2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 手機推介及討論區 葵涌廣場扼人手機鋪...>_<!!! 黑店大家小心 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

葵涌廣場扼人手機鋪...>_<!!! 黑店大家小心 [複製鏈接]

早排去左葵涌廣場度睇電話啦,見到有部電話可以睇埋電視既,咁有興趣就入去睇下啦
之後試完一輪,好多野都正常咁用到,就俾左成$2000啦
第2日帶番去公司俾我地睇,點知電視成日睇唔到,就算睇到都係好花,又窒到冇朋友咁
跟住拎番去諗住退$$$/+$$$換機又唔俾
同佢講番電視又睇唔到,又窒又其他野咁,,佢又唔俾換
到早1,2日,去先達睇電話時,見到之前0個部俾葵廣店員聲稱全港得佢獨港有得賣既電話,仲要係賣$800添
火滾起上來,又走去同個店員理論
點知佢聲大夾惡咁話"有本事去消委會投訴我呀!!!"
呢d咩態度
罪狀:
1.佢而家將部大陸貨冒充台灣牌(同我講時話呢部係台灣出,0係先達問時,佢話0個部係大陸機)
2.又話全港獨家得佢有得賣,點知先達都有,仲要賣$800,佢標高人地成1.5倍價
3.試機睇tv 0個時個畫面好流暢,又靚又冇窒,第2日拎番公司睇,又窒,又花,又時仲睇唔到,都唔知有冇中間換到部機

鋪名:Future Mobile
位置:葵涌廣場2/F C43A(2)

大家唔好去呢間買電話

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

有理據...去消委會投訴都無問題
消委會只係幫你和解...雖然無執法既權力 但佢有黑名單 間鋪頭上左黑名單 水洗都唔清@_@
我提議你去消委會投訴

原帖由 ~Sam 於 2009-7-19 01:54 AM 發表
有理據...去消委會投訴都無問題
消委會只係幫你和解...雖然無執法既權力 但佢有黑名單 間鋪頭上左黑名單 水洗都唔清@_@
我提議你去消委會投訴

同意~
呢d店呃得你一次,就一定有呃過其他人

但過左成個月都可以咩

原帖由 傻雞~k 於 2009-7-22 12:24 AM 發表
但過左成個月都可以咩

如果真有其事一定會查到
同埋你係受害者就已經係最有力既證據

我會小心d存呀~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 08:34 AM , Processed in 0.027838 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存