2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Heat Project 〞☆小樂×°識我既人入來傾下計吧 有色字=新打 ...
go

[新聞] 〞☆小樂×°識我既人入來傾下計吧 有色字=新打 [複製鏈接]

尼到有相睇 http://www.sendspace.com/file/t31lzm

不經不覺 玩左4年 有好多開心既回憶 有好多吾開心既回憶
我自問自己沒有技術
但係我真係好鐘意玩heat project
我重記得我以前差吾多每2星期買1200點
自從我見到好多人bug槍之後 我就開始bug埋一份
後期我重衰到bug pc經 所以我吾算係一個好既玩家
等我講下我既經歷

我重記得我第一隻人係心淡shooter
專玩故官 其他場從不會入
當時玩男大體 吾知點解 係我以前既腦入面靜係識得狂禁a+d 左鍵 足以完場
當時最深刻識到現在的玩家就係吉祥物 其他冇咩印像
尼隻人係我第一隻玩紅條玩到尉

第2隻人就係~黑澤樂~
當時玩心淡shooter既時候識左幾個黑澤家既fd所以一齊開左黑澤x 到到今時今日
靜係見得返黑澤玲 黑澤思
當時既我記得勝率都重係5x% 同一個白痴冇分別
女細 藍國

之後 後期玩一排 吾記得左黑澤樂隻ac pw
所以開左〞☆小樂×°尼隻人
我相信 心淡shooter 同黑澤樂冇咩人識
而〞☆小樂×°應該會較多d人識
我諗我打完我個名之後可能好多人已經禁左上一頁
好多人吾鐘意我 可能覺得我串
但係我已經好後悔把口甘臭
所以我係到同 吾鐘意我既人講聲 對不起
尼隻人係game入面識左好多朋友
有d出黎見過 有d冇機會見過 但係我永遠都會記得你地
初初尼隻人〞☆小樂×° 係我第一隻准將
亦都係入左將場之後 技術有所提升 亦都識左好多朋友
由我初初只係識a+d +左鍵 開始變到如今 不會企定定原位比人射 既我
入左將場之後第一個識既人就係長琦涼美 佢個時開左個團叫神泣同母忘故宮
當時同佢問佢點解要收我入團 佢話我勁 可能我殺比佢睇個d係新手
但係我心目中最勁都係懦夫 mods -.-..唉最衰我個陣得罪人多吾係可能同佢地關係吾會到到今時今日甘差
佢又成日同我講電話(到到今日都係)成日叫我咪理佢地 ;
之後慢慢玩玩下就識左好多故官既人
333團既又有 好多好多
係因為佢我先會識無能`xd
雖然佢亦係我其中一個好朋友
還記得那天35殺的團戰(相link有) 個陣佢讚我係開心到飛起 雖然係打新手 但係我始終做吾返以前既我-.-以前最高記錄係36/3\
佢地成班係到睇我破記錄-.-點知破吾到 =o=
我同佢地一齊打團戰 最叻試過一日連續5場團戰第一 可能係打新手 第6場同無能一隊-.-打然個d-.-就吾知做乜係甘發夢先得第3-.-
所以我話如果自己係勁就吾會打到甘 所以係甘同涼美講-.-佢又話 你對住無能壓力大姐-.-
佢係甘哄我 令到我冇灰心 個陣係甘哄返我玩返
始終你地係偶像
狙:無能
步:無能
90:涼美

||.. 安籐沙耶〞同||.. 佐籐麻紗〞都係我黎

由我初初只係玩故玩600x800吾記得幾多..重知好lag 玩左3年開始換左新機
換左新機後開始玩下旺角 沙場
我到到今時今日 吾可以話完全識玩狙,步,90
但係我只可以話真係吾再係新手
我吾會認叻 因為我根本就冇叻過 只可以話有一般水平
之後玩旺角識左無能 為左佢出來第一次打機 第一次通頂xd
好多第一次啦 d人問我進步係吾係因為佢-.-笑到肥肥以為係佢教我=.=
但係吾係囉-.-如果佢教我就吾會甘廢啦-.-..之後打打下自己一個人出來又識埋草豬戀 壓力 kago 心情 大叔 喵喵珠 蛋塔 小南 汶汶 肥rain 傑 珊媽 戀你一生琪 笨南 豹 75 上將暉

