2000FUN論壇

搜索
go

綠國有25 [已加紅字] [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

alex1440正在[D:7]建築【方尖塔】。(離建築完成還有7.9
秒)
憧憬x小愛正在[C:4]建築【冥府之門】。(離建築完成還有
57.1秒)
憧憬x小愛正在[C:4]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)

土豆哥哥:收水擴建 4/50
土豆哥哥:收水擴建 5/50
alex1440在[D:7]完成了【方尖塔】的建築。
憧憬x小愛在[C:4]完成了【方尖塔】的建築。
戰·神:吊
憧憬x小愛在[C:4]完成了【冥府之門】的建築。
憧憬x小愛正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)
憧憬x小愛正在[B:5]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)
紅眼:wo 25仔?_?
開端x終結正在[B:5]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)

紅眼:踢佢
戰·神:邊能個死門起係c4
憧憬x小愛正在[B:5]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)
.0秒)

alex1440:吊
憧憬x小愛在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
憧憬x小愛在[B:5]完成了【方尖塔】的建築。

貓仔軍團1號:出水
LECIO:收水出騎
約定v糖儿:on9
開端x終結在[B:5]完成了【方尖塔】的建築。
戰·神:XXX小愛
紅眼:寂靜森林d人呀 開端終結 踢佢唔該

LECIO:收水出騎收水出騎
憧憬x小愛正在[C:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)
響無鈴:你地有人咩 :o]

約定v糖儿:=.=
約定v糖儿:4枝方尖-.-?
紅眼:v_v 知你地多人
約定v糖儿:玩哂-.-
憧憬x小愛:岩岩踢我地風御羽你地都幾多人wow
約定v糖儿:膠團出膠人-.-
響無鈴:踢咗我地指揮 冇計lol
LECIO:..........
憧憬x小愛在[C:6]完成了【方尖塔】的建築。
約定v糖儿:真系慘-_-';
永恆深愛:我地而家好亂
憧憬x小愛:我地一沒指揮就會發癲

使用了高級治癒藥水!
響無鈴:冇指揮 唔識玩.lol...
土豆哥哥正在[D:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.
0秒)

響無鈴:好亂呀~
永恆深愛:冇左指揮-口-
異生物x0Ox毛怪:-?

永恆深愛:好亂....
響無鈴正在[B:6]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)

約定v糖儿:成斑低能-.-
永恆深愛:專業出精人員[15/5o]..我在[B:6]
Pw不足,無法使用技能。
異生物x0Ox毛怪:收水 出巨人 29/30
憧憬x小愛正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)
一事無成乂海:右\
約定v糖儿:]-_-;
一事無成乂海:右面
LECIO:7支= ="
響無鈴在[B:6]完成了【侵蝕之塔】的建築。
約定v糖儿:吾打is ok
劍豪:吊你老未 唔鋸走場啦 咪累人啦
異生物x0Ox毛怪:-1呀!!!!!
土豆哥哥在[D:6]完成了【方尖塔】的建築。
開端x終結正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30
.0秒)

紅眼:型呀v_v
憧憬x小愛:一沒指揮我地就乜都唔識
永恆深愛正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.
0秒)

KeUnG﹏。:今日營養目標完成
戰·神:請比珍
憧憬x小愛在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
開端x終結在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。

茖芙妮蔓德:去右
reief:==a
響無鈴正在[B:5]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
響無鈴正在[B:5]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15.
0秒)
永恆深愛在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
響無鈴正在[B:5]建築【立足跳台】。(離建築完成還有10.
0秒)
響無鈴在[B:5]完成了【侵蝕之塔】的建築。

戰·神:吊你
響無鈴在[B:5]完成了【立足跳台】的建築。
響無鈴在[B:5]完成了【侵蝕之塔】的建築。
拾二妹:c5
永恆深愛正在[B:6]建築【立足跳台】。(離建築完成還有1
0.0秒)
永恆深愛在[B:6]完成了【立足跳台】的建築。
茖芙妮蔓德:算啦,我唔部你地坐
拾二妹:c5搵個人黎
戰·神:仆 街啦on能9
LECIO:29團
踢出候補投票失敗。
您的等級沒有達到候補投票的基準。
響無鈴:咩人搞事先:o]
獵o仁正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0秒

