2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 CS Online CS軍團專用區 周身郁扭左扭右 改裝再出發!!~
go

周身郁扭左扭右 改裝再出發!!~ [複製鏈接]

周身郁扭左扭右-.-"
改裝再出發xd~

軍團長:Jenniel歪yan
副團長:浩彤/神楓葉/扮可愛......

加入條件:
相信很多人,心中都有些期待....
希望能自己能進到500人的強團,然後再每個禮拜都要繳1000 Point定期團費又不給你打軍團戰這種事吧!!
但很抱歉.....你想要以上所說的,我們這邊沒有~

"周身郁扭右扭右"能給你的是.....

1.目前團友有28x人,人數上升中,每人常常上線,大部分的人都是互相認識,不無聊(請把cso當msn的一種)

2.只要加入,就可推薦你的親朋好友加入

3.每天晚上9點~12點固定軍團戰(go~go~go~)

4.未婚男姓請注意,有1x個女性團員,請自行發掘(請自重,如有騷擾之嫌,只能讓你回家種田)

5.有大量台灣人 喜歡跟台灣人交流的你就一定要入拉^_^

如果你有以上期望,歡迎你加入"周身郁扭右扭右!!"

我們需要.....

1.男仔:57kd上~50kd也可以試試(KD不是絕對,但需要有些槍法才能實現你的戰術吧)
   女仔:就算你唔識射都可入架xDD(只要你能證明妳是女生的話)
   ps. 靚女有優待呢@w@

2.不白目,不囂張的團員(別因為你的個人因素,影響我們的遊戲樂趣)

3.喜歡打軍團戰,願意配合戰術的夥伴們(基本上也不排除個人英雄主義,不過前提是你可以一打對方5個,這樣的話我接受)

我們招募喜歡軍團戰,對軍團規劃有願景的夥伴們~歡迎你們

ⓐ到軍團 再打入 "周身郁扭左扭右"
   按查詢軍團 即會顯示出軍團名字
    再按加入即可

ⓑ搵"Jenniel歪yan"
   加好友/密頻/訊息!!

推~~~~~~~~

笑傲無雙

死人頭Jenniel    比你放左上來...

by浩彤

十週年勳章(賀詞)

回復 3# 魔法之蠍 的帖子

下.....你個團好渣,好多系35-50kd

你地外掛既~_~ 果次同你地打AE 4打4 你地鎖哂PW 打到5比12(果時你地都開緊外掛架啦,都係輸) 以為WIN 我地兩個團友出左ROOM 點知你地4條友開哂外掛 狂穿 穿到13比12 膠!  有相架 唔識POST咋 唉 掛狗團!

回復 4# nrz981 的帖子

你好!
我們團是剛剛才合了其他團
我們也正在努力
但我們也承認我們不是強團
但我們也會慢慢改進
本團現在收55kd上人士

回復 5# 殘念MizUk 的帖子

你好!
你是lGTl的人吧!
我想我們有一些誤會了
1) 我們鎖pw是因為防止你們換人 例如你們本來是出30kd的人打團戰 但一入game就換一些80kd的人進來 我們試過就是這樣 從此以後就用這方法
2) lGTl的人是很強沒錯 但你們說我們是掛狗團能拿出證據嗎? 連圖也沒有 實在對本團不公平
ps. 推薦你用http://cg-love.com/來上傳圖片^+^
3) 我也想問lGTl一句 為什麼你們ae屈炸 可以炸4v4炸晒我地成隊12場 當我走到左面 你們就屈左面 連我地衝邊就屈炸屈到邊 足足屈死我地12場 我真是十分好奇

上面只是個人意見~不喜勿插

WO~~~
團長哥哥~~~~

吊你地團 有外掛,上左玩dust2 見到

同你個團名一樣,郁黎郁去打佢唔中
已有 1 人評分Good 收起 理由
魔法之蠍 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  Good + 1   查看全部評分

回復 9# campsonson 的帖子

你好!
1) 請你說出我們團你所見到的人他的名稱 連名也沒有 實在對我們團不公平
2) 你說的話真有趣 我從來也沒聽過有外掛會令人郁黎郁去 難道是自動避彈外掛
3) 請你不要爆粗 我不習慣合沒文化的人交談 送你一句話:
    「人必需自悔而人悔之,物必先腐而後蟲生」

笑傲無雙

e到楓岩岩都睇過==   
(我個圖係你死果時個樣)

回復 7# dickdick12 的帖子

1.你地都幾大膽喎 外 掛相係哂我度 仲教埋我用上傳網 不過你地真係好好運^^你地打多D AE場外掛啦 睇下會唔會比人唱!

2.咁我地屈炸相係邊呀?又唔見你地POST既?唔好同我講之前我地團戰屈炸!

3.如果你地應為一開波1人放1粒炸雞出黎係屈炸 我都吹你唔脹!