係尼排話汁既時候 我先吾理勝率 一場全玩狙 /90 其他野
最叻都係玩全狙 20 90就27
雖然吾係勁 但係我已經做吾到以前既殺人數目 亦都做吾到好似殺人殺到以前D人當我外掛要踢我既情況 我重記得以前隻小樂一場記錄係66殺吾係100殺個d66 係10回合 可能係殺新手xd
我係後悔我玩海盜王 轉Game 所以自己技術差左 同埋後悔自己bug

識左小愛 =廁所板
個陣好記得我幫完mods團戰 之後玩返小樂同佢講好想入mods 好驚比人踢 但係我知道冇可能甘簡單就會入到 加上我又冇技術個類人 點會甘易收
佢同我講話吾會踢我 如果踢左會收返我
之後真係踢左 我都冇叫返佢收 始終我冇資格
後期吾知邊個姚樂怡真身定代玩啦 叫我入返 會批我 我都冇甘既打算 都汁啦
我只係後悔我冇一直玩hp落去 得到原此嫩技術
個陣佢重叫我出星期6 mods大集會 話介紹d人比我識..我其實好想出..但係始終mods太多人吾like me..
所以都係冇去 不論我入吾入到都好 佢係mods入面對我最好既人=]
永遠記住你
自從玩返hp之後最多都係3x殺 從未上返40幾 可能hp d人勁左 or我殺個d只係新手

最慘係未見過好想見既人:長琦涼美(大佬業) 木野  
琴晚同無能,肥rain,汶汶,娃,kago,豹係太子打完機 我真係吾開心到喊了..冇機會再同佢地一齊出黎打
我吾捨得你地

以下永遠記得你們的朋友
無能為力/娃:你係我既偶像 亦都係我既好好朋友 你同娃係game入面對我最好
肥rain/汶汶:雖然識左你地吾係好耐 但係我次次出黎同你地2個一齊打團戰 一齊打街場 好開心 一直都有講有笑 好多開心都係你地比我
小南:我曾經傷過你 但係你都原諒左我 我重記得食飯個陣你講既說話 我一直保留住 好開心(樂仔真係比以前進步左好多)我重記得1on1 入懦夫的故事hahaha=]
長琦涼美:你亦都係我係game入面最fd既朋友 我同你玩左甘耐 成日有假嗌交 次次我哄返你 但係我都吾會嬲 因為我真係當你係朋友
kago:你係我心目中係一個靚仔=]
橋本美莎:杰仔-v-"我都吾記得點識你啦 不過同你一齊玩好開心 我記得係因為你我先會玩acr吾玩p2000-d=]xd 多謝你同我吹好耐水
草之戀:多謝你成日陪我吹水..哈哈@o@都冇機會係團戰殺你-3-" 講笑=[
木野:你對我好牙=] 用2隻吾同既人同你玩 2隻你都係甘哄我笑-o-"可惜同吾到你一齊打機/_\我影d相入面有場團戰同你玩架嘛=]我記得靜係個場你吾理我xd=]
小手:雖然係hp完左先add我msn先認識你=] 但係同你打團戰同一隊/敵隊 我真係打到好辛苦=口=" 無論如何謝謝你同我玩左甘耐=]
cy:源=]我記得我地當時識個陣我係甘話嬲你 -o-但係你不停哄返我=]吾知係吾係因為無能定點=]但係我都冇嬲過你其實xd cy啤酒xdd
killerlin:成日叫你lin頭xdd 我記得有一次我吾開心 你係msn哄返我 之後陪你一齊打機=]你又係一個同我一齊玩好開心既人@o@"多謝你
5奶:我記得我成日發你脾氣...重記得msn既對話 你叫我吾好放棄 教左我好多野 我記得的 對吾住=/.\=成日發你脾氣=]我不會了-o-
豹:@_@開心
紅仔/豬:@_@ 真係吾知你地2公婆 -o- 我有幫手打團戰架=]xdd多謝你個句勁人成日哄me開心喔
傑/大頭文:2隻野見過但係吾記得左樣..pk成日都吾理我/3\嬲你地

