2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 我的第一隻網遊 好懷念一隻online 征服
go

[感想] 好懷念一隻online 征服 [複製鏈接]

係小學4年級 因為有同學叫我玩 所以就dl左落黎
第1次開ac 用左好耐先開到.....
之後一入到game到 見到好多人....之後就出城打雞雞 打到好耐 唔知有第2 d怪 所以我打到15 lv  隻雞1lv
15 lv之後....有個弓手走過黎 同我組隊 佢就帶我升
慢慢咁玩左3年
係征服到,,,識左好多fd  果時由唔識打字慢慢學識左
之後仲同人1齊打龍柱(幫戰)......
玩下玩下 有d心郁郁想買點  我就囉左100$去買
買完....過幾日 ...又想買  買到比呀媽話
最後 因為有新online玩 就冇玩
最近dl番黎玩 入到去 個城變左死城  
呢隻game,,,,
唔在係之前既征服

十週年勳章(賀詞)

原帖由 xX小雨Xx 於 2009-7-6 14:54 發表
係小學4年級 因為有同學叫我玩 所以就dl左落黎
第1次開ac 用左好耐先開到.....
之後一入到game到 見到好多人....之後就出城打雞雞 打到好耐 唔知有第2 d怪 所以我打到15 lv  隻雞1lv
15 lv之後 ...

我琴日都入返去睇.___.

真係死城一樣

我都dump左幾舊水落去買d包包

你咪算好囉100蚊.__________."

身極裝插雙優好懷念

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我都冇玩好耐la 隻戰士停左係12x 我都係因為外掛而唔玩的 好在我冇買過點"應該係冇錢買
我都有d想玩返但係死城係阻力之一
記得我嗎大佬b~~

原帖由 上山虎 於 2009-7-11 08:25 PM 發表
我都冇玩好耐la 隻戰士停左係12x 我都係因為外掛而唔玩的 好在我冇買過點"應該係冇錢買
我都有d想玩返但係死城係阻力之一
記得我嗎大佬b~~

我玩日月潭的

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我未合ser係玩銅鑼灣 好似現在合左ser都唔知個a/c係咩ser了~~~~~~

隻game 雖然唔係我第一隻網遊但我覺得幾好玩..."最好玩係公測果陣..升得勁快..入埋榜...果陣無乜錢去賭錢 千幾蚊嬴左幾百萬-.-用左d廢野同人換左1.5倍既石 放左入把弓度有條龍出黎勁型..."我諗我係第一個有粒石既人--"公測頭幾日就有人同我換"弓手升得最快=.= 一有雙倍time 定唔知乜...就爆升exp"

十週年勳章(賀詞)

係啊.....我想哭
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 01:31 PM , Processed in 0.031206 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存