2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

我個陣 [複製鏈接]

你主火槍 最好+多只火槍 同埋單長槍冇咩用 因為扣唔多行動力

睇你想咩PURPOSE囉
你呢個陣練功還OK
PVP既話就將主放最後果排
一係就加多隻長槍 一係炒左宜家果隻
兩隻兩頭唔到岸

唔要長槍&弓
換馴獸師&魔女
+多隻槍

原帖由 samwinkit 於 2009-8-1 12:37 AM 發表
宜家轉左啦
維京 劍 馴獸師
火槍 炮 主火槍
弓 巫女 僧
個主角54LV 好似有得接魔女任 要唔要好
隻馴獸師轉職要巨人結晶 邊到有得打 我隻野升到35都未轉.......

做馴獸師個任個到d影子有得打
但係要用好多時間...
可以重做馴獸師任拎結晶...
但係其實買係最快 又唔係好貴

其實魔女招群星勁...但係要有心理準備 佢呢招技書都幾貴下....
如果玩得起就緊係要喇

補上:
『巨人結晶』取得總覽

怪物           等級 掉率          所在位置
羅波那兵卒  52 非常低 摩亨佐達羅遺跡-摩亨佐達羅影子2層
羅波那兵士  52 非常低 摩亨佐達羅遺跡-摩亨佐達羅影子2層
羅波那將軍  53 非常低 摩亨佐達羅遺跡-摩亨佐達羅影子2層
雅克薩術士  53 非常低 摩亨佐達羅遺跡-摩亨佐達羅影子3層
雅克薩法師  53 非常低 摩亨佐達羅遺跡-摩亨佐達羅影子3層
雅克薩法王  54 非常低 摩亨佐達羅遺跡-摩亨佐達羅影子3層

主角企 前線, 僧侶學保護防禦壁, 女巫/神官 最好滿50級以上補血技能
一般黎講係引 對手浪費時間針對主角, 主角魔防唔低, 血低過7成 或 時間DOT 可以同第3線 換位, 巫女/神官集中補血

劍換 馴獸, 加強前線加壓力, 由於前線一般係近戰, 馴獸打前線有10% 加乘, 而且馴獸 1隻就可以做就 前線暈眩效果

長槍未到80級都發揮唔到 行動值扣除的良好效果, 如果雙長槍就 佢地會成為主火力

始終你要搵2-3隻 係做傷害的, 2隻係加壓比對手,咁一般已經有好強的戰鬥力

弓我唔多識用, 但如果要做出壓力, 最少兩隻弓手, 唔係隻弓一般都係放技能加壓
一般黎講雙弓 可以短時間 殺死對方 1隻射擊系。

其實都係睇你想點玩= =....
冇僧其實都可以好勁架... 不過場場爆咒文卷咁解 同埋加壓力一定要夠...
善用兵種傷害的加乘效果都係致勝元素之一

魔女 面對雙僧  基本上係無用武之地- -,呢點要留意, 魔女傷害太低了, 燒一野 = 僧放野神聖就補番哂...
後期 除非 主杖 馴獸 魔女 的AOE組合, 唔係威脅性太低

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:43 PM , Processed in 0.029444 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存