2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 不滅星龍(因本遊戲宣傳post變左大家吵架之地 已叫版幫關 ...
樓主: ★GameStar★
go

[香港] 不滅星龍(因本遊戲宣傳post變左大家吵架之地 已叫版幫關post)開服時再宣傳 [複製鏈接]

原帖由 叛逆。 於 2009-6-27 09:40 AM 發表
我估D資料係真~因為開發人係大陸公司~而game1要捉影子一定要搵埋大陸開發人~所以做開有條路掃埋大陸囉~開發人係大陸都算有勢力~不過講真啦= =係大陸你比一千幾百個官佢就唔會掃你甘多既啦~仲有我想問可唔可以130級轉 ...

聽講就放暑假

放唔放暑假有咩關係

算吧啦.....一陣好似影子天龍咁 比人拉埋 何必呢.....

不如免費比人任玩....咁樣沒利益輸送..會沒事呢

你收費...唔洗好耐...又係比人拉的姐

原帖由 叛逆。 於 2009-6-27 09:40 AM 發表
我估D資料係真~因為開發人係大陸公司~而game1要捉影子一定要搵埋大陸開發人~所以做開有條路掃埋大陸囉~開發人係大陸都算有勢力~不過講真啦= =係大陸你比一千幾百個官佢就唔會掃你甘多既啦~仲有我想問可唔可以130級轉 ...

回返你有關遊戲問題先 如果設130轉生同經驗太高 會令遊戲好唔耐玩 玩家會因為升太快而好快冇癮 我地gm商量過 因為有轉生 經驗架設更加唔會比影子高 可能只有60倍 因為我地有3個boss區 打boss比小怪經驗高好多 地方選擇多 所以升級都唔會太慢 另外玩家升級速度快慢 係在乎時間問題  設高底都好 每個玩家係遊戲內升級速度都會平衡 只有玩家個人時間係遊戲內花上幾多咋

[quote]原帖由 叛逆。 於 2009-6-27 09:43 AM 發表
正服離嫁=  =7月1號先算~玩gameone d野不如玩你好過=  =gameone都未有甘好心機一條條問題解答la~何況我見你到回答時間係星期六既四點 = =你唔洗訓咩

[/quote]
我岩岩起床 因為太多架設野要做 又通宵左

商城有免費999級聖石就正...似大陸服@@
會唔會修改或強化門派技能?.?

大陸天龍因為都係短期 玩家既玩法唔同香港 佢地以打架為先 會只買會員裝備 就不停打架 遊戲最多10日8日就冇晒人 可以關閉轉名重開出廣告
所以石頭一定免費 香港開要長期 如果跟大陸咁型式 維持唔到第3個月 就可以執得
技能唔會強化 清心2秒 唔變態既技術同平衡門派 選擇門派 玩家諗清楚 唔開放轉門派

算吧啦.....一陣好似影子天龍咁 比人拉埋 何必呢.....

不如免費比人任玩....咁樣沒利益輸送..會沒事呢

你收費...唔洗好耐...又係比人拉的姐

如果不設收費 只可以好似影子咁用自制伺服開遊戲 唔收費一樣係侵版權 仲要即查到你所在ip位置
收唔收費都係一樣 租用伺服比較好d 但唔收費 不如唔好開勒

唔收錢?甘不過派錢好過啦~租ser你估甘易 = =你甘中意任玩叫人教你開單機 = =

租ser 開私服 你覺得 就沒事嗎?

同埋我一早就已經識開了.....關事的嗎!

關丫~你叫人唔收錢甘同叫人地派錢有咩分別?你識講[租]ser就好啦~租唔洗錢?唔洗錢叫送叫借ok 無挑釁性~討論下甘解  = =

原帖由 wck19842003 於 2009-6-27 06:38 PM 發表
租ser 開私服 你覺得 就沒事嗎?

同埋我一早就已經識開了.....關事的嗎!

我地搵左代理幫租ser 資料唔係我地本人 唔敢講冇風險 但可能細d
多謝關心 但租用得就唔可能唔收費 唔好意思
不如你講到你識既 你開一個唔收費既俾大家玩下啦 咁試下唔收費係唔係唔會俾人拉??
唔收費就係等於冇侵版權咩??情況都一樣咋
另外我真係大方唔到唔收費 你開一個免費嫁啦 我可以唔開讓俾你  
你唔收費多數都同影子一樣用自制伺服 你敢唔敢搏先 我就唔敢勒
要你每月俾錢租伺服 但遊戲免費 又睇下你做得幾耐 除非你有錢啦
記得遊戲要更新加d野俾人玩下

影子天龍比人捉左啦喎!
你唔驚又比人捉埋?

