2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 大家一齊睇~香港第1 2級公會風暴界的 光榮戰士 攻城英姿 ...
樓主: 半糖咖啡
go

[分享] 大家一齊睇~香港第1 2級公會風暴界的 光榮戰士 攻城英姿吧 [複製鏈接]

原帖由 ku_ 於 2009-6-16 05:28 PM 發表

人地話用bug係叻丫嘛=)咁未開po讚美=)又話人中傷=)又話我放寵=)我都唔記得放過咩寵wo=)
打橫打直都係佢岩哂=)唔明又話人亂泥=)好似d學生去考試唔識話人出錯題咁/_\sosad

本身想回晴明...但係你回早左....就回你啦...
人地係明用bug...你有乜辦法?
d學生話人出錯題...都要學校/考試局去check...話佢出錯題唔會比多d分佢...

基本上嗌交既野...公說公有理..婆說婆有理...一定係話自己岩...
講到自己錯哂就唔會行出黎講...

話時話...不如約出黎真人大罵戰呀...
到時我會買定花生等睇戲...

打輸左登出當正常

既想法

有如

去打劫不成說無罪=4=

原帖由 未解決未解決 於 2009-6-16 05:43 PM 發表

本身想回晴明...但係你回早左....就回你啦...
人地係明用bug...你有乜辦法?
d學生話人出錯題...都要學校/考試局去check...話佢出錯題唔會比多d分佢...

基本上嗌交既野...公說公有理..婆說婆有理...一定係話 ...

所以未解釋左比佢聽我唔係亂泥=)冇分加
約出泥講到口乾都冇結論~_~不如你如果仲讀緊書參加辯論學會/_\做緊野得閒放假去城市論壇/_\我諗可以滿足到你(認真)

原帖由 晴明(中出即飛) 於 2009-6-16 05:19 PM 發表
再回多一次路暈之虫虫
我想講  如果佢地風暴界係一定唔夠打   登出登入黎仲做咩- -
如果係夠打 你登多幾多次都係夠打架
除非佢地本身一開始就係想黎打到dreamed佢地冇水 or 打到dreamed冇引自動棄城
唔係係咁登出 ...

=.=你個死仔包,做乜幫我改名..咬咬
其實我從來都無參與戰爭,連PK我都無玩, 上次夜間打謎宮我有去, 不過我係唔知頭唔知路咁走左去打

回一回你上面的資料先, 其實打謎宮同玩PK差唔得幾多, 人強加戰術, 情理上, 我覺得你地兩隊一樣強的,
只係你地夾得好,佢地雜牌軍.又借人,又借AC係..不過我又唔係現場,真係唔知當時戰況呢

原帖由 ku_ 於 2009-6-16 05:55 PM 發表

所以未解釋左比佢聽我唔係亂泥=)冇分加
約出泥講到口乾都冇結論~_~不如你如果仲讀緊書參加辯論學會/_\做緊野得閒放假去城市論壇/_\我諗可以滿足到你(認真)

多謝你既意見...
其實你估中左...我有去果d辯論比賽...
不過唔係成日都有得玩...所以想搵下其他娛樂...

加上次次我講完...d人都唔理我...
其實都幾無奈...

有個問題...你想有d咩結論?
庭外和解都要講條件...
最後其實大家/雙方想得到d乜野?

原帖由 未解決未解決 於 2009-6-16 06:08 PM 發表

多謝你既意見...
其實你估中左...我有去果d辯論比賽...
不過唔係成日都有得玩...所以想搵下其他娛樂...

加上次次我講完...d人都唔理我...
其實都幾無奈...

有個問題...你想有d咩結論?
庭外和解都要講條 ...

得閒未回下囉._.其實我唔係好鍾意玩辯論-_-因為氣氛好差"所以通常結論都係ok u win算

原帖由 路雲之蟲蟲 於 2009-6-16 06:05 PM 發表

=.=你個死仔包,做乜幫我改名..咬咬
其實我從來都無參與戰爭,連PK我都無玩, 上次夜間打謎宮我有去, 不過我係唔知頭唔知路咁走左去打

回一回你上面的資料先, 其實打謎宮同玩PK差唔得幾多, 人強加戰術, 情理上, ...

今晚我都去打謎宮.....者係睇10點半既謎...XDXD

其實人地都用岩戰術呀....36計..走為上計...
登出=走人...冇咩問題...戰術only...

原帖由 ku_ 於 2009-6-16 06:11 PM 發表

得閒未回下囉._.其實我唔係好鍾意玩辯論-_-因為氣氛好差"所以通常結論都係ok u win算

oh....咁樣太差啦....
你係game叫咩名...交個朋友呀...

