2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 巨商 《巨商》心得區 利用象神製造無敵
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 夜花月
go

利用象神製造無敵 [複製鏈接]

原帖由 夜花月 於 2009-7-1 05:51 PM 發表

100台幻清怪能力真係好高ga
暴走冥界咁小經,你去慢慢暴la~,未侮辱隻台幻(打冥怪暴走),我暴隆山果d都高你十幾m經la

講緊冰血怪WO,,你睇清楚未丫,,

未睇清楚又要搭訕

PS:唔好以為淨係得你有台幻

原帖由 夜花月 於 2009-7-1 05:44 PM 發表

我相信沒識出憑依技既怪已經可以比我秒哂

想知你用咩秒 赤軍曹

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:53 PM 發表

我係回你個FD 砂嵐
你睇下佢講左咩.__. 我有用引用

佢唔係我fd,佢都應該睇唔過眼,出下聲--

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:55 PM 發表

想知你用咩秒 赤軍曹

咁清楚我呀你,我用雷獸幾秒--,但係我係幾秒青軍曹

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:54 PM 發表

未睇清楚又要搭訕

個帖我開wo,洗搭訕,你都係到發表偉倫
但我果隻係有幻武,高Lv,成百幾點待配既台幻

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:54 PM 發表

未睇清楚又要搭訕

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 03:21 PM 發表

你覺得是筆戰也沒法子,,

我從來無講過 "未見過=無" 請勿扭曲我的文字意思

你話有象神,,台幻,,明幻唔係廢人,,日日去到冰血怪傾計

咁你唔係廢人洗唔洗場場死隻象神去升隻台幻/明幻?

唔係廢人可以用其他方 ...

你沒腦呀!!沒腦都去睇下之前你自己打咩呀,可以用其他方你講,人講你右插,好心你用下腦!!!!

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 06:07 PM 發表

你沒腦呀!!沒腦都去睇下之前你自己打咩呀,可以用其他方你講,人講你右插,好心你用下腦!!!!

我同意樓上ge說話,右一個睇唔過佢ge人話佢,真係犯眾憎

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 06:07 PM 發表

你知唔知我講咩其他方法=[?

其他方法係例如用昌2,,祖2去清=[

你有冇睇哂我地講緊咩,,?

聲大大就有用=[?

原帖由 夜花月 於 2009-7-1 05:59 PM 發表

咁清楚我呀你,我用雷獸幾秒--,但係我係幾秒青軍曹

個帖我開wo,洗搭訕,你都係到發表偉倫
但我果隻係有幻武,高Lv,成百幾點待配既台幻

幻武都唔係得你有
同埋呢,,成百點待配既台幻
即係未加成百點,,乜會勁D架 ?
定係廢左

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 03:21 PM 發表

你覺得是筆戰也沒法子,,

我從來無講過 "未見過=無" 請勿扭曲我的文字意思

你話有象神,,台幻,,明幻唔係廢人,,日日去到冰血怪傾計

咁你唔係廢人洗唔洗場場死隻象神去升隻台幻/明幻?

唔係廢人可以用其他方 ...

係你既表達能力有問題令人唔解你既意思,我初初睇都以為係未見過=無,好心讀多些書呀,文盲,你自閉症呀,唔識表達自己就未插人!!!!

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:11 PM 發表

聲大大就有用=[?

清清清,清咩呀,你右知我聲大大,你右唔講清楚,快d番去讀書,個個都睇唔明你講既野,自己應該檢討下,仲係到噪

唔係勁人=廢人?

你3M攻  ,, 咁100幾戰新手係廢人,,,100幾M戰係勁人,,你係咩??
你隻台幻變左無敵唔代表無後顧之憂,,你唔洗拉走D兵走,,細場更煩
定係你隻100台幻清怪能力其高,,
如果係咁,,你隻<--(幫你修正下佢)幻去暴走冥界會唔會升得仲快

同埋你所比喻,,
死隻象2,升比隻台幻成功升到150lv,之後再用強化左既武技去配象神技升番lv右有咩問題?就好似一場戰爭點都會有人死一樣
你付出小小都唔係既,就咪學人打仗啦(比喻)

好似有D唔貼切,,你巨商場場打怪都要死緊D兵先贏 ?

我上面所講,,唔係廢人,,咪有其他更佳方法對付冰血怪=[,,唔需要下下用"無敵"

再回,,你話巨商入面唔少老中手都想玩無敵掛? (係反問定點呢 )

E點我不得而知,,亦想知你點樣可以知,,,
定係你唔肯定先加個"掛"

咁如果依你所講,, 象2 黎緊一定好多人轉,,因為個個都想玩

但我想講,,如果一開波無敵,,個個都想玩,,

要死要多限制,,,真係個個想玩
?

其實唔係廢人呢個字係你首先提出既,上次就玩唔係廢人,甘次就唔係勁人?點解你唔一早分開廢人同勁人呢?
回你呢條問題先要張句子小小字眼改一改"你3M攻  ,, 咁100幾戰係新手,,,100幾M戰係老手,,你係咩??"
我係中手/新手成長緊做中手^^"!

