2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 玩吞食2D新玩家請看 常見問題必睇
go

[香港] 玩吞食2D新玩家請看 常見問題必睇 [複製鏈接]

1:大部份吞食天地2的主程式一樣   所以某D私服帖子冇主程式DOWN都可以去其他私服帖子到DOWN主程式落來
2:在帖子DOWN左HOST檔  將佢放系C:\WINDOWS\system32\drivers\etc   要改IP就用記事本的方法開HOST檔出來根據你玩緊的私服而改唔同的IP
3:DOWN完商城補丁把他解壓放系吞食DATA文件入邊
4:點去司州?
答:叫GM比司州卷你或者有D私服GM會直接傳你過去
小提示:最好一開AC時叫GM傳定你過去先  因為GM唔系成日系到    好多玩家升到7X-9X先叫GM送去司州  但系果時GM已經唔系到  
5: 99級背系邊到買?
答:系雍州窯西聚落
6:點查自己GID?
答:開番創AC果個relay   同創AC方法一樣    打好晒CASH1234   同自己AC果時  禁創造帳號就可以睇番自己個GID
7:要去捉寵地圖大部份私服都系一樣要WIN左活動先有得入去   所以新手們唔好成日煩GM叫佢傳你地去捉寵地圖   
8:有D私服E+可以叫GM傳你去神秘地點

- - 有人睇冇人回  下次都系唔POST

原帖由 七×ㄨ月 於 2009-7-14 03:58 PM 發表
- - 有人睇冇人回  下次都系唔POST

其實唔使post都得 一早識晒

- - 都話左新手必睇   呢個POST為新手而開   新手識就唔駛系頻到問99級背系邊買呢D問題啦

吾該哂;D
多謝您肯哂時間為新玩家開p0st教學;D

有80副本背就唔會有人用99背XD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 05:54 AM , Processed in 0.031842 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存