2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 有冇人試玩過台灣版?
返回列表 發新帖 回覆
go

有冇人試玩過台灣版? [複製鏈接]

玩過星曲WEB

聽講呢隻game有台灣版??
有冇玩過台版既會轉玩香港版呀 >    <?
我見到隻game好似好正,好想玩呀!
但係又怕唔識玩... 有冇人有心得可以教下路 0 v 0"?

順便留下game名,到時香港版一齊玩呀! 我會叫做小小赤!

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

我未玩過呀

十週年勳章(截圖)

我有玩,玩詠夜....但係港版未出,
未出我唔用"鬼整你"呢個名玩住,
台版ge經驗,開左個人,再del番,個名係唔比番用-.-
我老公多數會叫做xxxx(下圖).....跟住佢果個就係我^^

簡單D講,

露露(小朋友法c)玩晒,好快可以封頂,
補師台版好少人用,原因我唔知....

玩物攻就要用瓦塔族(野蠻人)鬥士,pk蝦死人類.......
薩滿附助型,只可以磨血,超悶,殺人狂勿用

人類槍兵多範圍技,又係殺人狂,講左,會輸比野蠻人
劍士可以用盾,即係肉肉,香港做肉肉好慘,
成日比人鬧,d補c又唔會理,死左又鬧肉肉唔睇血,
做劍士要有好心理準備,除非有"好朋友"1齊玩-.-

如果想單練,我會咁擺:
1.法師(打怪幾乎無敵),pk睇技術la
2.詠夜(咒術師),識吸血,只要mp夠,幾乎吸到血全滿,pk唔知,未見過有人pk詠夜
3.鬥士.....我未玩過,不過見到佢地打怪,好強,搶王都好強,好鍾意pk人類
4.劍士,多血高防,但係回血慢,夠唔夠打好快就會知,有1招衝刺,唔夠打都可以走佬用

想要詳細資料,去巴哈la,好多人封晒頂,好多心得睇,好多理性討論
有d技共通cast delay,學左就慘慘la

玩過星曲WEB

獲益良多呀 0 v 0!
多謝指教~ 咁我都試下玩下露露好了 但係法師會唔會成日唔夠MP架?

十週年勳章(截圖)

回復 4# 小小赤 的帖子

唔知呢,見到已經唔想用,我接受唔到做矮人(本身已經夠矮v.v)
順帶1提,藍水回唔切,可以用鑰匙系統   ←呢個game ge賣點
用闇之鑰可以回魔, +埋時間之鑰, 可以+長回魔ge時間

因為隻game唔算難玩,所以會比較有心機玩落去law

原帖由 小小赤 於 2009-7-5 12:07 AM 發表
獲益良多呀 0 v 0!
多謝指教~ 咁我都試下玩下露露好了 但係法師會唔會成日唔夠MP架?

露露可以轉牧 or 元素(即法師)

元素比較唔會唔夠mp

牧就會

原帖由 鬼整你 於 2009-7-4 08:43 PM 發表
我老公多數會叫做xxxx(下圖).....跟住佢果個就係我^^

簡單D講,

露露(小朋友法c)玩晒,好快 ...

單練最快係薩滿  之後叮叮牧

最多人組係牧+薩滿,回血快
牧小補+薩生吼2秒回1千up血

玩過星曲WEB

嗯? 咁即係話呢隻game有兩個職業可以幫人補血囉 0 v 0"?
薩滿一開始會唔會好難練呢? 瓦塔應該係力量型既種族吧?
咁轉左薩滿之後使唔使點智力呀?

原帖由 小小赤 於 2009-7-5 05:19 PM 發表
嗯? 咁即係話呢隻game有兩個職業可以幫人補血囉 0 v 0"?
薩滿一開始會唔會好難練呢? 瓦塔應該係力量型既種族吧?
咁轉左薩滿之後使唔使點智力呀?

