2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天羽Online hi 各位天羽既新手、老手、神手,仲有我地偉大既天羽客 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

hi 各位天羽既新手、老手、神手,仲有我地偉大既天羽客服、代理商、同開發商~ [複製鏈接]

HI! 大家好嗎? 我相信我咁樣問各位天羽既朋友,佢地都會大叫一句 "我唔能好呀!!!"
咁點解會咁樣既呢?我諗大家都心知肚明。呢個功勞當然歸功於我地偉大既天羽客服、代理商、同開發商~
新手話: 頂?冇得食寶石??D寶石拎黎托炮?
老手話:比人殺到不只升唔到LV,每日係度降LV都有份!!

神手話:我殺人殺到HIHI咁,個名紅都唔紅一下,5元殺   x交叉Y 咁多個人,唔爽都唔得啦!!哈哈

大家唔知道有冇同感呢?我就好實在咁感受到!!!

天羽公司愈改板就愈唔好玩,大部份個元老級人馬都鈖紛急放acc(記唔記得Q仔講過d咩呢?)新手你問我點解?
我只可以咁話比你知,你唔以家放acc,遲d就放唔出!又問點解?因為隻game一定好快汁!!

平心講句,開pk唔係唔好,del寶石又唔係唔可以理解。
但係,邊有game強逼人地pk?唔小心走開一下就比人殺,邊個仲想玩呢?罰又唔係重,5元就ok你冇罪啦!我真係比隻game搞到o哂嘴。
寶石系統更加新奇,點解1石唔會加貢獻呢?少錢唔緊要喎,少經唔緊要喎,冇得加貢獻會唔會有少少廢呢?2石先加得1貢,都唔知有咩好講 。

建議各位初到天羽既新手馬上放棄天羽,因為真係玩唔過,哂錢哂時間,唔小心咩都冇得淨,最緊要既係,唔知下次佢地又會出咩花樣。100lv既人殺到d  80lv~90lv既人唔想玩,見人就殺,我真係見唔到呢個"pk"系統點樣促進玩家交流。我諗天羽大大所指既遊戲交流一定係講緊"轉邊隻game好呢?大家交流一下吧"

為免比人del文,小弟已經影左相留哂file的了,而且各大討論區必會看見此文!
我們最想見到既係,惡人有惡報,pk系統的不完善之處太多了,寶石系統太扯了。
之後向咁多位朋友講聲再見,希望係其他GAME可以再會!

不敢留下名字的人上

其實個代理同開發果d都冇腦,都唔知係未第1次整game@o@

大大  好見解
我支持你lo

pk 制度  唔平衡....處罰不重  對d被殺者不公
你知啦  有d 9 仔  係又k  唔係都k
叫人點升lv...... 佢就一句 : online  game 係咁 ge 啦
我想信大部分玩家 都希望一個和平的環境升lv  同聊天
而唔係終日提心吊膽 怕被 k lo

官方大可開多幾場 比武    畀d想 pk的玩家去平衡下心理......
關左pk制佢吧
又可以尊重不想pk 玩家的意願

另外元寶  實在不得了  一個字< 勁>

=.=我見唔到有人比人殺既

i do not understand
sor
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:26 AM , Processed in 0.029975 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存