2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 天空之子,男人老狗日日搞呢樣果樣真係好煩..有無人認同 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[疑難] 天空之子,男人老狗日日搞呢樣果樣真係好煩..有無人認同 [複製鏈接]

http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3554073&pid=58632241&page=14&extra=page%3D1#pid58632241

睇晒成個post,我覺得最大問題唔係月夜同貓係天空之子你本人囉,博上位都唔係咁丫
由果日用個大頻黎話月夜毒男.好多人已經話緊你煩,仲要上埋係2000fun開post呃分嘈搞大件事
成件事8成係你自己係度搞風雨揹出黎,一時扮好人幫呢個另轉頭又可以插返另一個一獲金既
你話人地月夜人格有問題,叫人改下..
你睇下自己把臭口先啦唔該你
仲要開post成個公會同盟道歉,請問你有咩咁把炮?
仲咩開2次大會先決定踢人出會..真係笑左
你地個垃圾公會既內部野自己慢慢搞,米污染我地眼睛 thx^^

睇唔過眼既路人上

咁如果真係誤會左月夜既話 開post道歉返都應該既,
唔係既話連唔知呢件事既都誤會埋一份就唔好喇=]

原全唔知情既路人甲上

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-7-6 05:51 PM 發表

原全唔知情既路人甲上

道歉個post就唔理啦,
day 1成班人大頻話人地毒男
之後上埋黎2000fun串月夜,
我點睇成件事都係佢搞出黎博上位,好污染環境

原帖由 吉祥娃娃 於 2009-7-6 05:51 PM 發表

原全唔知情既路人甲上

算啦咪由得佢係到亂咁up
解釋晒又係到e樣個樣
d人自己有眼睇...搞事個個係佢自己
反正個貓再唔自己講清楚反..我會放埋佢同月夜係msn d對話
e條友我地解釋晒又唔理又唔正視問題
一咪話..搞事.小朋友.屈.博上位
我都唔諗住再理e條友 出晒相仲睇佢點出聲 再點同貓講好說話

笑傲無雙

睇晒三個帖
好明顯樓主唔理人回答的問題 又借意拉開話題
人地明明答晒俾你知咩事 又講晒又解釋晒 都仲話人地博出位又話咩野人地錯人地扮晒大

講真一句...有問題的是樓主 又不聽人講又不斷幫什麼貓貓講好說話
人地都說了有晒証據 又有晒相 一係話天空之子搞事 一係話月夜做假証據
我真係好想講一句 你又點會知貓做過什麼嗎?佢不會騙你嗎?你是貓貓的什麼人?

人地天空之子 一開始出帖 本身佢地兩大公會俾人利用了 他們還沒有知道事實 只是想幫什麼貓貓去分開 月夜 同埋 唔想再人任何人再給什麼貓貓利用
之後天空之子 and 山本武 知道事實之後都出帖道歉又講反事實的真相 都有錯嗎?
他們做事我覺得很公道 怪錯了人就認錯
反而女的錯了 沒有什麼人去罵她 反而仲幫她講好說話又打橫講
我本人覺得天空之子他們沒有做錯
他們的做法 只是如同有人騙了點數 上網出帖告訴他人知不要再給某某人呃 只是事情不一樣 但做法的道理一樣
還有你回的帖
我和朋友看了都覺你才是小朋友.你才是要博出位.你才是要搞事的人
又一係好像 天空之子說的 你給貓貓溝緊所以幫住什麼貓貓?

原帖由 k90485867 於 2009-7-7 01:50 AM 發表
睇晒三個帖
好明顯樓主唔理人回答的問題 又借意拉開話題
人地明明答晒俾你知咩事 又講晒又解釋晒 都仲話人地博出位又話咩野人地錯人地扮晒大

講真一句...有問題的是樓主 又不聽人講又不斷幫什麼貓貓講好說話
...

算啦 佢地真係好似當人無眼睇/無用腦諗野咁
咪由得佢地lol 有晒相又話假 無相又話無得講 晒氣
佢地一開始都無正視過我d答案..一咪拉開話題 洗咩理佢地
個個都會睇晒d post 都知咩事..係得佢地2個自己仲幫住貓
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-28 03:15 AM , Processed in 0.042553 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存