2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 大家一齊睇~香港第1 2級公會風暴界的 光榮戰士 攻城英姿 ...
樓主: 半糖咖啡
go

[分享] 大家一齊睇~香港第1 2級公會風暴界的 光榮戰士 攻城英姿吧 [複製鏈接]

原帖由 未解決未解決 於 2009-6-18 03:25 PM 發表

哈哈哈....原來你咁有料...小弟真係有眼不識泰山...

其實怕咩挑機呀....你又唔係挑唔起....我敢講...你可以大擔講句...「我挑~~~」
我唔信佢地唔比你入法城...唔比你去伊村...XDXD

公平唔比你就梗...
公 ...

=.=作詩呀.............
你有無咁得閒.........
等我睇下今晚會唔會再有這情況先

原帖由 未解決未解決 於 2009-6-18 12:55 PM 發表

刑天會唔會係我識果個?
蟲蟲...你真勁...係度向中出公會挑機...比個「威」你....

人地會長都講到明...佢叫踢你既...好明顯就係你個名既問題...
屍機都唔會賣防具比你...ser1都唔比你入...問你死未...
人 ...

又關我事???我暫時得1個黑名單,但唔係呢個post入面任何一個人喎
基本上有錢就可以黎搵我買裝
唔需要任何人幫我決定我賣唔賣裝畀一個人

另外我想講一講,我唔係中出同dreamed ge成員-.-

咁精采的post,得16頁,無人回啦,推返上去先

21頁@@真強~~~~~

原帖由 屍機 於 2009-6-18 06:35 PM 發表

又關我事???我暫時得1個黑名單,但唔係呢個post入面任何一個人喎
基本上有錢就可以黎搵我買裝
唔需要任何人幫我決定我賣唔賣裝畀一個人

另外我想講一講,我唔係中出同dreamed ge成員-.-

拖左你落水..XD
冇計...因為太記得你個名....XD

原帖由 未解決未解決 於 2009-6-19 12:03 PM 發表

拖左你落水..XD
冇計...因為太記得你個名....XD

thx,,而且我覺得佢應該唔係玩近戰,所以唔需要搵我買裝,賣唔賣畀佢已經冇所謂xdd

再推

1. 禁止灌水/推新舊主題/無意義的回覆/圖片回覆/離題

灌水:不能連續開新主題或連續回覆超過三個,即是第四個開始將會視為灌水,請善用編輯功能
同樣文不對題的回覆亦視為灌水
*每位會員每日只能發表三個主題
*若經發現會先被扣分,嚴重的將被禁言

推新/舊主題:討論版不能推任何主題。15日或以上沒有回覆文章的視為舊主題,任何回覆也會視作違規處理
*發表新連載小說及已有置頂連結的主題將酌情處理
*已加入精華及心得版內之文章不在此限

無意義的回覆:內容空泛的回覆,例如任何論壇表情/符號/hihi、support、十卜、支持、88、沖涼先、食飯先
等等,以及單一文字加上論壇表情/符號均視作無意義的回覆處理。
*上述所有違規者會先被扣分,再犯將會被禁言

圖片回覆:版友可以圖片作補充發言,但本版禁止純以圖片回覆,版友如純以圖片代替言詞會視作無意義的回覆處理

離題:討論版是禁止吹水的地方,任何與主題無關連的回覆會視作離題。版主執行動作前無責任作事先通知,請版友自律
*離題的帖子將會被扣分,嚴重的會鎖文處理

過左咁耐
公迷持有權reset左2次
由5個變4個 4個變2個
但就算得翻2個 比人reset到無城由頭開始過
e+ 中出同 dreamed+fantasy既合會phantasm 都重係有份拎城
就算之前比其他人拎過城 都無用bug攻翻
無左佢地所講 10min既絕對優勢 一樣打得翻個城翻黎

但係風暴界都重係要用bug攻城
垃圾果然係垃圾 sad

十週年勳章(賀詞)

原帖由 久遠。奏 於 11-3-24 02:39 PM 發表
過左咁耐
公迷持有權reset左2次
由5個變4個 4個變2個
但就算得翻2個 比人reset到無城由頭開始過
e+ 中出同 dreamed+fantasy既合會phantasm 都重係有份拎城
就算之前比其他人拎過城 都無用bug攻翻

無左佢地所講 ...

同意
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 04:18 AM , Processed in 0.177045 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存