戰·神:憧憬x小愛
憧憬x小愛:hi ~
戰·神: 開端x終結
響無鈴:陪下膠人玩膠事=]
戰·神:25
白Eye:影個相先啦 咁差型
白Eye:影個相先啦 咁差型
異生物x0Ox毛怪正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成
還有30.0秒)
憧憬x小愛:型
獵o仁在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
憧憬x小愛:隨便
憧憬x小愛:隨便
使用了治癒藥水!
響無鈴正在[B:5]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)

紅眼:影距相未/v\
憧憬x小愛:想節能,輪胎能!
船頭尺:如果靚仔係一種罪 那我已經犯下彌天大罪 如果聰
明係一種錯 那我早就是千錯萬錯...您殺得好!!!
土豆哥哥:on9死忠玩家
異生物x0Ox毛怪在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
響無鈴在[B:5]完成了【方尖塔】的建築。

Tang正在[B:6]建築【立足跳台】。(離建築完成還有10.0
秒)
戰·神:宜家吊你呀on99
Tang在[B:6]完成了【立足跳台】的建築。
憧憬x小愛:沒計..一沒指揮就發癲嫁啦我地
異生物x0Ox毛怪正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成
還有30.0秒)
響無鈴正在[C:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)
獵o仁正在[C:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0秒

黑星狼:收皮啦,冇咪咪玩lo
戰·神:左能住晒
憧憬x小愛:明阻住你地啦
輸入職業:對面有冇qml
異生物x0Ox毛怪在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
響無鈴正在[B:6]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)

戰·神:有
輸入職業:爆大本 有好多方尖
響無鈴在[C:6]完成了【方尖塔】的建築。
戰·神:[B:6]
憧憬x小愛:到下粒水lu
獵o仁在[C:6]完成了【方尖塔】的建築。
紅眼:快d入黎炸>< 包你建傷有10萬
取消交易。
q豬仔包P:對面ob陣咩事@____@?
LECIO:破壞遊戲沒品..影響香港人聲譽的玩家
愛の烏托邦゜:- -
戰·神:25
黑星狼:要玩野去訓練場啦,onj
紅眼:有25團呀@.@
響無鈴在[B:6]完成了【方尖塔】的建築。
響無鈴:40LV滿血.入場9秒踢咗 (膠D:8

戰·神:on能9
異生物x0Ox毛怪正在[C:5]建築【侵蝕之塔】。(離建築完
成還有15.0秒)
劍豪:okay ! 你咁講 下次見無風御羽 而又有你地團既人
就 = 會發癲 見到即踢
白Eye:塔林-3-
獵o仁:我利比你地殺
獵o仁:come
異生物x0Ox毛怪在[C:5]完成了【侵蝕之塔】的建築。
獵o仁:殺我@@
憧憬x小愛:想節能,輪胎能!
輪迴天昇:[B:6]好型啊
劍豪:我講得岩唔岩
一翎叶一:haha
劍豪:句野你講既
劍豪:出自你口
憧憬x小愛:沒計,你地鐘意亂踢人
白蘭花:快d爆完場啦
開端x終結:因咩事踢人先- -?
劍豪:你自認會發癲
響無鈴正在[D:7]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)

戰·神:岩岩岩
劍豪:洗唔洗 cut 圖
開端x終結:坐水都要踢?
憧憬x小愛:我係會發癲嫁
永恆深愛:- -有人kai踢人先家!!!

