2000FUN論壇

搜索
go

醫神係昆狗大家請小心 [複製鏈接]

如題  想知佢點昆人加我msn:HOIHOI1997@hotmail.com    佢係每昆完人一次就會係2000fun交易del去    del完有再昆過  佢昆人會話咩快d啦   我要食飯牙  佢只係想你快d比佢昆  佢仲會係咁話信我一次啦  唔信你地去      http://item.2000fun.com/?v=goods&gsid=104371     佢msn係mr.heiii@hotmail.com唔想有人再中招  你地一比完點 佢就會走左  - -   佢再on番時會話比錯姐  比錯完有再比錯   大家唔好信佢最好一個傅一個    傅都依個昆狗冇得玩gc
已有 1 人評分威望 收起 理由
美紗 -10 去抱怨區

總評分:  威望 -10   查看全部評分

醫神係昆狗大家請小心

仲有佢果d信用 係開第2個2000fun話自己好

下?佢係昆9?我同過佢長洗wo
仲洗左30場

我有佢ac- -49lv劍~係咪呢~其他5記得- -比人爆左ac啦佢~乜裝都冇~我記得之前佢有把40lv2轉金武(劍)殘豹裝~(同我一樣- -)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:07 PM , Processed in 0.028574 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存