原帖由 言語性壓倒 於 2009-6-27 09:12 PM 發表
影子天龍比人捉左啦喎!
你唔驚又比人捉埋?

多謝關心 驚唔驚唔再發表 唔唔講我地做法係點 因為發現可以會咁樣令到有筆戰
唔想版主難做 當我開左 如果想玩既非常歡迎 多謝

原帖由 【杜拉格斯】 於 2009-6-24 06:39 PM 發表
我會試玩.....如果承諾3年不汁ser會入$玩的

你之前已留過依句說話 都答過你 承諾冇用既 喜歡入錢就入 遊戲唔會因為你既想法同會同你一樣少數諗法既人而關閉
係勒...有機會幫下....搵下正服網站有冇登出3年承諾不關遊戲宣傳我 我要黎參考下先 同埋多謝你試玩

另外各位俾個意見 本遊戲星之天龍都係我暫時改出黎 唔知需唔需要改另一名俾面下官方 唔好打正天龍呢 以下有2選擇 大家俾個意見或幫手諗下名啦
(1)星之天龍  (2)星之龍  
如果有興參與改名行動既 請pm我 先提出遊戲名 再解釋名字由來或意思
由今晚起我會收集意見 星期一晚10點左右 我會將所收集到既名連解釋名字由來或意見一次post出黎俾大家投票一下
投票會到星期三晚10點左右截止 得票最高者 我會即時公告同pm俾佢聯絡 開遊戲當日送出50元贈點作為獎品
希望獎品唔好覺太少 始終都係岩岩起步 多謝支持

記得名同意見 必須pm我 我先收集到 同埋要以星字為基本 龍字帶出天龍意思  盡量唔好叫天龍勒 同埋乜乜私服咁 謝謝

分享一下架設左既野先:宜家仲係簡體名 開遊戲之後 會盡快繁體
以下係光環

再黎幾隻新寵:免費任用 現時只可以提供到開寵蛋就已經變異 如果推出左bb蛋可以生二代 我必更新

遊戲中有白翼同飛馬已加屬外 以下3隻坐騎會加上屬性 如果唔可以加上 咁就會消除白翼同飛馬屬性 令玩家唔會因屬性只選擇2種坐騎用

原帖由 ★GameStar★ 於 2009-6-28 12:39 AM 發表
準備左少少圖片 但係唔識用點樣插圖
唯一等我地做好網站或論壇時再搞
或者版主見到 請教一下 唔該
如果需要圖片 我自己上傳左一個空間 再連接入黎既 咁我冇辦法勒
另外各位俾個意見 本 ...

星之龍我覺得好過星之天龍 個名至少唔好打正旗號同人講係天龍私服

原帖由 sarewong0609 於 2009-6-28 12:45 AM 發表

星之龍我覺得好過星之天龍 個名至少唔好打正旗號同人講係天龍私服

我都係咁認為 而且星之龍個名都幾好聽呀 另一個gm既意思黎嫁  不過我考慮到構思改名
不如拎出黎大家玩下 當係活動 加少少禮品咁 起碼熱鬧d 好玩d

Seek improvement龍[si龍]
Seek improvement =求進

上面果個太長~玩下既炸~我想想先~係msn pm你

十週年勳章(賀詞)

不如叫漫天星龍  = =

原帖由 chch1313 於 2009-6-28 12:51 PM 發表

搞到個名都唔似天龍

原帖由 chch1313 於 2009-6-28 12:51 PM 發表

大家如果諗到好名 記得將game名同解釋意思 係論壇到短信型式俾我 收到短信我先會記錄底 多謝合作!
因為到時投票後 我係以2000fun論壇短信通知得獎者既
另外請諗game名時 用"星"字加入名中考慮game名

今次改名意思為 唔太想打正旗號 開天龍八部名 多多少少考慮到要俾面官方既
盡可能唔係咩咩天龍 乜乜天龍咁 當然如果構思時都離唔開天龍2個字 都可以 始終都係一個離題 多謝各位支援同熱心

十週年勳章(賀詞)

我想睇下999石的想片
仲有d正服冇的裝
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 09:50 AM , Processed in 0.050066 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存