2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

@.@致 [複製鏈接]

榮譽勳章 十週年勳章(賀詞)

@.@好似呢 好耐都未玩過 30幾人坐爆人地d食市 幾時出黎團員下呢

我知好多位都有妻房or事業為重了的說  抽一餐飯時間吧xD

=.=想當年邊q個話搞船p 搞入camp 搞去台灣...搞到依家都未搞.......

hp汁左有d可惜 我仲記得 係黃金既時侯 豪問: 跛仔 你幾點走? 柏柏你幾點走?  ..

=.=8人房內 豪必定坐全場最冷的位置
                       蝦毛and國 唔可以坐隔離  (把聲嘈過喇叭) ps: 國經常大叫 : 屌你老母! 乜撚野210黎伽!? 又得返1血!?   or 乜撚野事又比人hs左呀!? ( 點解次次都死唔去伽=.=?)
                 熙 經常坐豪旁邊
                      我梗係照常坐最入面啦
                      柏柏.....8個位都會坐=.=24小時魔人...

真懷念hp以前既膠日子   由第一次出紅天 汁左既魏蜀吳 黃金 舊太子 再到返黃金 演變到i-one
仲記得國個隻男大體 有慢有鈍   可愛的小文子既...兩個老地方(快波2代)  阿愁既永久100炸(唔會到期的100炸)
唔識打中文既槍把  中一槍黑狙扣230血既winglove (未出210既年代)  係p2比一枝係c4亂射殺死的柏柏 (仲要唔係射緊佢) ps:柏柏的4級跑 足夠跑去敵方陣地扮自己友
竟然可以打贏雙天至尊的mods...(痴孖根..唔洗5秒 係故宮b隊出黎a home...)   mk既12銅人陣 (你見過3分鐘都冇開一槍未或者12粒炸彈齊飛 )
色老頭 槍把 熊仔王 3枝重機 輪住爆神5發光衝埋你身邊( yanzi都係學佢地ja )  20m一枝金槍!100m枝左輪 (你買過未呢^^?)
紅條時代的大陸人( ...太多神人吧..以前hp係禁大陸人的..差唔多每間房都有禁大陸呢3個字 有大陸人..佢地d黃狙一開波實啪幾件..)
還有好多好多的事呢... 例如... 流星 bo仔飯 (傑的乾妹!)   龍仔看世界的..正野.....  靛藍的雄風-.-""" 生魚的拍mouse(遲來的拍)  若如的身型 (哇哈哈)
冰女...( 呢個都唔識 好打都有限!) 人塔人上沙漠a home天花版(到頂..結果全軍覆沒=.=) 圍棋的髮型  無能為力在黃金男廁大力吸氣事件
琪b ( 又係傑既乾妹xD)  mods vs 神話 的友誼波  ( 痴線..12人打12人 仲打死亡...tk仲多過打..見到d人係咁殺自己友=.=)
蝦毛與kwun的對話 ( 蝦毛: 你望乜撚野 kwun:我係game到望你姐 蝦毛:唔好撚望呀 『一聲槍聲..kwun頭部中槍身亡』kwun: 屌...我係game到望姐 蝦毛:哈哈哈)
kera tense..(這個不用說了..)   雷云..( 可以一個人殺晒自己友先 之後 一個打人地6個.. 名句:我是雷。。) 堂本欣 (儲夠1億冇玩了既人..)

以前hp真係太多神人-.- 神殺 雷云 巴比 太多猛人.. 一開波d人點走 真係實死幾件..點跳 點避都冇用 一係唔行..
我相信咁耐以黎 升得最快係雷蟬 但係最廢都係佢..有乜理由經常比新手殺伽..
多麼懷念跟國的拍擋呢  (跛仔2樓呀!!) 與柏柏的心靈感應(從不開聲的隊友)
我唔知mods勁唔勁 但係我相信mods係最唔正常既一混旦!

=.=我真係唔明 點解我玩咩game都成日中bug
我試過係田園箱到 冇啦啦趺落最谷底 趺死左  (冇郁過 冇中槍 ...趺到落去望到成個mk)
我試過卡左係銀下既欄杆唔郁得...
我試過跳跳下 跳左上mtr頂上面
我試過比人一槍acr打身 扣219血
我試過一開波唔洗1秒死左 ( 唔夠位企 太多人死..左..)
我對hp貢獻都有伽!!   上鏡發明者<==  個陣我整係教左柏柏 同小文子一個only 之後就傳揚開去了...個陣幾型 得一條友上鏡 ..........(d人係到笑 on9仔呀!)

最後我想問  點解你地死都唔叫我個名姐!  人地明明叫陳手跛  你地就叫乜野 陳手西 陳手west chan hand west 手西 同手 同陳 叫跛都好呀!!
已有 1 人評分Good 收起 理由
╒心..淡╛ + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

我最好的 叫手仔@__@

點解無我個名既跛仔

原帖由 @ki 於 2009-7-2 12:30 AM 發表
點解無我個名既跛仔

太多人名喇 呀na姐 過百人都黎

其實你係我腦袋入面都係一個準重佬/.\

by奀姑姑

原帖由 @ki 於 2009-7-2 12:30 AM 發表
點解無我個名既跛仔

wow
NANA上水
另外都無我個名
ps: 我斯文人 叫開跛仔

原帖由 C拉 於 2009-7-4 03:13 AM 發表

wow
NANA上水
另外都無我個名
ps: 我斯文人 叫開跛仔

hi,on9賢

我寫有你名..你寫冇我名..大人不記小人過!!!!!!!!!!!嘿

英雄勳章 榮譽勳章

勁撚鐘意你...
""圍棋的髮型""

榮譽勳章

hp 一執左突然搞到我想玩hp 點算好 係咪好犯賤

英雄勳章 榮譽勳章 笑傲無雙

原帖由   鼠 於 2009-7-23 06:44 PM 發表

講你都哂膠氣 a_a

原帖由   鼠 於 2009-7-23 06:44 PM 發表

你不嬲有鋪咁既忍伽啦-.-

期待緊我ah我都 :D
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 08:27 PM , Processed in 0.044260 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存