2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 New 希望Online 問一問d寶石既價錢(7ser+剛剛重玩,所以我唔知) ...
返回列表 發新帖 回覆
go

問一問d寶石既價錢(7ser+剛剛重玩,所以我唔知) [複製鏈接]

水晶,紅寶,鑽石同粉鑽幾錢?

我剛剛重玩,就玩7ser,但我唔知d價格,所以問你地

(現家本人7ser個正身仲係好廢好廢既裝備騎-,-)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

唔黎ser1玩?而家多左人重玩ser1

1ser既5個角色開哂
1.正身廢廢既裝備劍士60lv 2.全智女魔c 41lv(我表妹- -) 3.廢廢既暴力祭 4.加錯技點既裝備騎 5.一個唔識玩既小丑
因為唔知刪邊個好,而且現家物價貴,委託所野又貴....
如果我玩1ser,不如你講埋1ser 寶石d價,等我考慮刪一刪小丑再重玩:)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

價錢我就唔係好知..我係見貴就放..我係玩小丑

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 04:48 PM , Processed in 0.024820 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存