2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 利用象神製造無敵
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夜花月
go

利用象神製造無敵 [複製鏈接]

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 06:25 PM 發表

咁你答我巨商有冇人可以秒佢呀?

用明主1轉食埋偉哥都秒唔到啦,神手

可能佢係玩改檔,把喬喬狗變軍曹咪秒到-.-

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 06:18 PM 發表
[quote]唔係勁人=廢人?

你3M攻  ,, 咁100幾戰新手係廢人,,,100幾M戰係勁人,,你係咩??
你隻台幻變左無敵唔代表無後顧之憂,,你唔洗拉走D兵走,,細場更煩
定係你隻100台幻清怪能力其高,,
如果係咁,,你隻台

我唔分勁人同廢人,,係因為,,人唔一定只係得勁同廢,,=[

回你呢條問題先要張句子小小字眼改一改"你3M攻  ,, 咁100幾戰係新手,,,100幾M戰係老手,,你係咩??"
我係中手/新手成長緊做中手^^"!

你既回覆已經認同左我 ?

點解你無台幻可以講到帶隻台幻入冰血神打怪既
你知唔知台幻入到冰血既清怪能力係點

你打仗既比喻,,我係針對場場黎講=[,,象神場場死,,你打喬喬狗場場死主架? ,,

打咁多字唔係有分加我都打即係d字有意思la,,用下腦去諗la

其實下少少唔係好明,,

"一定有人好更加好既方法,睇果d人肯唔肯教嫁姐,如果有好似呢d咁新奇既玩法既,你都可以post上黎分享一下"

咩叫更加好既方法一定有,,睇d人教唔教,,打怪要人教??

你而家又話係新奇,,上兩個回覆你唔係話唔覺得e個係新奇咩??

我有肯定過個個想玩??無囉=[,,只係你話新中老手都想玩無敵,,(新中老手係唔係代表哂全巨商人呢 )

咁會唔會係你肯定左個個想玩 ?

我打機有限制,,但唔係好多限制

人地發表下佢既發現,提供一些例子你右插,你條白痴廢發現唔到就插人,可以令人聯想到你精神有問題,人地做到你做唔到就插人,唉依個世界上右多一個白痴

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:33 PM 發表

回你呢條問題先要張句子小小字眼改一改"你3M攻  ,, 咁100幾戰係新手,,,100幾M戰係老手,,你係咩??"

你既回覆已經認同左 ...

認同左你?
青山果d可能應同你
唔通似你150都未過,番青山慢慢升la
打咁多字唔係有分加我都打即係d字有意思la,,用下腦去諗la
沒腦既白痴叫人用腦真好笑,我地早就用左,好似你咁沒腦咩!!
你而家又話係新奇,,上兩個回覆你唔係話唔覺得e個係新奇咩??
你用腦諗清楚人地講咩,感左豬流感,燒壞腦呀.....sor,唔記得左你沒腦
咁你右係咪肯定個個都唔想玩?
唔知邊個白痴講話....我相信限制一定比你還要多
幾多限制先叫多呀!!
ps:電力,部電腦既配置,呀媽,封ser時間.....
     所含的限制一定比你想既多

已有 1 人評分Good 收起 理由
砂嵐 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 06:45 PM 發表

認同左你?
青山果d可能應同你
唔通你知150都未過就番青山慢慢升la
沒腦既白痴叫人用腦真好笑,我地早就用左,好似 ...

真係唔知點應你好

唔知頭唔知路係到搭訕,,post又唔追,,定係有人叫你上黎幫手

下下話咩自閉,,青山,,對住部腦都睇到咁多野=],,下期六合彩開乜丫咁

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:49 PM 發表

真係唔知點應你好

唔知頭唔知路係到搭訕,,post又唔追,,定係有人叫你上黎幫手

下下話咩自閉,,青山,,對住部腦都睇到咁多野=],,下期六合彩開乜丫咁

右講搭訕,依個post人地開個樓主右話搭訕,我右搭訕,咁你呢??
sor呀下下都講到你既住處:青山(醫院),自閉(你既病患)
下期六合彩開乜丫咁,你咁都問你真係白痴,你精神仲好有問題

真係唔知點應你好
你梗係唔知,你都沒腦唔識思考

post又唔追依句野應該係同你自己講,想日要人提果d沒腦既既白痴

依家有人幫我對付佢我都係玩下巨先^^

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 06:53 PM 發表

右講搭訕,依個post人地開個樓主右話搭訕,我右搭訕,咁你呢??
sor呀下下都講到你既住處:青山(醫院),自閉(你既病患)
下期六合彩開乜丫咁,你咁都問你真係白痴,你精神仲好有問題

真係唔知點應你好
你梗係唔知,你 ...

你講d野好似細路嗌交,,你覺唔覺,,講黎講去三幅屁咁,,

我以為你乜都睇到先問你六合彩開乜之ma=[唔係架咩 ?

咁你之前個d 自閉症,,精神有問題憑咩講出黎?