響無鈴在[D:7]完成了【方尖塔】的建築。
開端x終結:40lv滿血坐水都踢?
黑星狼:你地都夠5個人,咪反踢lo
劍豪:我唔理邊個踢邊個先 細路 ? 無辜果 d 點計 ???
響無鈴:陪膠人咪玩膠野,就係咁簡單=]
劍豪:我無辜囉
劍豪:ok ?
疾風乂瞬:+1= =
劍豪:細路 ?
開端x終結:有人亂踢囉
疾風乂瞬:- -??
輪迴天昇:識唔能識打機呀
劍豪:咩叫陪人膠 ? 人死你唔跟人去死

已有 1 人評分Good 收起 理由
commander2620 + 1 送1個大good比你

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

憧憬x小愛:要怪咪怪亂踢人個d lo
憧憬x小愛:最好影哂相
憧憬x小愛:上2kf
響無鈴:無辜幫你唔到:o] 亂踢人搞單野出泥=]
憧憬x小愛:我地最鐘意

在「艾魯高地」的爭奪中埃索度國失利。
紅眼:叼你 阻住我地影相?
輪迴天昇:踢能哂佢地啦,唔能好煩
白Eye:塞你木自閉
響無鈴:你地要問責 問亂踢人嗰堆=]
Tang:收水出騎 26/40 人在[D:6]
劍豪:唔該 你地搵個人企出黎同無辜既道歉
響無鈴正在[C:7]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)
永恆深愛:-口-...踢lo..
響無鈴:踢LOL

LECIO:破壞遊戲沒品..影響香港人聲譽的玩家破壞遊戲沒品
..影響香港人聲譽的玩家破壞遊戲沒品..影響香港人
聲譽的玩家破壞遊戲沒品..影響香港人聲
開端x終結:我地沒所謂的
黑星狼:佢地想上位姐
船頭尺:反正都係咁- - 借黎呃下傷ma"
輪迴天昇:佳句
戰·神:on能9
黑星狼:咪幫下人 post上2kf
劍豪:唔該 你地搵個人出黎同無辜既道歉
因乜膠事跳跳跳:KAKA
響無鈴在[C:7]完成了【方尖塔】的建築。
憧憬x小愛:ok~無辜既人sor,亂踢人既人抵死
永恆深愛:- -伙地搵個踢左我地既人...出黎道歉先!!!!

輪迴天昇:上位lol
憧憬x小愛:到你地亂踢人既人出黎道歉
憧憬x小愛:唔該
憧憬x小愛:做得出就怕咩認
開端x終結:亂踢果幾個呢?

LECIO:破壞遊戲沒品..影響香港人聲譽的玩家
永恆深愛:快牙唔該
憧憬x小愛:做得出就怕咩認
憧憬x小愛:我地做得出我地有認
憧憬x小愛:亂踢人既人唔認?

0night:放男單調頭/樹人手,腰/火神/暗黑衝擊弓/黑框眼鏡
意密
土豆哥哥:唔想打 咪入啦 阻住哂
0night:放男單調頭/樹人手,腰/火神/暗黑衝擊弓/黑框眼鏡
意密
小鴨兒:一認真,你就輸了 =)
響無鈴:亂踢人仲要冇膽認

我軍召喚了焰飛龍!
響無鈴:LOL好在有片
響無鈴正在[D:8]建築【方尖塔】。(離建築完成還有30.0
秒)

小鴨兒:wow
紅眼:己方qml 在 c6
紅眼:錯頻
小鴨兒:- -
開端x終結:對面 係拆塔快手了
異生物x0Ox毛怪:0 0

輪迴天昇:擴到咁你仲話自己有片- -放上網囉
響無鈴在[D:8]完成了【方尖塔】的建築。
憧憬x小愛:唉,岩岩又叫我地道歉先,而家亂踢人既又沒人道

於「傑坷爾丘陵」向蓋布蘭德國宣戰了。
Natasha:[C:7]QML已出 請我方步兵騎士增援
響無鈴:人地亂踢人仲要冇膽認
響無鈴:人地亂踢人仲要冇膽認
響無鈴:LOL
開端x終結:叫亂踢果d出聲了

Natasha:bug龍= =
澳門先生:右邊有死靈
「德絲山麓」被埃索度國奪取。
輪迴天昇:擴到咁我而家叫踢有冇講錯=)?
使用了高級治癒藥水!
Natasha:有
LECIO:只可以講影響香港人聲譽.質素的玩家= ="
憧憬x小愛:咁一開始亂踢有沒錯?
響無鈴:E家你踢冇問題LOL
異生物x0Ox毛怪正在[D:7]建築【方尖塔】。(離建築完成
還有30.0秒)

