2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 聊天討論版 DELLLLLLLLLLLLL
樓主: 死白嫩
go

[討論] DELLLLLLLLLLLLL [複製鏈接]

上高登啦 歡迎你

十週年勳章(賀詞)

原帖由 死白嫩 於 2009-7-28 01:57 PM 發表
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
廢話唔多講,希望你們能互解

講真,大把人都咁講啦
又吾見我開post比人close?
此post笑下就可

玩過星曲WEB

原帖由 yaaaa 於 2009-7-29 02:30 AM 發表
版主..封埋呢個POST啦..
封埋佢個AC..
順手封埋佢o既人生..當幫下佢

幾篇文章, 攞人條命, OTL

發膠POST係一個好事黎
支持你

我都忍唔住- -
你好on9
可唔可以唔好開d on99既post牙牙牙???

十週年勳章(賀詞)

有邊個壇可以咩都講
如果你要發表你果d偉大言論
請善用blog

十週年勳章(賀詞)

原帖由 死白嫩 於 2009-7-29 04:56 AM 發表
覺得我既文有問題你地可以投訴
但呢到係聊版,叫得聊版就代表比人講任何野
連犯版規講粗口都唔嚴格執行,就只會對某人嚴格嗎?
要學會對人不對事請問有幾難?
如果版主只係一個對人不對事,而非對事不對人既人,要做版 ...

我地投訴左佢就CLOSE 左post ok?

係  之前2000fun 好多人  d人流多到可以同高 差唔多 個時d post好快有人回   之前2000fun  言論自由都幾高
e家? 但由新版主開始就無咩人 言論自由無晒  d人 小左勁多 唉.....  2000fun聊版變晒    我e家都無咩上2000fun  e家d認真post 只會有超多小朋友  話你on9

膠post 上膠登 thxxxxx

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

你d post有如123
唔ban既話
你就比人投訴番轉頭~.~

原帖由 【翔少】 於 2009-7-28 02:04 PM 發表

睇佢D POSTD名真係

原帖由 死白嫩 於 2009-7-29 04:56 AM 發表
覺得我既文有問題你地可以投訴
但呢到係聊版,叫得聊版就代表比人講任何野
連犯版規講粗口都唔嚴格執行,就只會對某人嚴格嗎?
要學會對人不對事請問有幾難?
如果版主只係一個對人不對事,而非對事不對人既人,要做版 ...

5~
如果你話呢到冇言論自由....咁你又係到發言?
其實BLOG真係好岩你.......
如果你話要有個合理GE理由先可以DEL你個POST....
咁你有冇發現.....D會員GE言論....已經係答案...
如果咁都5合理......咁點先合理....

回復 172# ckw2090 的帖子

我話唔代表係
因為暫時未有版主親口承認這個是個沒有言論自由的論壇
所以到底係有,定係無?就差在佢地肯唔肯認姐

而我的帖子
請拿版規出來,指明我犯那條版規去執行對我的帖子處分
其餘理由皆是主觀上不認可的理由,這種理由不能讓人輕易接受的
皆因版規上沒有說明2000FUN聊版禁止發的帖的格式,事情,亦沒有清楚說明版主能以自己的思想去行動
最好表明版主的判決是絕對正確,無論版主認為該帖子有問去行動,也不得有任何異議
清楚標明是沒有人能反駁的
但版規上已寫明論壇不能使用粗口,人身攻擊,已許多會員(包括版主)也犯上這條版規,還有版主會用粗口去攻擊會員
要DEL一個沒有違反版規,有爭議的帖子,倒不如去DEL這些明目張膽違反版規的帖子不是更好?
正如你呢個回覆唔合我意,我係咪就可以叫版主刪左你呢個回覆?

有人話我D POST如123,純粹123應該算洗版,或屬於不智帖子,照理123真係回都唔知回咩好
咁我D POST係咪真係123先,請指正我的POST邊忽似123
指唔出,就唔好老屈

十週年勳章(賀詞)

你on 9小陣我當你正常

十週年勳章(賀詞) K歌達人 2KF大型活動勳章

原帖由 死白嫩 於 2009-7-29 05:09 PM 發表
我話唔代表係

而我的帖子
其餘理由皆是主觀上不認可的理 ...