4.如果你地認為個D係屈炸 咁不如我地玩場D2呀 好唔好呀?

5.我地個時2打4 叫你比PW 你就比哂D假PW出黎 無品啦 又要圍 又要外掛 唉!

P.S.唉 有冇人可以幫我試下 在視窗中執行F5影出黎D相係睇唔到架 囧 我唔係視窗影D相出黎先睇到~0~我諗今次係你好彩~0~你地自

己有冇用外掛 心知啦!

上面只是個人意見~不喜勿插~

回復 12# 殘念MizUk 的帖子

你好!~
1) 你好像得個講字 我真係好懷疑你所說的話 麻煩你 沒圖沒話可說
2) 我又冇話屈炸唔得  你唔使錦緊張~
3) 我相信你的中文能力也還可以吧  我說的跟你說的差別耶~!~
我說的是 我懷疑你們用外掛 我們全隊4個人足足比人炸死12場 (係炸死)
4) 本來屈炸已是沒品 你們覺得沒問題 我也沒話可說
5) 你根本沒問過任何野 你自己走場是你的事 我們沒料過你會走場
P.S. 唉~d人以為自己好勁~相都沒張就這樣屈人 仲口口聲聲話我地外掛 算吧了~
希望不是 「此地無銀三百兩」

回復 13# dickdick12 的帖子

你好!~
1.我不是已經說了(在視窗中執行F5影出黎D相係睇唔到架 囧 我唔係視窗影D相出黎先睇到~0~)唔信你自己視窗化影D相出黎睇囉!樓主隻眼有問題?睇睇醫生啦! 仲有我地冇啦啦屈你外掛做咩先?係外掛就係啦 唔洗扮野架啦! 一係1.出黎網吧打 2.開個場5打5 叫D人做觀戰! 到時睇下你地呢個咁[勁]既掛團點WIN

2.我不是已經說了我們只是一人一開波放一粒炸雞 唔通你隻眼又有問題?

3.我想是你的理解能力有問題吧 我說的跟你說的都有差別耶~!~難道炸雞是外掛嗎?你都又問題 我都話1人1開波1個炸雞 你想我講幾多次呀?

4.我們冇有屈炸 只是一人一開波一隻炸雞!你地鎖PW先係無品掛?

5.我地打打下你地兩個團友走左 果時我地12WIN 我地兩個團友以為WIN先走 點知 你地果兩個人無啦啦番黎 唔知咩事囉!仲要話我地無啦啦走場 只係廢事你地話我地圍你地咋 我地公平2打2 你入番兩個人 無品!原本4打2都無問題 係我地ON居走左兩個姐 點知你地係出去開外掛囉 O哂咀!

P.S. 你地自己外掛自己心知架啦!你地打多D AE既團戰 睇下有冇團話你地AE既超高超既穿牆術
           希望樓主盡快去睇下你隻眼啦!

又一外掛團
團長外掛

回復 12# 殘念MizUk 的帖子

我都廢事同d文盲講野
我都唔想筆戰~
希望你自重吧
連圖都沒有就收皮吧! 沒圖叫人怎信你?_?
何況你是 lGTl 吧~
lGTl 的人不嬲都係外掛架喇~
le樣野係2000fun不嬲有人知

請各下自重~我也不想引起筆戰!~~
ps.出黎網吧打?? 哈~好wo~去邊好牙!~ 你夠薑咩

回復 15# BB彈MK3 的帖子

你好!
你係邊個?
你係咩團?
圖呢?
沒就滾吧!

回復 14# 殘念MizUk 的帖子

收皮喇!~~xd
我同gt打過幾次團戰~
掛既~~~'
廢西團~~

回復 16# dickdick12 的帖子

唔知你係文盲定腦殘呢?
希望你不要再膠了!
gt係外掛?直到而家有任何圖話到我地外掛咩? 你都識講啦!
仲有 你想我講多次?(在視窗中執行F5影出黎D相係睇唔到架 囧 我唔係視窗影D相出黎先睇到~0~)唔信你自己視窗化影D相出黎睇囉!樓主隻眼有問題?睇睇醫生啦!
(連圖都沒有就收皮吧! 沒圖叫人怎信你?_?)
請你不要爆粗 我不習慣合沒文化的人交談 送你一句話:
   「人必需自悔而人悔之,物必先腐而後蟲生」
我唔係想筆戰 只不過係你地外掛唔應!
P.S.我地洗淆你地?死外掛團 出黎打囉 怕你?出MK打囉!

回復 18# StaRLigHt星光 的帖子

唔該你作野都用下個腦啦! 如果我地係外掛 你地會唔會仲同我地打團戰呀 傻仔! 唔用腦!
仲有你係咩團呢?約出黎打埋囉!到時咪知我地有冇掛囉!仲有外掛 我地用咩外掛呀 說明都冇 收檔啦!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:33 AM , Processed in 0.037595 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存