 PM , Processed in 0.023897 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存