2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 100xx閃~"~
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 100xx閃~"~ [複製鏈接]

應該係bug黎...但係如果你唔係有100%暈既= =...根本上係打唔中~"~

依2日打戰場都見到幾個=0=

中bug定咩- -?

小花aQa
你幾時先變埋萬幾閃/0\!?

原帖由 shumtt88 於 2009-7-2 07:38 PM 發表
小花aQa
你幾時先變埋萬幾閃/0\!?

~"~ 我都想...不過無咩可能咁好彩掛XD
如果中左....應該比人罵死..哈=[

台版2009/07/01更新內容 "排行榜機制重新設計"
版本更新公告2009/07/01  

一般
1.修正聊天頻道的過濾選項在調整後無法儲存的錯誤。
2.瘟疫林地的阿爾薩蘭哨站將出現資料片的前置NPC。

物品
各類禮盒、福袋、打造包「角色頭飾精品禮盒」「背部裝飾精品禮盒」「主人你好福 袋」「帥到不行福袋」「屬性勇者打造包」「精靈勇者打造包」限時上架。

排行榜
1.發放六月份的排行榜獎勵並且開始七月份的排名競賽。
2.七月份開始,排行榜的機制重新被設計,除了百大精靈使、百大英雄、百大賢者、百大名人外,與戰場相 關的排行榜將根據職業各自排名,並且有四種競賽排名。
‧狂戰士:MVP、累積殺人數、單場最大水晶傷害量、單場最大傷害量
‧聖騎士:MVP、累積殺人數、單場最大水晶傷害量、單場最大傷害量
‧遊俠:MVP、累積殺人數、單場最大水晶傷害量、單場最大傷害量
‧刺客:MVP、累積殺人數、單場最大水晶傷害量、單場最大傷害量
‧神官:MVP、單場最大水晶傷害量、單場最大治療量、單場最大傷害量
‧祭司:MVP、單場最大水晶傷害量、單場最大治療量、單場最大傷害量
‧元素使:MVP、累積殺人數、單場最大水晶傷害量、單場最大傷害量
‧地獄使:MVP、累積殺人數、單場最大水晶傷害量、單場最大傷害量
3.必須要參加超過30場的玩家才可以參加排行榜的排名。
4.因應諸多改變,水晶玫瑰徽章的發放數量也將調整,可在官網查詢相關細節。

副本
1.轉換團隊模式時,只要有成員在副本內將無法轉換。

技能
1.修正部分速度相關的技能對寵物或怪物失效的問題。
2.修正在某些特別情況會造成閃避率過高甚至破萬的異常情形。

相關網頁: http://dj.x-legend.com.tw/01news/news_04_in.php?newsid=309

佢10000閃打唔打得中架@_@
魚魚都中招囧囧~

回復 6# Siu乂酷兒 的帖子

係咪小酷=口=
我估唔到魚魚都中左

呀樓主小姐 你影人地相 放上黎之前
識唔識遮住人地個名先???
d人1陣以為人地專登用bug 用外掛,俾人唱,你負責?
我唔係俾你影左都唔知自己有100xx閃囉

我都試過 有10064 出招 10094 -- 暈一樣中
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 11:35 PM , Processed in 0.033929 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存