2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 墨湘Online 《墨湘》幫派天下 寒紫龍先轉生後解盟是否代表投降?
go

寒紫龍先轉生後解盟是否代表投降? [複製鏈接]

作為一盟的盟主,大家認為他這樣的行為肉酸嗎?難道他又想像以前一樣,化了名後和不同人士博fd

請大家和平地討論,不要進行罵戰~

e so先生係其中一個post講過=]
轉生,無護魂 =淆抵?(當時佢話緊Ming)
但係e家寒紫龍 又走去轉生, 咁係咩意思/__\'' 堂堂盟主,做埋d核凸野
本身一個會員,轉生無咩問題,身為幫主,都無護魂,走去轉生,
mb,你地覺得 無問題:) 咁唔該收番之前話Ming既說話

堂堂盟主走左去轉生~唉~怕死之人~
大家睇下佢合SER仲會唔會用番"寒紫龍"呢個名升番上去呢?

我都想化名wow-0- 唔知有冇人找到我呢 出左2轉啦 核凸野我最中意做 希望唔好罵我 HEHE

原帖由 A4C4 於 2009-6-25 11:12 AM 發表
作為一盟的盟主,大家認為他這樣的行為肉酸嗎?難道他又想像以前一樣,化了名後和不同人士博fd

請大家和平地討論,不要進行罵戰~

我地煉獄盟係同你地其他D盟有小小分別,就好似民主制度同君王制度既分別,我地既盟主/幫主係大家推舉出來的.但唔代表一人話事,好多事情都由大部份人共同

決定.佢先轉生後解盟就唔洗比80LV(5%OR7%)解盟,而且佢轉生後就會抽經上來打啦,解幫解盟有咩問題呢?解完馬上就合番出來啦.當日見龍解盟後有煉獄,今

天寒紫龍解盟後都有煉獄.你地放心煉獄會一路同你地打落去.

原帖由 一雪之丸一 於 2009-6-25 03:34 PM 發表

我地煉獄盟係同你地其他D盟有小小分別,就好似民主制度同君王制度既分別,我地既盟主/幫主係大家推舉出來的.但唔代表一人話事,好多事情都由大部份人共同

決定.佢先轉生後解盟就唔洗比80LV(5%OR7%)解盟,而且佢轉生 ...

乜野"同你地其他D盟有小小分別"我地盟 任何幫會都係民主制架啵 諗野唔好再自我中心 好嘛

"我地既盟主/幫主係大家推舉出來的"睇完啲句真係覺得你地好民主呀

"但唔代表一人話事,好多事情都由大部份人共同決定"但睇完啲句就覺得好似你地之前話GG咁 成班人怕解幫扣5%嘛??但又想話事啵 修飾得好好呀

遲啲抽返經上黎  咁遲啲先算啦 而加當住佢淆底先 哈哈

或者人比第個開幫再上戰場呢

原帖由 一雪之丸一 於 2009-6-25 03:34 PM 發表

決定.佢先轉生後解盟就唔洗比80LV(5%OR7%)解盟,而且佢轉生 ...

咁如果係咪都解盟解幫 -.-竟然都解左 做咩唔試下停戰

原帖由 abcdefg12 於 2009-6-25 08:19 PM 發表

扮熱愛和平

原帖由 神一樂心 於 2009-6-25 08:04 PM 發表

乜野"同你地其他D盟有小小分別"我地盟 任何幫會都係民主制架啵 諗野唔好再自我中心 好嘛

"我地既盟主/幫主係大家推舉出來的"睇完啲句真係覺得你地好民主呀

"但唔代表 ...

你地其他D盟(就只係話你地不死)諗野唔好再自我中心果個好似係你多D喎,你估你地不死就等如墨湘其他盟?你D成日教訓人既語氣好乞人憎,請自我檢討下啦.

遲啲抽返經上黎  咁遲啲先算啦 而加當住佢淆底先 哈哈(佢抽返上來唔通要話你知咩,你覺得佢淆底咪淆底囉,佢淆定勇唔通要等你認同呀?哈哈..就正如我地都覺得

你淆底一樣,不過我唔會專登上來話你姐)

原帖由 abcdefg12 於 2009-6-25 08:19 PM 發表

我地只係重組,煉獄一樣係度

GM 整轉生出黎做托?
轉生又點,
轉生=淆
如果係咁你試下轉
我又可以問返你'
你又夠唔夠彊轉!?
夠就轉黎比我睇下

原帖由 一雪之丸一 於 2009-6-25 11:09 PM 發表

你地其他D盟(就只係話你地不死)諗野唔好再自我中心果個好似係你多D喎,你估你地不死就等如墨湘其他盟?你D成日教訓人既語氣好乞人憎,請自我檢討下啦.

