2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 任何ser既人都入黎睇 王道雪界搞到人地唔玩=玩家流失 ...
go

任何ser既人都入黎睇 王道雪界搞到人地唔玩=玩家流失 [複製鏈接]

早排同雪界開左1場波~之後唔打 同佢地盟主 evilstar 講左sorry同出左c吼say sorry
之後我去化名.冇再打佢地/罵佢地 .佢地班友仔仲未算.化左名都照殺..ok而家個ser講證據,
班友仔就屈得就屈 話我幫主爆料比佢知 又殺9我1次 點知佢冇相=9UP 就回番我.
事格左1排~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
而家我番工 放工就番黎聽到d fd 話佢地搵到唔知咩新證據 話乜q[此內容已被過濾 code:01] 又想來殺9我
好采我d fd 及早講我知 唔係我又出城比佢地殺.
小時<~~王道大佬 真人身家1千萬 打交未潛過 <<<佢自己講
之前打古代 連佢自己幫D人都話佢唔敢出城 連ON都冇ON過
而家對住我1個人.佢話收到風話有證據 就同班雪界講 要殺<<2隻字
我已經冇乜時間係墨香到..佢地仲要花時間來等我出城 我ON得哥1-2個鐘
真系勁能無奈...
知所以王道古代寧願放ac都唔再玩 =冇曬人玩..就系因為呢班友仔..做自閉盟
自己同自己玩..問心啦 要塞戰 得你地班自閉仔玩炸.爽嗎^^?
我覺得gm應該張王道服轉為冇開得開紅.唔係d人開開下紅就唔洗再玩落去~
嚴格來講 而家係王道 1開紅殺人 班友仔就會殺到你冇得玩.係轉左手都照殺哥隻.
大乘既人入黎睇下...唔好亂甘得罪人 唔係合ser哥陣好快又冇曬人玩.
而家我最終決定就係放棄呢個game~

你真係唔玩先好講呀 唔好到時又化名又剩...你唔玩係 王道之褔!

算啦,,,正服係少人玩咖啦,玩私服好過
哦哦哦

柒頭,古代班人唔玩仲唔係因為你咩,唔好下上懶落人地度
將王道改做冇得開紅?on 9仔摺埋訓啦 之前就靠呢個靠個個大大聲,下下係c吼狗吠咁
又殺又乜柒  做乜呀,而家淆底呀on 9仔 傻hi:)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 06:29 AM , Processed in 0.028352 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存