2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀愛疑難雜症 我想問下女仔(中三)送成百幾蚊野俾個男仔..咁姐係當佢係 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

我想問下女仔(中三)送成百幾蚊野俾個男仔..咁姐係當佢係咩呀??? 幫小弟分析下 [複製鏈接]

實情就係咁既

我同個女仔係學期初識
開頭果個幾月有傾有笑,好好玩
果時我地班d人話我地有野

跟住調左位,坐遠左就冇玩(差唔多都半年)
冇咩聯絡

直至個幾兩個月前
佢msn add左我
我地係msn又傾番

傾左10幾日之後佢話佢10幾日之後生日
想我送野俾佢
我諗住係d女仔玩野
所以我就話我都生日...你送左俾我先....我就送

我就作話過幾日就係我生日
佢就係我講果個日子之後果幾日送左件百幾蚊既野俾我
(果件野係我話俾佢知我想要)

佢之後同我講話一早就知我講大話
佢生日果日我有同佢一齊食飯

我地依家間中玩msn
但係傾電話...傾2-4個幾鐘...有時去到夜晚3,4點
不過都係我打俾佢...佢有事先打俾我
msn佢先會搵我

但係我見佢成日都sms,佢有時又話會同人傾電話
唔知係咪有男朋友呢??
佢係學校唔係太多fd,出面就唔知
生日果日佢又冇同人玩..都係同屋企人出去食飯= =
佢又同我食飯喎-.-
好矛盾

想問下d女仔平時會唔會咁樣對d男仔架??
成日sms果d係咩人??
會唔會主動打電話俾男仔??
佢係點諗...當我普通朋友定點??

幫幫手分析下= ="

100幾蚊唔可以用黎當表示咩關係既標準既..."
我自己都試過送五百幾蚊生日禮物比一個普通異性朋友(當然唔係鍾意佢個隻啦)"

傾到3 , 4點咁夜 我個人認為(只作參考)
唔係普通關係朋友會經常做既事啦.."
女仔被動好正常既..會打比你已經好好=]"

我中五個邊 70%女仔都係同 同性SMS同傾電話..."
女性間既朋友係好親密嫁=]" 唔駛亂諗住"

你真係鍾意人 想同人一齊既 咪問下佢有冇男朋友囉=]"
唔問又點知呢=]"
有D野 我覺得 試左先知 做左先後悔好過唔做係度後悔=]"

以上個人意見 希望可以幫你諗通D=]"

佢好似真係當你係朋友架wo~~你都講啦佢冇咩朋友~~難得有個男性朋友當然一起玩也好吧
但係你講大話佢都照同你出街咁應該佢都幾鐘意同你約會

但佢成日sms 真係都有可能係一個重要朋友先會日日send sms 因為咩都傾電話就得sms幾貴的

我覺得佢有可能係網上認識一d男仔~~有可能是沒見過~~但感情很好要傾電話~

你大概也對人家有好感吧 ...... 不然也不會發文章來問這個
看來你們發展得還 ok 的 ... 沒什麼大問題
多點約她單獨出街
如果她都有應約那你就得米了~

主動約下人啦, 人地俾埋位你上

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

有冇男朋友你咪宜接問佢lor....
唔係好難開口姐...
佢給野比你多數係對你有好感..
p.s.好感唔係中e
      姐係可以進一步發展
去馬吧...
相信你係有機會ge...
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 10:16 AM , Processed in 0.038645 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存