我重有好多野講..但係愈講就愈想喊 是 我就是這麼軟弱
遲d再講吧 希望吾鐘意我既人原諒我吧
岩岩通完頂 so攰 遲d再補打返好多野
不會忘記一班好兄弟的團戰經驗
無能為力

聯絡我:baby3@live.hk
xg:www.xanga.com/baby 打左好多感想=]
電話:6108xxxx 要就msn問我
未知轉咩game 有提議找我=]

打左咁多字 原本想黎搞事 依家唔想破壞你心血結晶

@_@"
我出自真心的
我真係好多仇家.=.=
我想清曬佢
baby3@live.hk 大家可以add我=]

真係好唔開心 玩得好地地hp咁耐 點解要汁...不過點都好啦 佢都陪左我地咁耐   我會尊重呢隻遊戲

十po小樂~~~

原帖由 〞☆小樂×° 於 2009-6-25 02:10 PM 發表
@_@"
我出自真心的
我真係好多仇家.=.=
我想清曬佢
baby3@live.hk 大家可以add我=]

@_@"
我出自真心的
我真係好多仇家.=.=
我想清曬佢
baby3@live.hk 大家可以add我=] [/quote]
hihi

原帖由 臭菊花的約定☆ 於 2009-6-25 02:14 PM 發表
真係好唔開心 玩得好地地hp咁耐 點解要汁...不過點都好啦 佢都陪左我地咁耐   我會尊重呢隻遊戲

十po小樂~~~

因為大多數hp人士以不bug槍不上線的個人宗旨
係上年既暑假多人到 要加ser容量
之後封左bug槍半年 就日日冇爆ser
到依家汁埋a__________a

HALO 我係惡二之中比人既感覺好黑人憎既乜都得先生...睇完小樂e d野 你對hp真係好大感情喎...唔緊要啦 遲d出hp私服ma...係個度見啦^^

女性的風雲重現add msn-v-"

估吾到你係安藤沙耶-v-
我之前都同你嘈過=0=
不過宜家算啦=]
好後悔冇影低d相-__-''
hp私服再會~

原帖由 臭菊花的約定☆ 於 2009-6-25 02:14 PM 發表

十po小樂~~~

係牙=]
真係陪左我地好耐

原帖由 小。薰 於 2009-6-25 02:40 PM 發表
估吾到你係安藤沙耶-v-
我之前都同你嘈過=0=
不過宜家算啦=]
好後悔冇影低d相-__-''
hp私服再會~

=__="
add msn嗎?薰薰?
/_\sorry man

add左啦=0=

我雖然唔係識左你好耐
但係我都斷斷續續玩左HP成4年
我記得上次因為會考要溫書離開左HP幾過月時間
佢未得我考完會考就話要汁~.~
當時我都好唔開心
用左成幾個月時間先留准將升到少將
到我依幾個星期玩番
果時先發覺俾一班用PC洗經架玩家搞到跌番落准將
當時真係好唔開心

係重玩依幾星期
入左[。三三三。]
日日日係三三三場打
識左一班FD
同佢地玩得好心
好多謝你地俾一個咁好架回憶

原帖由 炎髮灼眼的殺手 於 2009-6-25 02:47 PM 發表
我雖然唔係識左你好耐
當時我都好唔開心
到我依幾個星期玩番
果時 ...

殺手><"
成日比你殺-v-"

原帖由 炎髮灼眼的殺手 於 25-6-2009 02:47 PM 發表
我雖然唔係識左你好耐
當時我都好唔開心
到我依幾個星期玩番
果時 ...

原來呢到都有333人上黎

原帖由 乂皇者乂 於 2009-6-25 03:12 PM 發表

原來呢到都有333人上黎

我叫佢上的=]

見到樂樂好開心呀

hp汁左就玩c服喇

原帖由 Superwinston 於 2009-6-25 03:23 PM 發表
見到樂樂好開心呀

hp汁左就玩c服喇

=]
做咩見到我甘開心@o@

原帖由 〞☆小樂×° 於 25-6-2009 03:16 PM 發表

我叫佢上的=]

我同你唔係好熟

只係係故宮到見你好多口水

原帖由 乂皇者乂 於 2009-6-25 03:32 PM 發表

我同你唔係好熟

只係係故宮到見你好多口水

你係?_?名?..
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-19 08:57 PM , Processed in 0.037372 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存