2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天子群俠傳 新手玩天子,有好多問題想問
go

新手玩天子,有好多問題想問 [複製鏈接]

唔經唔覺我己玩到21LV...
但係到E家我都唔知自己用咩好?
加咩技好?
加咩好?
仲有我E家都係到玩符(玩到無野好玩=.=)
以下係我自己既少少要求
你地幫唔幫到我知我用咩:

1:高功
2:技勁
3:跟以上主要加咩?(物功?法功?物防?法防?定係血?)

希望你地幫到我
我唔想再係咁唔知玩咩.......

請幫手

聽好多人都講,頭90-100lv+屬性點要專+1種,然後過左100lv先用錢洗點
如果你冇錢嘅話我唔建議你咁做
用咩武器就要睇返你係咩朝代,因為唔同屬性(金,木,水,火,土)用嘅武器都唔同
每個朝代都有唔同屬性加成,但係我都唔係好清楚邊個朝代+咩,sorry
技能方面就要睇你玩法,你只係想升lv,吹水,做任,你就揀d範圍技同埋高攻嘅技能
如果你想玩下pk,國戰,你就可以升一d可以令對方減屬性嘅技能,例如,減物攻/法攻果d
仲有,寵物果到,一定要洗一隻有範圍技嘅寵,最好係高品質(煉化材料可以打荷包蛋/開箱/高lv怪)洗寵時最好開幸運煉化,機率會高d(需要銀兩,做財神任可得,寧海村搵寧海商人接)

十週年勳章(截圖)

原帖由 三缺浪人 於 29/6/2009 10:28 AM 發表
聽好多人都講,頭90-100lv+屬性點要專+1種,然後過左100lv先用錢洗點
如果你冇錢嘅話我唔建議你咁做
用咩武器就要睇返你係咩朝代,因為唔同屬性(金,木,水,火,土)用嘅武器都唔同
每個朝代都有唔同屬性加成 ...

講得到幾好我到同意

咁我加番D

我係唐
木屬性

咁武器方面呢?

原帖由 kenhko 於 2009-6-29 11:14 AM 發表

講得到幾好我到同意

多謝^^其實我都係根據自己玩嘅經驗去講,同埋有d野都係睇其他人嘅post學返黎^^"

原帖由 qawsq 於 2009-6-29 11:38 AM 發表

咁我加番D

我係唐
木屬性

咁武器方面呢?

唐最多人玩應該係笛同劍,你都可以試下其中一樣(小弟都係唐,玩劍)
武器方面如果你有買$18蚊個包,把30lv武器都可以用到50lv(小弟係咁,原因之一係懶做裝備任)
如果冇買就可以係寧海村做裝備任務,10,20,30,40,50,60lv嘅都有,d任務都係買下野,掘下野同打下野,好簡單,不過晒時間
70lv開始就要自己打/整

玩咩武器都係一樣
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 05:29 PM , Processed in 0.028971 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存