2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 美容髮型講場 電直髮問題..(男)
返回列表 發新帖 回覆
go

[髮型-意見詢問] 電直髮問題..(男) [複製鏈接]

我d頭髮天生好曲...d陰明明就長到落眼...但就捲到上眼眉
成日用熱力夾又好傷..
所以想試下電
咁多位朋友有無咩好介紹??
不過唔想咁貴啦..我問過d女同學都電左3百,5百咁
我覺得男仔咁電好貴..
最好係東區啦
唔該哂咁多位

!!!!!!!!!!!

去電啦
我夾左負離子   $3xx  
幾好丫.. 不過都係傷頭髮~

原帖由 刀狂一拜仁 於 2009-7-18 03:44 PM 發表
我d頭髮天生好曲...d陰明明就長到落眼...但就捲到上眼眉
成日用熱力夾又好傷..
所以想試下電
咁多位朋友有無咩好介紹??
不過唔想咁貴啦..我問過d女同學都電左3百,5百咁
我覺得男仔咁電好貴..
最好係東區啦
唔 ...

如果你唔介意去遠小小介紹你去太子弼街日本髮型世家Japan Hair
好多人本身都有電負離子,通常兩日就洗得頭,紮邊唔好紮得太梗,每次電完頭髮唔會好乾,
電完都好自然, 價錢唔太貴,

果個髮型師話用貴少少既藥水電出黎頭髮無咁傷,
因為我都算長頭髮。價錢都係$150包洗剪吹,我覺得佢地好有心機,

成個過程都有髮型師跟到足,起碼唔係好似其他salon咁將你擺埋一邊,

係太子弼街82號百寶大廈1G (上新世紀廣場既電梯隔黎)
佢公司電話係36461486你可以去試下
他地而加做緊好多網上預約優惠..你可以看下個網站
http://www.keyhk.com/cgi-bin/guestbook/view.cgi?id=100164

呢個係佢地既留言區,你可以直接問佢地^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-11 07:52 PM , Processed in 0.028421 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存