2000FUN論壇

搜索
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] SH-06A和933SH [複製鏈接]

我想問下933SH好D定係SH-06A?
音量同音質邊部會好D呢!?
會唔會有邊部會慢小小?
重有933SH會唔會有D野係SH06A冇/SH06A有GE野933SH會冇左'?!
  比小小意見我!!THZ

十週年勳章(賀詞)

原帖由 TINGSUB 於 2009-7-29 11:31 PM 發表
我想問下933SH好D定係SH-06A?
音量同音質邊部會好D呢!?
會唔會有邊部會慢小小?
重有933SH會唔會有D野係SH06A冇/SH06A有GE野933SH會冇左'?!
  比小小意見我!!THZ

933SH Vs. SH-06A

1. 933SH有Motion Sensor可以自動感應打橫定打直個Mon.自動切換顯示;
   SH-06A無呢個功能,只可以點觸切換橫直顯示按鈕黎切換顯示。

2. SH-06有Touch Cruiser功能,用家可以O係方向鍵入面位置移動黎控制畫面浮標操作手機;
   933SH無呢個功能,不過因為就咁打開部機都可以用到觸控功能,可以直接點觸操作手機。

3. 933SH開蓋係一開到底設計,只得一個檔位;
   SH-06A就保留返兩個檔位設計,停留o係中間個檔位方便接聽電話。

4. 933SH採用內置1 Seg接收天線設計,外觀較為簡潔;
   SH-06A採用同SH-03A一樣外置1 Seg接收天線設計。

5. 933SH揚聲器(Speakers)位於機背相機位置,只有單聲道;
   SH-06A沿用SH-01A/SH-03A立體聲Spea

我想問下你地依加賣sh-06a幾多錢?
  會唔會幫我開埋入歌果個mtp mode?洗唔洗加錢?!
  如果我買多1粒電要幾錢!?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 TINGSUB 於 2009-7-30 02:24 PM 發表
我想問下你地依加賣sh-06a幾多錢?
  會唔會幫我開埋入歌果個mtp mode?洗唔洗加錢?!
  如果我買多1粒電要幾錢!?

而家SH-06A價錢為$3800 + $280(台灣iNEX解鎖卡貼)
已包中文輸入及MTP MODE

配件方面可參看
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-17 06:04 PM , Processed in 0.033179 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存