泡沫糖正在[C:6]建築【立足跳台】。(離建築完成還有10.
0秒)
響無鈴:我地認明搞事=]
憧憬x小愛:都話叫一開始亂踢既人出黎

輪迴天昇:咁就唔關我事(拍手
亂乂無情:敵方Chimaira位置[C:6]騎來幫手
泡沫糖在[C:6]完成了【立足跳台】的建築。
輪迴天昇:花生
響無鈴:一開始亂踢人嗰D人出泥LOL
開端x終結:花生就唔好出聲了/口\
Natasha正在[C:7]建築【侵蝕之塔】。(離建築完成還有15
.0秒)
異生物x0Ox毛怪在[D:7]完成了【方尖塔】的建築。

一事無成乂海:有人會應咩
響無鈴:要用片一個一個找就不是太好了=]
黑燄龍:我方QML位置[E:6],要求知援
響無鈴:剛好拍了片=]
Natasha在[C:7]完成了【侵蝕之塔】的建築。
開端x終結:對面巨人請努力
開端x終結:對面巨人請努力拆塔
異生物x0Ox毛怪正在[D:7]建築【立足跳台】。(離建築完
成還有10.0秒)
異生物x0Ox毛怪在[D:7]完成了【立足跳台】的建築。
異生物x0Ox毛怪正在[D:7]建築【方尖塔】。(離建築完成
還有30.0秒)

對蓋布蘭德國的「布羅登戰場遺跡」的爭奪失敗。
Natasha:對面 gd
永恆深愛:好波牙..

輪迴天昇:完場(拍手
憧憬x小愛:唔該哂
白Eye:收隱士上衣!!
酷雨:无语了

指出重點.....

下一趣!!

綠國有25

請比珍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

睇左一半 大概知乜事
因為風御羽被踢
所以其團的團友在場中亂起成以上圖片樣子._.?

請俾30個珍  集尾一定會再見到a_a

憧憬x小愛:岩岩踢我地風御羽你地都幾多人wow

成段一睇到呢句就已經知唔關25仔事= = 樓主都要負番自己既責任先la
風御羽做錯左D咩你地踢佢出場先? 如果因為成見就踢左佢, 咁佢D團友嬲都係好正常._.

我有片證明冇做錯野._.

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

sosad 踢左1個人攪到成場輸 值得咩

原帖由 無極限 於 2009-7-10 06:46 PM 發表
sosad 踢左1個人攪到成場輸 值得咩
點知佢地值唔值得o_o...
亂踢人冇問題,你人多o_o...
但踢完又唔收拾到場面又真係差咗d =[

綠國人終於有自己嘅25仔~
真係OUT
人地紫黃國潮好多囉

比人踢左就踢左啦
叫人搞事搞到輸
你地係為國丫 定係只係玩小圈子

我覺得先要同無辜既人道歉,因為佢地沒份亂踢人,係個場國戰有一d唔知咩既人..將我地既指揮風御羽踢左出場,我地有片為證風御羽沒唔滿血坐水,沒亂擴,但係都係比人踢左,之後我地係有入去攪亂國戰,當時有人要求我地攪亂左國戰道歉先,然後先可以要求佢地亂踢既人道歉,所以我道左歉,但係結果沒人認亂踢,我地攪亂國戰係我地唔岩,但係亂踢人個d去左邊?我地做左,會認,個d做左唔敢認既去左邊?

e場係我出qml~
多謝內亂

十週年勳章(賀詞)

嘻- -e場我冇入ga
其實小小事姐0 0唔洗搞到咁大

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

某團做出25行為是錯的,踢左個指揮原來可以搞到佢地發晒癲
唔知平時點打國戰呢?
但人地無做錯野就踢唔岩啦,
踢人出場果堆明顯係嫉妒,希望可以出黎認la

睇唔清你有幾血..
好蒙
不過個數字好似冇郁過!?

要高清我有 800mb o_o
不過如果不滿血坐水晶.是看到的吧?
+50也會出現了吧?

咁快D放上黎._.
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 12:58 AM , Processed in 0.055184 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存