2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CS軍團專用區 sKylinE招中高手入團 (團長hei819)
go

sKylinE招中高手入團 (團長hei819) [複製鏈接]

sKylinE(絕對吾係冇品外掛團)

團長:hei819

sKylinE招中高手入團
k/d不限只睇技術(識聽腳步聲同收步)
經常有團戰/團練打
貢獻5000point有團長做
冇槍用既話我會送
有m群可以用
有意加入可留名

sKylinE(絕對吾係冇品外掛團) <-------- o 左咀

你個高級軍妓一输就開mic爆租,好有品 wo.sKyline團又有咁多掛(e.g.死神內輪一護,火線特戰隊小子,仲有好多...)咁叫絕對吾係冇品外掛團)
?hei819 : 65 kd 30 勝,你團戰唔靠xxFoReVeRxxD人幫手,肯定狂输.sKyline個FoReVeR天仔49kd一死就屈NM,lGTl D 人cheat, on99,咁叫絕對吾係冇品外掛團?

回復 2# holonghei031 的帖子

唔係下化.. 外掛團黎串人開外掛? 好笑
你未就係果個咩外掛團長 xxforeverxx l hei?
哦!我記得啦.. 你之前叫做咩HLHHLH架ma... 仲比人post左上網話你開外掛..哈哈http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... page%3D1&page=1
見第48個
不過你宜家改左名lu.. holonghei = HLH
唔知邊個係外掛呢... 唔好係到屈skyline啦
xxforeverxx外掛團 特別係個xxforeverxx l hei

hahaha

hahaha,明人不做暗事,特登開ac一唱一和,拎D証據先la,sKyline的高IQ小朋友,小心留級呀Kelvin小朋友。sKyline比人篤爆係掛,又黎屈人?
你得50 kd ,要屈人,用steam練下la,何必開ac,屈人呢?
P.S. 讀好d書先la,咪留級ar ^^

食屎LA HLH 你出左名用外 掛 LA   技術係要一日一日練番黎 你擺明用外 掛LA 個次同你團打 個個用外 掛  由其係西門哥哥    成日係度開新號搞我地團 又係到扮晒野 話你唔係用外 掛     E 家人地 留級又關你是?   係人都會留過級 我唔信冇人留過級 ( 包括大學) BY 天           食屎狗HLH

嘩 好笑
原來打CSO係關讀書事 哈哈
我讀書讀到仆街杏家橙都唔撚關cso事啦
對唔住啦.. 我50kd? 之前成日同你玩比你穿到50kd囉
宜家冇同你玩升到60啦...
xxFoReVeRxx係人都知係掛團啦
用秒殺王好撚勁仲要係到屈人?
成日開d新ac入我團(skyline)開外 掛, 又係到搞d資料   你好有品?
記住你啦外 掛9 xxFoReVeRxx l hei  , 前名HLHHLH (因開外 掛而改名)
hei819 等多人可以作證

ps:我不是hei819
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:54 PM , Processed in 0.117809 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存