2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

陣型一問 [複製鏈接]

馴(97)  劍(96)  降(95)
維(96) 主吉     炮(96)
女神(90) 憎(95) 火槍(97)

呢個係升級果陣既陣 我想 拎降魔換做女騎士 唔知會唔會好d= =? 因為高級d野都好高攻

pvp果陣 我火槍會同結他 換位  降魔都照用  唔知呢個陣 會唔會有咩大問題? 同埋換d咩佣兵可以另到 各方面都有提升呢?

每個陣都有佢利與弊...正所謂格食格~無話一定最好既陣形.....

我都上左1段有一段時間...都可以輸比7段~ 3段都可以打贏1段...係你撞唔撞岩食佢個

陣形者....所以唔洗太過執著咩野形...只要你覺得隻傭兵有用,幫到手就留底黎用...唔洗諗

咁多~傷腦筋..... (你仲乜諗野呀)^^

最後比個意見你...火槍 可以換 發明家...性質一樣係玩槍...但可以招多架車幫手...石車=大砲....pvp 就會變成 10個打9個..

仲有唔好話我唔醒你....你隻劍可以換女騎代替...性質無變,好多野都用得返,唔洗晒錢買過 ....防同攻都會高左....係咁多先啦

原帖由 skysy 於 2009-7-14 02:49 PM 發表
每個陣都有佢利與弊...正所謂格食格~無話一定最好既陣形.....

我都上左1段有一段時間...都可以輸比7段~ 3段都可以打贏1段...係你撞唔撞岩食佢個

陣形者....所以唔洗太過執著咩野形...只要你覺得隻傭兵有用,幫到 ...

但係發明家好貴= = 我又無 50公主去解 同埋轉職既龍晶真係貴到..= =

知道啦 thankyou

等100級 將D 級傭兵獨立哂佢啦 呢個就唔洗點憂
降魔師 其實非常之唔建議 企1 2線, 你比冰斧/ 沉默整整就浪費好多機會(我知可以解,不過浪費一次行動機會咁LO)
而且降魔師防真係低,咁企咪即係叫人搵你黎開刀= =

射擊系 企中間其實都係一個弱點黎, 一般炮兵都會對住 射擊系開刀, 因為10%加乘
不過有時冇得搞就冇法子啦

呢個陣火力都係算較弱, 都係等 最後兩分鐘搵機會, 換兵的問題留上都提過,我都唔重覆喇

笑傲無雙 玩過星曲WEB

主角係吉他既話...
等到100級換全套100裝加100體戒放前排頂2~3回合都得啦...
因為吉他係第2回合放完破減後行動力-150
就算人地係2~3劍士一次過用火劍打主角...頂多都係打7千左右
如果你主角得返一半血就放返去後排...等佢回返2回合血到啦
我都係玩吉他...
而家打PVP既
主吉 女騎 魔女
爺尼 發明 海盜
女神 降魔 僧侶

通常d人都用槍系打我隻魔女先...因為少血- -
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 11:07 PM , Processed in 0.028055 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存