↑澄清一句,
本版版規冇唔比講粗口的,
敬請注意

十週年勳章(賀詞)

膠post一個

原帖由 死白嫩 於 2009-7-29 05:09 PM 發表
我話唔代表係

而我的帖子

屌你呀 傻仔
已有 1 人評分威望 收起 理由
神三 -5 被人投訴你侮辱。

總評分:  威望 -5   查看全部評分

我話唔代表係

而我的帖子

5~~為什麼老是回我的文章
本來中以為全部都係回我- -""
原來只有上一段係回我
見你咁針對著版規...
我又無聊SO就去左睇睇...
閣下最有可能犯的是....
嚴禁發表任何色情、猥褻、不雅、令人嘔心及/或血腥及/或不安之文章

本版嚴禁以任何形式(包括但不僅限於用圖片、文字、網址、遊戲、影片等) 發表任何色情、猥褻、不雅、令人嘔心及/或血腥及/或不安的內容。
違反本條規定者最高可被依壇規所示之扣分標準扣分及/或禁止發言及/或禁止訪問及/或屏蔽內容及/或關閉主題及/或刪除有關主題/內容。
另請注意,任何人發表違法淫穢物品可能會被刑事起訴,本壇可將有關資料轉交有關執法機關(包括香港及/或香港以外)跟進及處理而不作通知。

禁止發表任何與版務有關之文章

本版禁止發表任何與本版及/或閒聊吹水區版務有關之文章(包括但不僅限於:為什麼(本人/某人)被扣分/移帖/關帖等),若對有關被扣分及/或關閉主題及/或移動等的主題及/或回覆有疑問及/或查詢等應以PM向有關版主作出查詢;若有關於投訴則應往投訴及舉報區發表投訴主題;若有建議請往論壇擴張及建議區。
違反本條規定者會被關閉主題;惡意重新發表相關主題會被扣20至100分。

禁止違反本版版主之指示

本版版主有權對某會員及/或某事/某行為作出指示及/或規範,有關會員及/或本版使用者應予以遵守,若覺得有關指示及/或規範不合理請往投訴及舉報區發表投訴主題

原帖由 神三 於 2009-7-29 07:46 PM 發表

↑澄清一句,
本版版規冇唔比講粗口的,
敬請注意

嚴禁侮辱

本版嚴禁發表帶有侮辱性之言詞及/或字句、圖片等,人身攻擊亦在此限。
違反本條規定者最高可被依壇規所示之扣分標準扣分及/或屏蔽內容及/或關閉主題及/或刪除有關主題/內容。

麻煩請立即對#177進行處分
而粗口是否沒有侮辱別人成份呢?請訂下一個指標
沒有禁粗口,但又要禁侮辱性言詞
第4條版規,簡直自相矛盾,自打嘴巴
粗口大部份往往也用於辱罵別人
#177就是一個非常好的例子
假如允許粗口,但禁侮辱會員,是否故意設個陷阱比會員踩?

不禁粗口我相信這是言論自由的表現
但反而對自己不喜歡的帖子作出行動,這到底是否一個容許言論自由的地方?

原帖由 ckw2090 於 2009-7-29 08:11 PM 發表

5~~為什麼老是回我的文章
本來中以為全部都係回我- -""
原來只有上一段係回我
見你咁針對著版規...
我又無聊SO就去左睇睇...
閣下最有可能犯的是....
嚴禁發表任何色情、猥褻、不雅 ...

非常可惜
我文章大多都陳述我"睇正野"的經歷
究終我也沒親口說明甚麼是正野
大部份人就先入為主地以為是av,乜全世界咁多正野得av最正咩?
很抱歉,我沒有親口承認,版友,甚至版主也沒證據證明我所指的是av
我有說,我睇完正野去打手槍嗎?
我有說,已經勃起了,而他們還在滋擾我嗎?
若找到類似證據指證,本人心服口服
單純憑經驗,主觀去判斷事物,是極度不理智的行為
加上亦沒看出有版友因為我的文章而感到極度不安的回覆
而真龍亦沒有引用這版規解釋移帖刪帖理由,看來我不是因這版規被罰
見到個版而家咁,我就真係極度不安呀
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 09:00 AM , Processed in 0.046405 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存