2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[原創]卡技能心得 [複製鏈接]

有時候..
大家可能會覺得劍星的雙手武器攻擊速度很慢..
技能: 身體強擊
你會發現發動得真係好慢..
所以為左幫大家方便.快捷咁殺怪.
就將卡技能個方法放出黎,希望識果d人唔好話我回帶,舊聞等等..
首先,對於19LV或以上既人可以用左飛刀先..之後下一個動作就係跳埋去隻怪度..記住係跳
然後黎到關鍵,你要係跳完個動作
(即係落地半踎果陣,一定要係佢落地 至到 企直身之間 用我上面是但一種技能)
之後就會發現你個角色會完全SKIP左個動作而又會扣左隻怪血,而且隻劍星已經開始用緊普攻打隻怪..
之後你即刻再開是但一招技(我慣左開招範圍),如果係同級怪的話,都差不多扣左一半血了..
依一招的確係非常實用,如果練得純熟左既話的確會大大減少隻怪扣你既血(大慨佢會攻少你3下)
所以對刷怪衝等級既人係非常之有用^^

好用的話加個GOOD同埋回覆下啦
PS. 另外你都可以係普攻開始左果一秒即刻開技能,亦都會卡左普通攻擊

由於唔識整片所以無片提供 抱歉

已有 1 人評分威望 收起 理由
883516 + 30 原創內容

總評分:  威望 + 30   查看全部評分

其實其他技都得 我都成日甘做 不過唔係次次都得囉- -我係一落地 睇到1下普攻打落去
但係變左 2下普攻+1下技能 唔知y-,- 因為我習慣左 好自然禁到

朋友
你去劍星區果度
有個post叫跳斬分享
人地講得仲清楚過你 - -而且仲有影片

我跳斬就真係打一隻怪跳3 4次- -2秒出4 5招技

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 6amp%3Btypeid%3D599

咩黎

原帖由 siu淚 於 09-11-19 01:22 AM 發表
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 6amp%3Btypeid%3D599

咩黎

轉貼同原創識唔識分呀
有乜問題唔洗特登推上黎既 6月既帖你11月推上黎
3. 嚴禁灌水 / 推主題 / 無意義的回覆/主題 / 回覆舊主題- 舊主題 - 連續60天沒有人回覆的主題
7. 不得將私人恩怨放上本壇討論, 並且不得煽動/發起或參與罵戰, 犯者一律扣20分→ 警告→ 嚴重者禁言30天
我諗上面2條版規讀完小學課程既都會明白講乜 版主見到我相信都會處理

原帖由 小企鵝a_a 於 09-11-19 06:28 PM 發表

轉貼同原創識唔識分呀
有乜問題唔洗特登推上黎既 6月既帖你11月推上黎
3. 嚴禁灌水 / 推主題 / 無意義的回覆/主題 / 回覆舊主題- 舊主題 - 連續60天沒有人回覆的主題
7. 不得將私人恩怨放上本壇討論, 並且不得 ...

咁又系. 吾通下下好似你咁0.0 照版規做人.. 讀完小學0.0?

特登去咁做 0.0 就叫 讀完小學都會明.   知吾知咩叫特登去咁做0.0...  如果你系跟版規 去做0.0 你就而家吾會系道同我講野=]
比版主自己去處理啦 ~"~...  又要扮正義~"~.. 又奇心不正 ~"~.. 你而家同我嘈? 吾等版主自己去扣我分? 搵交嘈~"~?

原帖由 siu淚 於 09-11-19 10:44 PM 發表

咁又系. 吾通下下好似你咁0.0 照版規做人.. 讀完小學0.0?

特登去咁做 0.0 就叫 讀完小學都會明.   知吾知咩叫特登去咁做0.0...  如果你系跟版規 去做0.0 你就而家吾會系道同我講野=]
比版主自己去處理啦 ~"~. ...

我相信係依度既人大部分人都讀完小學同埋會尊重版規
加上紅字嗰度我真係唔係好明白你講緊乜 或者你可以打少啲表情符號 你加左上去我完全清唔清楚邊段打邊段
同埋"其"同"奇"你都未分清楚就唔該你睇下字典/問下人先再打出黎 免得招人話柄
再者 雖然你同3樓嗰位師兄都話有人發過帖
但明眼人都睇得出邊個撩交嘈 邊個真心比意見
正義依家野唔洗扮出黎的 我回唔回依個post版主一樣會處理 唔通我回完版主先會處理咩
除非我會走去pm版主玩舉報啦 但我唔會有咁既時間空出黎搞無聊野

原帖由 小企鵝a_a 於 09-11-19 11:25 PM 發表

我相信係依度既人大部分人都讀完小學同埋會尊重版規
加上紅字嗰度我真係唔係好明白你講緊乜 或者你可以打少啲表情符號 你加左上去我完全清唔清楚邊段打邊段
同埋"其"同"奇"你都未分清楚就唔該你睇下 ...

論文高手. 你嬴左了..嘻..

原帖由 siu淚 於 09-11-20 12:37 AM 發表

論文高手. 你嬴左了..嘻..

我幾時有同你比賽?既然無,又何來羸?
你要撩交嘈 嘈到一半你話人羸左 咁有乜野好討論
一係你一早就唔應該搵野黎講 講講下你又要話人羸 仲細咩
講野少少point都無 我完全無興趣同你依種人討論
同埋無需要用同一個內容去回3張帖 我無咁空閒同你慢慢copy&paste

原帖由 小企鵝a_a 於 09-11-21 03:35 PM 發表

我幾時有同你比賽?既然無,又何來羸?
你要撩交嘈 嘈到一半你話人羸左 咁有乜野好討論
一係你一早就唔應該搵野黎講 講講下你又要話人羸 仲細咩
講野少少point都無 我完全無興趣同你依種人討論
同埋無需要用同一個 ...

嘻嘻... 傻豬.. 重系道嘈-0-...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:54 PM , Processed in 0.030964 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存