2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 童話交流區 童話家族區及交友區 9Lv家族﹕O.百憶之夢。O 換血招人中... ...
返回列表 發新帖 回覆
go

9Lv家族﹕O.百憶之夢。O 換血招人中... [複製鏈接]

9Lv家族﹕O.百憶之夢。O 換血招人中...
百憶之夢正在大換血中...
有興趣可入族^_^
家族大頭﹕火百合(一般晚上on)
小頭﹕風乂專用幸商﹐幻影之王,小焮(晴乂小淚)
常ON族人﹕幻使﹐晴乂小淚(小淚)

本家族沒咩勁人﹐有時有D比較勁既族人會收$帶下升
因為大小頭唔支持不勞而獲既事﹐一向支持1分付出1分收獲^_^
童話有D唔識既問題可以問/鴿小頭﹐有鴿必回^_^
仲有小頭(風乂專用幸商)如果係度可幫族人精裝備(佢8XX幸)
其他族人有D用分武﹐有D都OK﹐其中有2個人﹐佢有成套上23ac
即係可以自己上23而唔洗招人,本家族為9Lv家族﹐如果想入就揾大小頭啦^^
P。S。火百合同風乂專用幸商係一般好夜先on﹐因為半工讀^_^
不過你有材料可以揾佢地幫你整介(商人有92整介)但活動就要自己組族人去玩= =
呢個族多數比人用黎吹水用^_^真係有意先好入﹐thx^^

如果搵唔到小頭,既話```鴿我(小焮)弓金=小  火人=焮

搶一xDD
冇人回的- -

搶2 a_a xdd

係咪快樂ser?.

鴨ser既= =
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:25 AM , Processed in 0.034993 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存