我右想問下你啦,打怪點會冇後顧之憂呢?就好似對於一個新手黎講,喬喬狗都有可能唔夠打嫁啦
情況就同打冰血一樣,都會擔心死啦下話?
p.s.我都冇台幻,我果隻係日幻^^"!
如細場係因為要拉d冰走既,唔通大場可以唔拉?所以你就冇講大場唔煩啦?
其實呢,台幻係10lv果陣都可以清場啦,40lv範圍加大,我諗唔洗等到100lv先識清怪掛?
咁你想我係冥界暴走咩怪呢?(小知識:暴走係用係一次過入5隻or以上既怪先係既)
係一個正常既玩家既生理時鐘黎講,你想係冥界暴走都唔係一件易事黎^^"!
我間唔中先會係咁姐,咁我想問下你,你作為一個起碼17m戰既人黎講,如果你打喬喬狗死左隻主,而你右肯打埋佢,
咁都最後你未曾唔係死左隻冰,但係右贏左呢?
你條友,都話左你嫁啦,右係到打唔係廢人,勁人就勁人啦,打咁多字有分加咩?
係有嫁,一定有人好更加好既方法,睇果d人肯唔肯教嫁姐,如果有好似呢d咁新奇既玩法既,你都可以post上黎分享一下
跟住我右黎發表一下我既個人意見
係新中老手=]
你自己都識講啦,係反問^^"!
唔係e我講係e樓主講姐
其實象2本生都有唔小人轉嫁啦
你肯定個個都想玩,如果我話你知我唔想玩既你咪會好唔開心lo?
點解你咁注重個個都想玩呢?
我都冇講過個個都想玩,我講既只係大部份人姐,你右何必想用呢句黎串我呢?
係多限制嫁啦,唔通你打機冇限制嫁?

已有 1 人評分Good 收起 理由
heitung221 + 1 太串咀啦~冇咁多俾你

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 06:15 PM 發表

係你既表達能力有問題令人唔解你既意思,我初初睇都以為係未見過=無,好心讀多些書呀,文盲,你自閉症呀,唔識表達自己就未插人!!!!

我話我聽過有架WO,,

你初初睇見都以為,,代表D咩 ?

即係你理解能力低,,關我事?

與其話我表達能力有問題不如話自己無腦唔識諗LA

唔知點解打打下字拉得上  文盲,,自閉症

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:11 PM 發表

聲大大就有用=[?

幻武都唔係得你有
即係未加成百點,,乜會勁D架:ro0 ...

未加成百點,,乜會勁D架,但你唔知我有咩裝wo~沒點都勁呀,最少有500力,好過d谷血既雷獸,垃圾--

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:53 PM 發表

我係回你個FD 砂嵐
你睇下佢講左咩.__. 我有用引用

咁點解係我一個引用你個回復果陣時你唔用呢句黎串我?

未睇清楚又要搭訕

係你係到講暴走咋,有暴走就可以講山巨人啦@v@

咁你有冇台幻?

有既令出黎分享下吧

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:19 PM 發表

我話我聽過有架WO,,

唔知點解打打下字拉得上  文盲,,自閉症

唔知係我地咁多個閱讀能力差定係你一個有問題,依個問題用自己個豬腦諗下,你既問題都好大下,就好似講緊全世界都有問題得你正常,但對我地黎講只係我你一個有問題....

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 05:55 PM 發表

想知你用咩秒 赤軍曹

咁你答我巨商有冇人可以秒佢呀?

用明主1轉食埋偉哥都秒唔到啦,神手

聲大大就有用=[?

幻武都唔係得你有

聲大的確有用- -好過你聲細^^"!

幻武都唔係得你有

咁你係唔係有武呀?
你不如右令出黎分享下啦!

唉,有d人表達能力有問題,你就思考有問題
一隻本身都勁既台幻,
再加成百點咪會仲勁lo

邊似得你d冰加血先得嫁

原帖由 砂嵐 於 2009-7-1 06:18 PM 發表
[quote]唔係勁人=廢人?

你3M攻  ,, 咁100幾戰新手係廢人,,,100幾M戰係勁人,,你係咩??
你隻台幻變左無敵唔代表無後顧之憂,,你唔洗拉走D兵走,,細場更煩
定係你隻100台幻清怪能力其高,,
如果係咁,,你隻台

我都冇講過個個都想玩,我講既只係大部份人姐,你右何必想用呢句黎串我呢?
依句話講得好,你條白痴試下拎部window98黎玩巨商呀,白痴沒限制,用老金呀!!!!!!!!
已有 1 人評分Good 收起 理由
砂嵐 + 1

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 ivansing 於 2009-7-1 06:29 PM 發表

依句話講得好,你條白痴試下拎部window98黎玩巨商呀,白痴沒限制,用老金呀!!!!!!!!

嗯,休戰都有限制如果休戰沒限制,隻game就真係唔方好玩~

原帖由 [約束SIU吻] 於 2009-7-1 06:19 PM 發表

我話我聽過有架WO,,

唔知點解打打下字拉得上  文盲,,自閉症<---(果種野)

因為係你既文字上,我深深感受到你的確係果種人
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 12:49 AM , Processed in 0.037693 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存