2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天子群俠傳 唔好太多抱怨! 唔該你地睇完自己諗清楚 ...
go

唔好太多抱怨! 唔該你地睇完自己諗清楚 [複製鏈接]

唔好太多抱怨

隻game 畫面係見人見至 有d人覺得好靚 有d人覺得ok 有d人覺得一般 有d人覺得差 有d人覺得核凸
唔洗凸登走出黎講d畫面差 畫面好 講出黎咪又係比人笑
覺得畫面好既人 就比覺得畫面差既人 笑   仲玩緊隻垃圾game 成班傻仔xD
覺得畫面差既人 就比覺得畫面好既人 笑   唔玩就走啦 傻仔  咁多廢話xD
我想問 e樣野 個個唔同 岩玩就玩 唔岩玩就走 廢話太多係無用

有d人話隻game呃錢  玩game係分 3種人ja 1種係呃得起 2種係呃唔起 3種係努力搵GAME $ 用GAME$買點野
第1種:呃得起個d係咩? 型囉
第2種:你呃唔起咁乞e 都可以走出黎講咁多野 真係唔知笑你好定話你好<<e d人9成無放過心機洛隻game到 玩唔起就係度發窮惡
第3種:我最配服E D人 自己努力之後就有收穫 唔似得其他人咁 自己都窮嫁啦 都唔比心機玩 就賴哂洛隻GAME到

第1種係:型 第2種係廢人 第3種係大家值得尊敬既人

ps:e隻game有任務拎點 就咁都以經知道 佢唔會要你地無錢買點既人咁慘 怕你地買唔起都整到咁啦 仲想點
有幾多隻game 解任會送點 你地自己話

開post前唔該諗清楚 自己係咪太無聊?

不會作任何回應 大家留po 我都會睇 但實有好多意見  希望你地自己討論 e個係我既個人意見

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

掛石搵錢咪得囉
d人又話game呃錢又要玩

畫面質數同俾唔俾心機完全無關

畫面都好睇個人而定........

樓主我好同意你既話-.-   講真隻開出黎唔係搵你錢唔通真係比你玩丫-.-?

人地唔係開善堂 咁辛苦比錢攞個代理返黎 緊係要搵錢啦-.-  所以又話呃錢又話乜又話乜果d人開post 唔該諗清楚先 你唔玩絕對冇人要理你   呢隻game  好唔好我唔會下平論 因為個人口味唔同  唉癈話唔講太多-.-  有邊個想反擊下我 都可以開post- - 個post 我自閒都會回下

除左固定視覺之外,我唔覺得隻game有任何問題
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 10:18 AM , Processed in 0.028775 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存