2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Heat Project 內心文章
go

[新聞] 內心文章 [複製鏈接]

一開始玩的時候 應該大約在4年前..當時我第一個公會叫妹妹旅行團~~只打故的
之後..我記得當年..我呆呆地招神話獵人 force mods團戰..都是打故..(招完給人罵到飛天) [[你白。的嗎??你知不知道對面什麼團]]但是我真的不知道
可惜戰況慘敗!! 都是我在故官開始悶了..就開始打沙!!我還記得當年團戰打沙只會守a3 b3..
我就開始一步一步地進步..之後就去打mk..我記得當時我去過康熙團打團戰..還有給不地仔罵..
我認識到香蕉 吉川 漢奸 賢 就開始開了一個公會叫恕不招待 跟force 神話 打團戰 12個小時團戰沒停過..
有一天我用我朋友的帳號 名叫草莓牛奶__ 當日真的很猛..在貴族之吻打神話獵人
當時我殺34隻 我的隊友都個位數字了 跟神話獵人打和  我自己都沒法相信!!
我就開始跟 加西 阿淮 阿貓 mandy 江飛 六郎 細ray 銀行$.$ pp火 kave 細路仔開始認識了
亦同時我也有跟無能 笑女 肥仔 一起玩..一起打團戰..但是因有小小誤會就吵架了..(最後沒事..都做回好朋友了)
我搬家了..就很少跟如上的朋友一起玩..都在荃灣自閉..我就開了一隻新人玩..
叫︴泉  當時打沙..[[路斯永恆..你記得當年你沒有一次殺過我嗎??哈哈]]
就開始進riviera 打..阿佬 霜怡 肥高 丫柏 阿din 阿然 東東 傻仔2 一起打團戰..
當時的阿佬真的很強..令我引象深刻 ..比較強的他都可以1個打3~4個..
玩什麼槍都能..np7 acr p2000d 140 210 中尉連狙 沒有一樣難到他..他都很會用!
之後就認識了一班番薯家族的朋友...跟他們一起玩..是我最開心的日子..真的很開心很開心! 給我快樂的人 (din 夏樹 文迪 肥心 草莓 大汝 細汝 丫柏 天使仔 撚成)
就是開了啜啜冰 薄荷冰 波羅冰 芒果冰 香蕉冰 蘋果冰 涼粉冰
最後有一天..有mods的人叫我幫團戰..打完一次又一次 打完一次又一次..大家都開始認識我!
最痛苦的是..我不懂玩狙..被阿國迫玩狙..當時我真的很想哭!! 阿國:冇狙阿..你打啦!    可憐的我最好去慢慢玩吧
之後都有在太子打團戰返工放工等星期六就出來打了
跛仔 阿國 蝦毛 pp火 靚仔駿 7頭輝 傻仔賢 小杜 baby 阿傑 阿蚊 黑虎

其他的朋友 守仔 戰神DEE 女孩 天野神無 影之武士 雷魂(只跟他玩了一個月) 雞雞(幾乎天天都不見他) 心情如麻 小南 大叔 TAMMI 草莓嫂 鍵仔 傻小新 阿星 麻狗 老康 白妹 小妍 惡女 C仔 V仔 RACO等等..

沒有PCK的片段..我到現在應該不會玩狙..我看了一次之後..我就會玩了..所以希望大家不要再串他了!
真的謝謝你..

沒有heat project ..我沒有我現在的好老婆 血般的淚(一起了3年  時間過的真快)
我沒有試過跟我老婆說這些話
我現在想說..CC..我真的愛你!!
已有 2 人評分Good 收起 理由
yanXpuppy + 1 原創內容
Kravitz + 2 精品文章

總評分:  Good + 3   查看全部評分

yo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
好唔捨得呀....
不過我同親你玩 我都好驚俾你話我屎架xD'

好耐冇見=.= 有一排成日去太子打機.......

無我名無計傾

無宇賀神蘭份既=(  ti都無份好傷心

PCK:369:

這個post留左好多人名..
除左壞女有心唔POST..其他的對不起

十週年勳章(賀詞)

原帖由 啜啜 於 2009-6-17 05:23 PM 發表
這個post留左好多人名..
除左壞女有心唔POST..其他的對不起

原帖由 ╒心..淡╛ 於 2009-6-17 09:15 PM 發表

點解我有心淡 facebook-____-?

冇我既a_a"

無我份 點啊

殘兵..你是..?

原帖由 ~殘兵~ 於 2009-6-20 08:46 AM 發表
無我份 點啊

大家都係路過的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 03:45 PM , Processed in 0.036946 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存