2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ DJ online 真好野 =]
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] DJ online 真好野 =] [複製鏈接]

呢篇野純粹係抒發個人感受,吾想睇既請按上一頁

大家都知道呢只on9 game用精0合裝係要所謂既運氣

基於出左金武之後,我幾日黎都合5到1把6上橙既關係..
於是就嬲嬲地拎左自己果把+9 6洞入哂石既橙武去上金
結果5洗多講緊係爆q左..
最重要既野係只on9精0退返把+0 0洞既橙比我..我凸
我寧願佢5退,咁樣我可以立即放棄呢只on9 game,等7號轉game

之後我見佢退返比我,咪5信邪再去打過金料囉..
好la,打齊哂la又,又合嚕和..
哈哈,又爆q左,但係只on9精0又退返把橙比我..
咁算點???  玩我a而家??
所以今次我都5會再打料上金,亦都5會再玩呢只on9 game

我知道愈難整既野一整到果刻成功感係好犀利..因為我都試過
但係呢只on9 game開頭出金披..個個收無限水晶合..
好la,金披..而家呢? 出金武..
金披就話1定合到..金武呢??  好運既1,2次上到,而5好運既呢??  合十9幾廿次都上5到1把
5好話上金,我個會有人上橙上左幾日都上得3-4把而已
要記住,每個職都5係得1把金武..戰士,射手果d閒閒地4-5把金武,仲有金法器呢???金盾呢????
你合得邊樣?? 成功得邊樣???

而家最勁就話出到65金武..遲下開左lv,又會出75金武
又或者遲下又會出金衫褲頭手鞋..我地合得邊樣?????
我想話比呢只on9 game知5係個個運氣都咁好..可以合1-2次就得
所以繼續玩呢只game的人+油吧~要有心理準備只on9 game愈食你愈多錢,愈出愈多金裝食你地d錢
5好意思,我真係見5到出金野有乜春地方吸引到更多既人玩,我見到既只係一個又一個咁刪game,轉game
可能係我眼界太細嚕..或者真係有d奇人異士係會為左戰勝d金武而玩返呢只on9 game既,咁我5知la

呵呵,好啦5好淨係講合野..講下佢出果d所謂既活動
一日到黑淨係識得出d用點玩既活動
一5用點玩果d呢就無聊到pk,咩王怪攻城,同gm pk
王怪攻城果日我玩個ser d人已經鬧gc..(不過我覺得係佢地抵死多d,公告寫明+c平原有王怪攻城,死左會扣經,你怕既咪5好去囉,死左又賴gm..)
不過個活動都係無鬼聊架啦,打完又冇寶出
至於果個同gm pk個活動仲加百痴
整個22lv gm01 新手裝同玩家pk,咁樣不如話gm隨機送寶好過~p乜鬼野k姐,多舊魚
我寧願佢派果d gm d裝起碼係用佢個lv果d囉..(ps:係正常玩家既裝,5係果d神裝,咩+999果d)
咁樣打先好玩加麻,個個都話都冇咁易羸到有咩好玩???
仲有可以分邊日邊日派既gm會係咩等級,咁樣gm就會揀大慨果個等級既玩家pk
咁樣每個等級階層既玩家都可以玩到,而又5會太百痴,有挑戰性好多
不過算啦,我地有我地講,gc有gc佢地自己玩,相信好多仲繼續玩緊既玩家都睇開哂架lu~

各位睇完5岩聽既可以當我係合5到係度發脾氣或者9 up或者係度怨天尤人
不喜勿插,5岩聽請按上一頁,thz~

各位有緣既aion見 =]

已有 2 人評分Good 收起 理由
Zero乂 + 1 與下面相同
綠茶熊 + 1 眾多玩家的心聲

總評分:  Good + 2   查看全部評分

佢d活動又真係廢左d既.......

88.......,

笑傲無雙

算啦,合黃武一定要用精0王,除非你超好運啦

p.s 台灣準備出4轉/4級精0王

笑傲無雙

=.= 我諗, 最白痴, 應該係掛機活動
唔知, 有無人完成呢?

原帖由 XXAAA 於 2009-7-4 06:09 AM 發表
金披就話1定合到..金武呢??  好運既1,2次上到,而5好運既呢??  合十9幾廿次都上5到1把
5好話上金,我個會有人上橙上左幾日都上得3-4把而已
要記住,每個職都5係得1把金武..戰士,射手果d閒閒地4-5把金武,仲有金法器呢???金盾呢????
你合得邊樣?? 成功得邊樣???

多謝晒呀樓主
你講晒我d心底話出黎
我之前都打過1個帖架喇
但係冇咩人十卜我T_T
不過我依家想慢慢黎合裝

我把橙弓冇埋呀= =

活動真係幾無聊 =.="
得獎條件同獎品,見到都唔想玩

合裝成功率,都係講運氣吧
即使成功率再高,無運行都無計
被人咀咒更加無野講 =.="
喔,我係度up乜?  o_o

好 7月7號7點 第3SER aion 見^_^ 有緣可能會見倒

原帖由 crazy911 於 2009-7-5 02:42 PM 發表
好 7月7號7點 第3SER aion 見^_^ 有緣可能會見倒

呵呵,已經等5切7月7號了XDDD
但係我只可以7號創個人物玩2下
8號玩一會又要去溫書..
9號考試-.-
9號考完才可以認真盡情咁玩

不過眾多好玩既game落係GC呢間眼中只有錢既公司
最終只會墮落

GC又真係幾無腦

好多玩家都係合裝合到吾玩

段估佢提高小小個機率都吾會倒自己米姐

原帖由 綠茶熊 於 2009-7-6 12:44 AM 發表
不過眾多好玩既game落係GC呢間眼中只有錢既公司
最終只會墮落

最掠水的不是GC
而是KONAMI

真係好呃錢

買點唔係問題, 下下要架野要抽先痴線
你要我明碼實價 我一D都唔覺有問題
但下下抽 我米把火一張都唔買,太老土架做法
尼D公司就係希望佢唔好再有GAME 比佢代理
不知所謂=.=

我唔覺得合野有乜問題...比你個個渣黃武仲駛玩既?
要合就梗係要負出架啦..
好坦白講..我隻精1次搞掂左..親密仲要得300少d.
我條女爆親密去合 10次都搞唔掂
呢d完全係講彩數架囉..
樓主講抽野活動果d我完全同意..但係合野我覺得真係自己純粹運氣問題lor.

2KF足球隊

原帖由 XXAAA 於 2009-7-5 02:09 AM 發表
呢篇野純粹係抒發個人感受,吾想睇既請按上一頁

大家都知道呢只on9 game用精0合裝係要所謂既運氣

基於出左金武之後,我幾日黎都合5到1把6上橙既關係..
於是就嬲嬲地拎左自己果把+9 6洞入哂石既橙武去上金
結果 ...

我只係想講= =佢一早講左= =佢退番d野係會冇哂d野架wo= =....

原帖由 ☆呀潮★ 於 2009-7-8 09:25 PM 發表

我只係想講= =佢一早講左= =佢退番d野係會冇哂d野架wo= =....

我講既重點5係因為退返把+0 0洞既比我有問題
而係做咩5一次過食鬼左佢姐,仲要退返比我
食左佢我咪可以早d了結只game囉 ...
就係咁= =

依隻GAME不嬲都係食錢-,-

v0v 合吾到都冇計架 .西西 =)..

DJ ONLINE = =
真係有嫁咩.....
我又想玩啵@@"
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 03:09 PM , Processed in 0.045323 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存