2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online 極重大問題.....港版也會跟台版這樣攪?
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 極重大問題.....港版也會跟台版這樣攪? [複製鏈接]

以下是台版消息

親愛的鄉民大家好:

尋仙6/17【只要我長大】改版後廣受好評、鄉民反應熱烈,鄉公所為了讓鄉民們能夠早點體驗本次改版的所有內容,因此只要所屬伺服器已滿足天雷劫副本所需的六種基本材料,鄉公所將於明天伺服器維護時,為該伺服器滿足開啟天雷劫副本最終條件─「雷靈神元氣」,這代表了什麼呢?沒錯!聰明的鄉民們一定知道,這就代表明天6/24伺服器維護後,天雷劫副本正式被開啟了!大家趕緊呼朋引伴破天雷劫副本去,首破天雷劫的隊伍除了可獲得獨有的『天雷上師』稱號之外,還可為大家開啟70級的等級鎖,這是一件既光榮又有成就的事,身為尋仙鄉民一員的你趕快衝吧!

鄉公所碎碎念:『天雷上師』稱號真的超厲害,除了每組伺服器的每個分流僅會有一個隊伍獲得之外,使用『天雷上師』稱號還可讓角色的力量、體魄、元神、筋骨通通+6!果然限量是殘酷的!

鄉公所 敬上

港版不會這樣攪吧?
我們團元氣都200粒了.....
今日改版再馬上去打 10日內打1000粒 也沒有太困難

如果跟台版這樣開 我們就不去打元氣了....
之前打的元氣.......算我們白痴好了

人都走光了~.~目前不知道還有沒有500人在玩~.~

若早半個月開~相信好好多~~

去luna的去luna

等aion等aion~~

無悔上

橘子又一新杰作

唔想一直做遊牧民族 哈哈....而且LUNA後期種悶...
AION外掛方面極度唔睇好
而且....跟外掛買金買強化石=.= ....有月費遊戲的精要嗎.....
加上AION 對刷OBS....神裝都無價值了
打比方說就象...現在尋仙的碎片 花1個月都未必打到 變成打一隻小怪爆一隻 =.=

而且坦白講....尋仙真係隻好遊戲
副本 職業平衡 騎寵PK 都做得唔錯了
特別係升級極多樣化 你花錢種一D都唔累
最大敗筆係商城太貴
人流走左要佢返黎 要睇尋仙肯唔肯打廣告

商城點貴法...例如話 一個要問鼎頂尖火法....單講法寶
要沖40 50 60 再沖多1件50 +5天罡

咁平平地1件200蚊(1件法寶沖3~4百都好多人 我認識的都有十幾個)
(就算 算你夠平100蚊沖1件 沖4件出黎都近400蚊 都已經唔平)

就要花左800大蚊出去 (如果跟住2~星期1個月以前商城咁買)
(P.S 以前沖第一件502法寶...12小時1次CD搶咩石....)

法寶都只係最基本.......
(坦白說 如果我用301 看著別人用502 =.= 火法我就玩不下去了
差太遠 就和603+10 和 502 +7 一樣遠)

香港應該唔會,

香港人打機比台灣人瘋狂太多,應該可以超越佢地

直接解除60級封頂

代表冇新仔

因為冇新仔入錢玩, 所以代理要急忙開 60 以上, 留舊客

台服尋仙, 暑假未完就可以摺

好彩一路hea住等aion  

完全冇意欲去打

官方唔比個態度出黎我都唔打了~
反正603 =.= 出了就好 用印記換烏金 也沒多貴
印記也儲了600粒+

其實我支持佢直接開 哈哈

原帖由 太史慈~ 於 2009-6-24 01:23 PM 發表
直接解除60級封頂

代表冇新仔

因為冇新仔入錢玩, 所以代理要急忙開 60 以上, 留舊客

台服尋仙, 暑假未完就可以摺

你係咪誤會左呀!?台灣係開放天雷劫ja,個劫未破,

佢地要破左先可以升上61lv wor。

我最鍾意尋仙個pk系統  唔洗睇咩閃避率  命中率果d  完全睇自己技術

可惜啊比個代理搞成咁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:16 AM , Processed in 0.031052 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存