2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 8月2日活動完結+相分享多謝支持
go

[消息] 8月2日活動完結+相分享多謝支持 [複製鏈接]

公會第一次對外公會活動...
希望各位新手/得閒人士來玩下...但如各下係以時間就係金錢咁你就最好唔好來因為你會得不嚐失..
因為我得1個人 我會等D人拿了獎品才開始下一條 所以會好慢 所以來的人都係要有耐性..如想來影下相留念也歡迎..
活動係問答一共40條
玩家 會分為2 種
A普通玩家
B本公會會員

如最快答中 如果係A 能得到禮品1份    如果B能得2份禮品
如第2名最快答中係 A能得到 禮品1份   如果 B能得禮品2份
如第3名 最快答中    A能得到 禮品1份   如果B 能得到 禮品1份
講明D就係B玩家 如能最快答中 係2名內都能得到2份禮品    A玩家如係最快3名內能得到1份禮品

舉例.. (主持) 問題1    1+1=
(A玩家1號)) 答 2
(B玩家6號)  答B
(A玩家2號)答2
(主持) 答案  A.1  B.2   C.3  D.4  E.5
(A玩家2號)答B
(B玩家6號) 答B
(A玩家3號))答B
(A玩家4號))答B
(B玩家8號)答2
(B玩家5號))答B
(B玩家7號)答B
咁這題 得獎者係   (A玩家3號)能得到禮品1份  (A玩家4號)能得到禮品1份  (B玩家5號)得1份

一條題 A+B玩家最多只有3人拿獎...
如有唔明就講..@_@
活動日期 8月2日 星期日  晚上 9點...  (維ser)   2線  南邊劇院
如係公會會員請8點30分 開會..
如各下係熱愛幫人..熱愛聊天..沒有公會/有公會想轉會只要個人郵件公會刪除就能出會..  想加入我們   加入方法
你可在遊戲中按F11   就能張玩家名稱 轉做公會名稱咁就易D搵到我們會員入會..
本公會不收小白..愛呃人野的人..愛爆粗..愛TK...
最後希望來的人都能裝上初學者標誌2種是但1種.下圖有的頭色 .因為我想影相留念 會好睇D @_@"活動開始前請大家搵個好位企 影下影先..唔好人疊人如果唔係就影唔到你的靚樣同名活動結束時都希望大家能影多1次相@_@

當活動正式開始就大家係台上行近k之xx編 因為如太遠會聽不到我的問題或者我聽不見你的答案=_=魔力2真係咩都沒魔力1咁好..魔力1劇院又有咪可用...在圖面是但一個位都能聽到講野..魔力2就唔得=_=

活動開始了時如玩家發現自己係 最快答中1~3名就自己行落去相中的拿獎處.以免無法正常送出獎品。.本人會對下答對玩家名稱是否合乎拿獎資格...才給獎品 ..有可能會因為太多混亂...已慢了點...
  大多數題目係上網找到的所以未必是100%正確..但最終答案以本人找到的資料答案為準...
如處不便之處,敬請見諒!..活動最終決定權為本人所有。

多謝大家支持8月2日活動完結了
以下係活動圖片
一開始人唔多魔力2真係少左好多人和現在大多數人都很有錢吧!!!

活動完結時影的 終於算係多返少少人   但都比以前係魔力1搞活動時少人=_=

活動一共送出雙生x1銀行4級x1  背包x1   相機x80   龍沙過百
多謝大家支持!!
活動中出現少少問題就係劇院魔力2搞得個劇阮唔好=_+ 又沒咪用  唔夠近 又聽唔到 對方講野....搞到有d玩家以為 其他人沒答但又有得拿獎品........其實係距離問題,企得遠令到有d人睇唔到你講野..
我一開都有解釋過叫d人行過d我 但有d玩家後期加入所以唔知.....搞到有少誤會引發小型又短的罵戰..
,希望下次可減少誤會...也希望魔力2能修改下這問題....

好分享下以前魔力1活動圖片
第1和第2次活動d相好像唔見左 @_@ 唔知當年有玩的人能否提公..記得小咒醫 係常來玩 @_@重成日拿到大量獎品走=_=

第3次活動開始時

第3次活動結束時

第4次活動06年7月14日  其中一部分遊戲..就係鬥快....

第4次活動大家在等待 活動開始...

第4次活動圖片

第4次活動要求所有玩家帶上回憶中的人稱希望這圖真的能成為你的回憶

支持!!!!

到時你派初學者標誌吧

45lv 初學者標誌 又點計 ==?

原帖由 吾洗搵我 於 2009-7-26 16:14 發表
45lv 初學者標誌 又點計 ==?

都得 只係想影相留念好睇D所以先咁限...

我係聖殿騎士公會的會員,這活動希望大家參加,多啲人好玩啲!!!是8月2日嗎???

活動日期 8月2日 星期日  晚上 9點...  (維ser)   2線  南邊劇院
支持支持~!!!

因為唔想太混亂所以已改了......

我想問呢'有咩獎品嫁??

今晚咪知 但一定唔會很直錢=_=因為一共會送出120~200件物品

就係今晚喇!湊下熱鬧先

多謝支持@_@.......

D人答錯都照派禮物 答岩果個比人罵.__.這活動真有趣

原帖由 水龍料理 於 2009-8-2 21:08 發表
D人答錯都照派禮物 答岩果個比人罵.__.這活動真有趣

人多有d亂...罵你的人一定不會是我 @_@  咁有時佢地沒答中都是但送下 都係想比大家開心
有時一條最多只可比3人拿獎但有人沒答中都來易我都比佢...想大家開心...
咁你答中我沒比有機會睇錯或者 因為你唔夠近 我個人 我睇唔到你的答案.. 這是魔力2 搞得個劇阮唔好的問題=_+ 又沒咪用  唔夠近 又聽唔到 對方講野

嗯,今次真係好好玩呀!
又刺激,又多禮物^^
謝謝聖殿騎士公會會長!! 辛苦你了

回復 14# 暗殺者ex 的帖子

多謝聖殿騎士公會~
依個活動好好玩

e個活動真係唔錯ar,起碼第1次試見咁多人係度傾計(唔計東e招團)
支持!!!!!

這個活動真的又刺激又好玩
又有很多人一起聊天
很期待下一次

囧.....路過的

原帖由 暗殺者ex 於 2009-8-2 10:56 PM 發表

人多有d亂...罵你的人一定不會是我 @_@  咁有時佢地沒答中都是但送下 都係想比大家開心
有時一條最多只可比3人拿獎但有人沒答中都來易我都比佢...想大家開心...
咁你答中我沒比有機會睇錯或者 因為你唔夠近 我個 ...

你有派禮物比我 不過你d會員話我冇答到
我係有d唔ger囉 我黎玩 答中左拎禮物都要比人吊
仲話我黎攪事 如果係你你都唔鐘意啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 01:01 PM , Processed in 0.038639 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存