2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

問題- .- [複製鏈接]

之前玩都冇事的 一樣咁 入Steam同VLaN
但唔知點解 兩3日前 一入到l4d 搵場入佢就彈哩個野出黎(圖1)
但我登入左架喇wor- .-

同埋steam 好友個到就變左為離線 但係我轉唔返線上的- .-(圖2)
幫幫我-~-''

1.必須登果到係你無更新
睇你個l4d已經係好舊...而家已經更新左2次
你可以玩到而家都算好野-_-
搵番更新檔更迎 ...呢個板有post
2.steam離線較唔番...我既方法係重裝steam再破解一次
p.s記得copy番個l4d files出黎.好似會刪埋

希望幫到你
已有 2 人評分Good 收起 理由
騷擾。鄰家 + 2 thx ~~
commander2620 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 3   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:35 PM , Processed in 0.030761 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存