2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 有冇人試玩過台灣版?
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 小小赤
go

有冇人試玩過台灣版? [複製鏈接]

原帖由 鬼整你 於 2009-7-4 08:43 PM 發表
我有玩,玩詠夜....但係港版未出,
未出我唔用"鬼整你"呢個名玩住,
台版ge經驗,開左個人,再del番,個名係唔比番用-.-
我老公多數會叫做xxxx(下圖).....跟住佢果個就係我^^

簡單D講,

露露(小朋友法c)玩晒,好快 ...

我台ser是一個場士..
心得算不上...但1轉後主要組隊練功~
也沒說那個職會比較快|
就是肉肉~打手~補職缺1也不可吧
再補說...是因為第一次開上限的時候~
補c 回血仇恨改太大~基本上鬥士攻擊輸出少一點
怪物立即轉向..所以後期都  滿+1補(通常也不會用到大補)
這也是看不到純補的原因(打戰場不可能靠補血板下對手吧!_!)

十週年勳章(截圖)

原帖由 Barry2006 於 2009-7-8 01:54 PM 發表

對唔住都要講下...你d資料點解會錯成咁=       =...
你真係有玩台ser?感覺上......

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D4
14樓

既然我ge言論令你咁火,我決定係呢版閉咀,
同時,我會玩港版,不過唔會用之前提過ge名!

心得只是交流一下同埋比別人參考-,-
不需要踩得咁盡,又或者閉咀掛-.-''

原帖由 鬼整你 於 2009-7-9 10:51 AM 發表

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D4
14樓

既然我ge言論令你咁火,我決定係呢版閉咀,
同時,我會玩港版,不過唔會用之前提過ge名!

大大唔好誤會=..=~我一d都冇火=        ="
我只不過對你d資料感到好驚奇姐~
如果你o係81見到我~
我亦好想同你做個朋友ge~你唔嫌棄ge話~
p.s我都唔知玩咩職...除左lulu隻隻都玩過下...
    如果你見到"撒亞人"或者"逃舞超人"你可以加我好友或者黑名單XDD

你地!
全部要同我 STOP
唔準嘈交呀!

我希望大家可以係和平既氣氛之下討論同交換意見,禮儀係好重要架,如果唔係我可能會唔小心封你地Post架~
其實大家心目中都會對唔同職業有唔同意見或睇法,所以互相交換意見同經驗係好重要架!

記住唔好再嘈啦~我會睇住架!

原帖由 官方欣欣 於 2009-7-9 02:38 PM 發表
你地!
全部要同我 STOP
唔準嘈交呀!

我希望大家可以係和平既氣氛之下討論同交換意見,禮儀係好重要架,如果唔係我可能會唔小心封你地Post架~  ...

講得無錯xD''
                                                                     又呃左1分

玩過星曲WEB

哇哇哇~ 幾位大人唔好咁火啦 0 v 0~
都係交流下o者~~~~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:17 AM , Processed in 0.039759 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存