2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 關於 G團<-- 請入
go

關於 G團<-- 請入 [複製鏈接]

相信大家都知 黃國GENIUS轉左黎紅國玩..佢地係純粹黎紅國玩定係點冇人知..但從我係呢幾日國戰所見到既 有以下幾種情況

第1:紅國新手太多,佢地低LV唔去打怪升,成日入國戰場,因此佢地上前線會比人踢,惟有做水工,令紅國水工有人滿之患既現象,
再加上而家G團人低LV又做水工,加埋其他國有少部份人入黎坐水 令紅國場50人 最少都20人坐水 咁樣除左令前線唔夠人打,
仲會令主水唔駛半行血就坐死- -
第2:G團實力我唔係好清楚,但從尋日一場 斯皮卡,我可以知道,G團人係唔識玩龍囉!!個場斯皮卡 大約第2條血既一半,一個G團人
出左龍, 大家都知而家龍係爆塔唔係打人,但條龍係到打人囉- -跟住另一個G團人又出左龍,,又係到打人,佢地仲以"為QML開路"
做藉口,但隻QML 係第3行血多少少先出,而且佢出之前冇話行邊,佢都冇叫條龍幫佢開路,換言之,兩條龍都係為呃人傷,唔係為國戰
最奇係紅國一名40LV玩家叫D龍去爆塔,仲比某位G團人士話佢"onx" 到第3條國血既一半,兩條龍先去爆塔,但已經輸左一條國血比人,
qml又爆唔到,正
最後,我諗G團都係想為紅國好,咁麻煩G團咁多位大佬 聽從紅國大團既指揮,唔好識少少扮哂代表 K? THX

即係咁
我諗可能係時間上有d錯配姐

始終要用qml + 龍反勝都需要運氣

我覺得呢
只要有qml出左, 就算有冇request, 龍都應該保qml

不過下一次
最好係龍爆左ob先出qml
即係龍出左就自動自覺爆門爆ob
始終龍已經唔係舊時的高人傷
打前線不如整黑人地個地圖
咁對爆qml更加有用

我諗係配合問題姐
G團都係岩岩轉過泥
紅國人再溝通多d啦

ps:
就算G團係泥玩下定點都好
佢地已經係紅國人泥架喇
唔好分泥分去

Musou 豆釘兔

原帖由 fafakwong 於 2009-7-2 01:48 PM 發表
相信大家都知 黃國GENIUS轉左黎紅國玩..佢地係純粹黎紅國玩定係點冇人知..但從我係呢幾日國戰所見到既 有以下幾種情況

第1:紅國新手太多,佢地低LV唔去打怪升,成日入國戰場,因此佢地上前線會比人踢,惟有做水工,令 ...

先生^^..可否留一留你既大名呢??

係囉
開帖果位
介唔介意留下你既大名?

其實吾好針對g團黎講丫...
就以你呢幾點問題黎講...
第1點..紅國本身多新手...但系g團系黃國轉過黎,,放棄哂所有既野...
重新升過新人點都會經歷低lv呢個時候...吾通真系要人打到30lv以上先上戰場?!
加上佢地做水工有幫手擴幫手出召,,等d高lv上前線,,你仲想點!?佢地又吾系咩都吾做
系到掛水...加上紅國小人..有左佢地入黎幫手人點都會多返d...佢地都想快d升高lv d上
前線嫁...但都要時間嫁...你咪俾d時間佢地囉...咁都吾得!?
第2點..雖然系出左2條龍佢地都吾爆塔系有d問題既我都覺得...因為兩條龍爆到2-3lv既
ob,,追返既機會系大d...但都系睇下當時輸幾多俾人啦...你話得返半行血既話就點追都冇用嫁喇...有時候龍出左吾系咩都吾做...而系佢地做咩都會吾岩,,如果佢地爆到塔但系人頭又輸返...咁你叫佢地可以點呢!?
睇野吾可以睇一面既...我之你咁講都系想紅國好...但系呢d事吾系淨系得g團先會發生...
吾好人地成團轉過黎一個星期吾夠,,就俾人咁開post話啦...你咁做吾通想人地又走過,,咁紅國又會小左班人嫁喇...

原帖由 `'|裕;* 於 2009-7-2 06:14 PM 發表

先生^^..可否留一留你既大名呢??

算啦
佢開得新ac講
都只係想講件事
無謂追究了

大家都只係討論下
點到即止算啦
大家都係紅國人=]
唔好傷和氣
紅國內亂已經太耐了
far enough

原帖由 sSnAkEe 於 2009-7-2 06:44 PM 發表

算啦
佢開得新ac講
都只係想講件事
無謂追究了

大家都只係討論下
點到即止算啦
大家都係紅國人=]
唔好傷和氣
紅國內亂已經太耐了
far enough

無呀...e點我當然知道啦^^....我只係純粹想知係邊個姐...
如果我係追究....我就唔只講ed野架啦....