而家香港只係出1轉同埋3隻種族
所以暫時只係得2隻職可以補

主補係牧 薩可以算係副補,因為得一招

薩滿玩法係全智型
攻擊力同補血多少都係靠智力
開頭就超難練但轉職後就一身輕,可以一個挑高1x級既怪

晏d 我放幾張圖game圖比你睇

這game做補c 不是太好wo 因為技能比較少同規範.來來去去都係戈幾招,,打機實悶死=.=  不過都
係見人見志架ja.你玩補c 最好期望佢加開技能,

玩過星曲WEB

原帖由 Xplus薰 於 2009-7-5 06:01 PM 發表

而家香港只係出1轉同埋3隻種族
所以暫時只係得2隻職可以補

主補係牧 薩可以算係副補,因為得一招

薩滿玩法係全智型
攻擊力同補血多少都係靠智力
開頭就超難練但轉職後就一身輕,可以一個挑高1x級既怪

晏 ...

好呀~
感激~~

可能你唔會相信,其實呢個世界~ 仲有好人!

原帖由 小小赤 於 2009-7-6 12:27 AM 發表

好呀~
感激~~

可能你唔會相信,其實呢個世界~ 仲有好人!

我建議你玩暴牧(台版稱叮叮牧)
打得補得自己升又得
打戰場又夠屈機

十週年勳章(截圖)

原帖由 Xplus薰 於 2009-7-5 04:09 PM 發表

單練最快係薩滿  之後叮叮牧

最多人組係牧+薩滿,回血快
牧小補+薩生吼2秒回1千up血

釘橋你先,咁未出詠夜又試下薩滿先,不過之前玩到lv14,真係悶到嘔泡.............

原帖由 鬼整你 於 2009-7-4 08:43 PM 發表

簡單D講,

露露(小朋友法c)玩晒,好快 ...

對唔住都要講下...你d資料點解會錯成咁=       =...
你真係有玩台ser?感覺上...
鬥士pk玩死人類我都係第一次聽= =""""""""""(不嬲都話鬥士玩戰場好難嬴...人類槍兵招強衝屈哂機)
露露升得快????????!!!!!!!!!@@暴牧係ge=.=其他要慢慢玩副本玩到傻=..=
牧師少??!!@@宜家興玩暴牧暴牧周街都係你話少=..=
薩滿附助型,只可以磨血,超悶,殺人狂勿用??!!智薩蟲火戰場出哂名殺人正到呢...

人類槍會輸比野蠻人@@!@@!@@!@@!@@!@@!@@!
比人插ge肉肉大多數係鬥士唔係劍=..=
如果大大你係台灣巴哈發文一定比人炮死...=..=

玩過星曲WEB

原帖由 Barry2006 於 2009-7-8 01:54 PM 發表

對唔住都要講下...你d資料點解會錯成咁=       =...
鬥士pk玩死人類我都係第一次聽= =""""""""""(不嬲都話鬥士玩戰場好難嬴...人類槍兵招強衝屈哂機)
露露升得快????????!!!!!!!!! ...

咁 0 v 0 咁劍士有咩用呀?
又有劍又有盾,除左肉肉之外仲有其他功能嗎??

原帖由 小小赤 於 2009-7-8 08:21 PM 發表

咁 0 v 0 咁劍士有咩用呀?
又有劍又有盾,除左肉肉之外仲有其他功能嗎??

有用,雖然血比瓦塔少,但做車頭拉怪夠穩

因為呢隻game有一種野叫仇恨值

即打怪果時唔會追死人個,可能會追其他攻擊緊野人

而劍士既盾擊9級,吸著d怪可以令怪唔追少血既露露

我想問呢..露露最大缺點係咩

原帖由 `魚xd 於 2009-7-8 08:56 PM 發表
我想問呢..露露最大缺點係咩

血少 物防低

優點多人組,攻高

未玩過0.0
因為stephy的關係試玩的~

原帖由 Barry2006 於 2009-7-8 01:54 PM 發表

露露升得快????????!!!!!!!!! ...

雖然不少是鬥士的心聲~的確戰場上鬥士只能靠隊友幫忙再補強大火力擊殺
但對人類的確問題不大..主要還是看合作
有機會再到遊戲內比高低吧
火氣別太大嗎!_!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 02:50 AM , Processed in 0.047037 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存