遲啲抽返經上黎  咁遲啲先算啦 而加當住佢淆底先 ...

"你地其他"係煉獄以外既盟等於,你打啲字出黎識唔識解架?

你出黎社會填表格 有"其他"俾你揀 後面都會講"請註明"啦~你又要懶又要驚俾人入你位,唔想俾人串就打哂墨炫啲盟出黎~咪冇人串你囉

我冇教訓你,你有咁覺得我都冇法子啵 最好係乞你憎啦 我唔想俾你愛上我 哈哈

我一路都話緊我地不死係淆底呀~我地淆底唔紅係咪你地長紅先^_^?話人淆底前先請你地自己不要莫薑

我不死認左淆底啦,咁唔該你地乜野招人打交就紅定先啦 唔紅就唔好話我地"你地人多你唔紅?"

你地見人小先紅唔洗講出聲架 我地一向知 記住啦啵 唔係長紅就唔該講句淆底先啦

原帖由 神一樂心 於 2009-6-26 04:10 PM 發表

你出黎社會填表格 有"其他"俾你揀 後面都會講"請註明"啦~你又要懶又要驚俾人入你位,唔想俾人串就打哂墨炫啲盟出黎~咪冇人串你囉

我冇教訓 ...

你唔多明雪之丸講乜喎

原帖由 神一樂心 於 2009-6-26 04:10 PM 發表

我冇教訓 ...

你咁多野講,幾時再唸一個彈人的絕招呀?一被我地破左彈game就開始唔敢出黎打 次次打交都好少見你
唔通你挖左個狗洞哩埋呀,次次冇你出現我又打唔到你條廢柴,幾時再出現呀 你咁能多道理,一次講晒啦 口水西
得把口  冇對手係做唔到野,你係幫主都唔出黎幫拖,仲好意思話人 你咁叻 次次打交最好見到你囉(我估你都係練緊分身用黎打交),我知道的

人地解盟埋解埋囉 吹咩? 咁能八掛做左八婆定八公呀? 唔通你冇解過盟咩?得把口同咁多口水有柒用咩?講講講

原帖由 mrcheang 於 2009-6-26 05:29 PM 發表

你咁多野講,幾時再唸一個彈人的絕招呀?一被我地破左彈game就開始唔敢出黎打 次次打交都好少見你
唔通你挖左個狗洞哩埋呀,次次冇你出現我又打唔到你條廢柴,幾時再出現呀 你咁能多道理,一次講晒啦 口水西
得把口   ...

彈人絕招唔洗諗 我就係最鍾意你地講 唔出等於唔敢 唔紅等於淆紅

但你地啲人24小時係到 先好講見唔到人 仲要係我身邊啵

我從來好小主動話人 唔見就係唔敢呀 唔紅就係淆紅呀 次次都係你地講 但最重要講完你地會自己做返同樣野

我都係想知 你地點解成日講完人地既行為就跟住做囉 狗黎的嘛?

同埋表明身份先好講野啦 唔該 唔好又扮多人了

人地轉生就吊媽柒蟹
寒狗轉生就多多借口
到時睇下會唔會改名咪知囉

原帖由 mrcheang 於 2009-6-26 05:29 PM 發表

得把口   ...

你都膠膠地-.- 同親你地打交 就算比你地紅(多數咪又係我地紅,挑!)  咪又係紅完 對方死喇 之後又出d狗招 係到彈彈波. 同你地打有意思咩 我地同你地打 紅死完你地 有冇彈呀?.?
我地人多 紅喇.. 你地先慢慢係河1 同開封 出出入入 做咩呀 真人show呀? 之後 唔夠玩 出晒d 屈惡ac 係到又冰 又暈..之後比我地打死完 又sos.
我地同你地打交 都冇咁多狗招喇. 你睇你地個狗樣 就黎額頭刻住5隻字喇  --------我係淆底狗~  岩晒你地喇 煉盟  次能次 打交都係用狗招 你問你地呀 有邊次唔彈 有邊次唔sos呀? 你地自我檢討左先喇 柒頭皮=]

彈唔彈已經唔關事
鍊有彈,不死都有彈
狗招狗招,大家都有彈
你地仲講黎托咩
又想扮正義公平!?

原帖由 一人少句 於 2009-6-27 11:02 AM 發表
彈唔彈已經唔關事
鍊有彈,不死都有彈
狗招狗招,大家都有彈
你地仲講黎托咩
又想扮正義公平!?

認同

2邊都有彈

一陣又要討論有雞先定有雞蛋先

其實最後都係勝者為王 (果個一定係雲起)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 12:41 PM , Processed in 0.056958 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存