原帖由 `'|裕;* 於 2009-7-2 07:45 PM 發表

無呀...e點我當然知道啦^^....我只係純粹想知係邊個姐...
如果我係追究....我就唔只講ed野架啦....

嗯...
你地要加油

一齊努力令紅國強大
雖然我已經少左好多上線

原帖由 sSnAkEe 於 2009-7-2 03:27 PM 發表
即係咁
我諗可能係時間上有d錯配姐

始終要用qml + 龍反勝都需要運氣

我覺得呢
只要有qml出左, 就算有冇request, 龍都應該保qml

不過下一次
最好係龍爆左ob先出qml
即係龍出左就自動自覺爆門爆ob
始終龍 ...

support~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 sSnAkEe 於 2009-7-2 07:50 PM 發表

嗯...
你地要加油

一齊努力令紅國強大
雖然我已經少左好多上線

嗯...一定會...大家一齊加油啦..
hehe...岩岩係城行過先見到你@v@.....

原帖由 `'|裕;* 於 2009-7-2 08:49 PM 發表

嗯...一定會...大家一齊加油啦..
hehe...岩岩係城行過先見到你@v@.....

臭豆- -
最近見你on左仲以為你返黎黃國玩- -
點知你走去紅國 凸= =
VIP你哦 @@

原帖由 jccy1101 於 2009-7-2 08:57 PM 發表

臭豆- -
最近見你on左仲以為你返黎黃國玩- -
點知你走去紅國 凸= =
VIP你哦 @@

哈哈...我on左成個月啦...仲最近
本身係玩返黃國架...
不過團都轉咪跟住轉下囉....你又唔搵下人地/3\!!...人地寂寞緊係走啦....
仲凸我...你以前唔會甘對我架/口\.....我嬲你...
你捨得VIP我咩A_A...小心比我VIP返你....呵呵!!

我地大多數都對你地g團既表現係有眼睇

覺得你地有問題既只係少數
你地總會有人認同
唔需要為左某一少數人士而灰心
要不然就搵對你地既實力有質疑既人黎一場團戰
實力定輸羸!

=]
是咁的 玩fez唔代表會上2kf囉- -

原帖由 fafakwong 於 2009-7-3 12:08 AM 發表
=]
是咁的 玩fez唔代表會上2kf囉- -

你做咩無啦啦彈句甘既野出黎@0@??....
你同邊個講呀@@??你好搞野呀+v+....我對你好有興趣A_A....!!

原帖由 `'|裕;* 於 2009-7-3 01:32 AM 發表

你做咩無啦啦彈句甘既野出黎@0@??....
你同邊個講呀@@??你好搞野呀+v+....我對你好有興趣A_A....!!

我諗佢係想話樓主係度開post都冇用- -
即係佢ge義思應該係:

由於唔係所有人都會上同一個forum, 所以forum is useless.....

原帖由 sSnAkEe 於 2009-7-3 10:03 AM 發表

我諗佢係想話樓主係度開post都冇用- -
即係佢ge義思應該係:

由於唔係所有人都會上同一個forum, 所以forum is useless.....

下...佢咪樓主囉唔係咩@@??你唔好嚇我/口\.....

我係邊個呢D唔重要..只係我認為 而家G團有D似緋夜

(話說…緋夜岩岩開團 係好多人 但都係渡邊一個帶哂 所以基本上場場都輸- -

其實g團黎左紅國 對紅國黎講係有好大幫助
起碼多左好多人幫手先
不過我都有小小問題想同g團講番..

1,依幾日 我留意到有部份g團既水工唔比水 其實都唔單止我留意到
果陣得g團既水工 我收左好耐水都無人比 咁樣實在對國戰無好處
2,我見到有g團既戰士不停用普攻打暈左既人

以上我講既野無任何惡意 只係純粹想你地知番  
不過整體黎講g團係一個唔錯既團
肯主動出召

原帖由 百麗兒 於 2009-7-3 04:21 PM 發表
其實g團黎左紅國 對紅國黎講係有好大幫助
起碼多左好多人幫手先
不過我都有小小問題想同g團講番..

1,依幾日 我留意到有部份g團既水工唔比水 其實都唔單止我留意到
果陣得g團既水工 我收左好耐水都無人比 咁樣實 ...

咩話\口/!!!...我地用普攻打暈人...邊個黎架...等我慢慢幫佢洗禮!!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 04:53 PM , Processed in 0.038601 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存