亂up?,,定係你係精神科專家 ?

定係你有精神病 ?

你既回覆已經認同左我 ?

點解你無台幻可以講到帶隻台幻入冰血神打怪既

你打仗既比喻,,我係針對場場黎講=[,,象神場場死,,你打喬喬狗場場死主架? ,,

其實下少少唔係好明,,

"一定有人好更加好既方法,睇果d人肯唔肯教嫁姐,如果有好似呢d咁新奇既玩法既,你都可以post上黎分享一下"

咩叫更加好既方法一定有,,睇d人教唔教,,打怪要人教??

我有肯定過個個想玩??無囉=[,,只係你話新中老手都想玩無敵,,(新中老手係唔係代表哂全巨商人呢 )

咁點解你要講唔係廢人呢?
你想我認同d咩野?認同你似粒野?-->
咳咳,我冇台幻唔代表我唔可以問人借ac黎玩
我唔知我就唔會係到咁你嘈啦,高手
咪係到馬後炮啦你,比我串完之後先彈句[針對場場黎講]
你條友都眼殘既,盲左呀?見唔見到如果兩隻大字呀?我編輯如果兩隻字比你睇下!
配副眼鏡先同我嘈啦
明眼人一睇就知啦,你咪成個雙層魚柳飽咁啦,多舊魚!
你都onon地既,右係你話要好d既打法
你咁講咪右係要人教點打怪,你e家就係用你既錯處黎串我~
上兩個回覆唔講咪唔講,我講新奇係因為我同意你既法咋
你條on9西,當自己冇打過字回過帖咁bo
咁如果依你所講,, 象2 黎緊一定好多人轉,,因為個個都想玩

但我想講,,如果一開波無敵,,個個都想玩,,

要死要多限制,,,真係個個想玩 ?

呢句野廢嫁?唔撚係你打出黎嫁?
喂,你條眼殘西,用你個屎眼好好咁睇清楚啦
我相信,巨商入面有唔小新中老手都想玩無敵掛?

我有打有唔小呢3隻字,而唔係你所講既-你話新中老手都想玩無敵-

你咁講,咪姐係有限制lo!

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:58 PM 發表

你講d野好似細路嗌交,,你覺唔覺,,講黎講去三幅屁咁,,

我以為你乜都睇到先問你六合彩開乜之ma=[唔係架咩 ?

咁你之前個d 自閉症,,精神有問題憑咩講出黎?

亂up?,,定係你係精神科專家 ?
...

砂嵐覺唔覺有件青山走犯話人有精神病

講黎講去三幅屁咁
你都覺得你講黎講去三幅屁咁
乜都睇到先問你六合彩開乜之ma
第幾期呀,如果你想知今期既就算我當你精神沒問題,但今期都未開點睇下,用腦諗下 !!!!
ps:就算你個屎眼幾勁都睇唔到

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 07:04 PM 發表

砂嵐覺唔覺有件青山走犯話人有精神病

講黎講去三幅屁咁
你都覺得你講黎講去三幅屁咁
乜都睇到先問你六合彩開乜之ma
第幾期呀,如果你想知今期既就算我當你精神沒問題,但今期都未開點睇下,用腦諗下 !!!!
ps:就 ...

果d未必係青山既
可能係晨輝呢~~

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 07:02 PM 發表

咁點解你要講唔係廢人呢?
你想我認同d咩野?認同你似粒野?-->
咳咳,我冇台幻唔代表我唔可以問人借ac黎玩
我唔知我就唔會係到咁你嘈啦,高手
咪係到馬後炮啦你,比我串完之後先彈句[針對場場 ...

應同嵐仔既偉論
馬後炮到你,請問你係姓陳名振X果個
馬後炮既技術直頭可以開班教學

已有 1 人評分Good 收起 理由
砂嵐 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

咁多字唔係有分加我都打即係d字有意思la,,用下腦去諗la

比句野你

諗野需要 配合到腦既運用 而腦既運用要配合神經之間電流脈衝既傳遞 而神經脈衝係腦部發出

你夠膽叫我去用腦去諗?

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 07:09 PM 發表

果d未必係青山既
可能係晨輝呢~~

點解唔回台幻武個post既 ?

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 07:12 PM 發表

比句野你

諗野需要 配合到腦既運用 而腦既運用要配合神經之間電流脈衝既傳遞 而神經脈衝係腦部發出

你夠膽叫我去用腦去諗?

即係你認為個腦可以唔運用 ?

閃人,一陣番黎同你再黎過^^"!

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 07:13 PM 發表

邊個post? 比條link我睇/幾多樓都好

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 07:14 PM 發表

邊個post? 比條link我睇/幾多樓都好

心得版個POST

嵐仔有爬文既精神,唔似d白痴咩都話睇唔到就當沒

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 07:13 PM 發表

即係你認為個腦可以唔運用 ?

呢句明用黎串你

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 07:15 PM 發表

心得版個POST

睇左n年啦

唔回咁解姐
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:40 AM , Processed in 0.048715 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存