做人應該好勝+好戰...
出口術輸左應該出手打人...
就咁一句就打發人走...好唔尊重人...XDXD

原帖由 未解決未解決 於 2009-6-16 06:17 PM 發表

oh....咁樣太差啦....
你係game叫咩名...交個朋友呀...

做人應該好勝+好戰...
出口術輸左應該出手打人...
就咁一句就打發人走...好唔尊重人...XDXD

咁好勝又好戰做咩呢/_\仲要出手打人/_\
修書一封""以視尊重
敬啟者某君:
     ok, you win.
                                        以上
格式語言錯誤問題請忽視._.

我覺得用登出真係無品都爆...
攻城...打win 打書..無所謂
但你用登出...
佢地就要係間房度on膠膠等成晚,,
因為隨時登入返就再打過
咁浪費人地時間,,,係唔係太不知所謂 ??
打完第一場之後..知道守城既屬性又可以換其他克屬...再打
你估你e家真係解緊任咩...
所以用登出攻城係一定被人罵..
就算你搶到...咪一樣臭哂個名 =.="

十週年勳章(賀詞)

原帖由 屍機 於 2009-6-16 08:20 AM 發表

潛水艇出沒注意xdd

再次潛水

原帖由 -太初- 於 2009-6-16 06:49 PM 發表

再次潛水

再講又畀人鬧架喇xdd

原帖由 ku_ 於 2009-6-16 06:11 PM 發表

I LIKE YOU TOO
我都like吹水, 係魔力識得我耐的人都知我like吹水
咁有個post就要傾下計架啦,就係有意見唔同先傾得耐架嘛
傾傾下可能做得成朋友喎

不過我又想講返一樣野, 我係幫一夜白髮的, 因為我地係朋友
但係, 今天我係s1加街團時,有三個中非的團圓可能見到我,踢我出隊
我記得佢打的是唔要傳,唔盡力唔好加....佢係騎黎的...名我唔講啦
我唔希望因為2000fun的post吹水,會搞到有什麼不公平待遇. 我又唔想開post, 又懶得影相,希望你地明白

原帖由 半糖咖啡 於 2009-6-16 05:23 AM 發表
呢個丫生._.    好明顯你就就唔知"什麼"問題

中出係中出  dreamED係dreamED   唔該搞清楚先尼發表偉論   ._. 你咁樣就好似梁國x先生 走去魔力版平反六四    風馬牛不相及

再次重新, 我從來唔夠覺玩bug有問題的

登出 係一個正常系統,每人都會用到
你唔好同我講你冇用過登出

至於係GAME中邊個地方登出,難道唔係玩家自由?
你D偉論 重話叫人封AC
讀多2年書先LA 朋友XD

十週年勳章(賀詞)

原帖由 屍機 於 2009-6-16 07:35 PM 發表

再講又畀人鬧架喇xdd

邊個咁斗膽

19頁@@真強真強~~~

原帖由 seijing 於 2009-6-16 09:57 PM 發表

登出 係一個正常系統,每人都會用到
你唔好同我講你冇用過登出

至於係GAME中邊個地方登出,難道唔係玩家自由?
你D偉論 重話叫人封AC
讀多2年書先LA 朋友XD

如你所言

刀都係一樣正常工具     

把刀比你點用當然都係先自由

只係有人囉尼切肉  有d人囉尼劈人  一樣係自由

封a/c係因為使用漏洞 "令到他人受到不必要損失"  

正如你囉把刀係街到劈你仇家/路人  

都係自由啵       封a/c同坐監係一樣道理而已

原帖由 -太初- 於 2009-6-16 11:21 PM 發表

邊個咁斗膽

我呢d小角色黎架咋*~*唔夠d大公會鬥

原帖由 半糖咖啡 於 2009-6-17 12:23 AM 發表

如你所言

刀都係一樣正常工具     

正如你囉把刀係街到劈你仇家/路人 ...

你有咩損失XD?

原帖由 半糖咖啡 於 2009-6-17 12:23 AM 發表

如你所言

刀都係一樣正常工具     

正如你囉把刀係街到劈你仇家/路人 ...

但人有意識知道 劈人 呢樣野係"一定"唔岩
但登出 其實有另一種諗法 就係將佢當成1種戰略/方法...
其實嘈極各有各都有觀點...

以上只係無聊吹下水-v-
錯與對最主要都係關用個個人點睇

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 09:40 PM , Processed in 0.050643 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存