2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 2KF 足球隊專區 對於球隊既比賽我有少少意見 [已修改字眼] ...
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 苦月明
go

對於球隊既比賽我有少少意見 [已修改字眼] [複製鏈接]

原帖由 今鳥 於 2009-8-1 01:56 AM 發表
下 ~唔係一早入左喇咩~
你地認為我黎 係分薄你地山長水遠既朋友踢波時間
咁我咪唔黎囉~
講到痴波踢咁大問題,唔好意思都要講句,我對痴波踢呢3個字真係好撚反感
仲有weekend次次星期6 時間又撞 星期6又係多數又係 ...

表達方式問題..你比我更隊友啦 唔洗咁興

原帖由 『無迪』 於 2009-8-1 01:55 AM 發表

BOOK場要抽的
無得選擇

我要知道日子先可以放假wo~

玩過星曲WEB

原帖由 啊4 於 2009-8-1 01:58 AM 發表

表達方式問題..你比我更隊友啦 唔洗咁興

純個人意見"平時小人唔見呀明哥會咁有心機打一大堆論文出黎話人痴波踢WO,
今次多人驚分薄時間,就即刻開個PO,又話"痴波踢"又話有心先好去呢D GAP野
唔想咁多人咪直接一句囉 比埋個提議你不如你直接打埋名額幾多喇"痴波踢"挑~

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

原帖由 古拉比卡 於 2009-8-1 01:39 發表

我明白....只係你地只有比賽先會夜晚踢..而平時練波都係下午我返工抽唔到時間者...
今次咁岩就到時間...比人話癡波踢..真係好難聽.....
kafu..我知唔關你事..但我覺得唔想我踢既..咪pm或者係果個post回覆黎講清 ...

我唔係話針對你咁樣  我同你見既次數5隻手指都數得哂啦  事因我同嘉富 & 楊桃都有呢個共識    我都知因為你返工抽唔到weekend時間踢波, 唔係既話咁多次 你點都會黎一次, 但係比賽唔好話分友賽定咩賽啦  總之唔係跟隊既大家認真程度都會相對提高d 就算隊友之間可以磨練下, 同埋 post內有d我唔清楚邊d係有心入隊, 一次過講好過將來有d咩混亂 , 我意思都唔係話一定唔準黎咁樣  只係希望如果唔係本隊既朋友 可以俾機會隊友多d時間去實戰下, 痴波踢呢三個字係因為我諗唔到有咩字可以代表到我既意思, 我或者可以係#1 到修改返字眼, 咁我地如果平日都會有波踢既話我地開post你都可以黎, 成隊冇邊個話大家憎大家  之前搞到不和都係大家意見不合唧, 唔通出到黎打交咩

原帖由 今鳥 於 2009-8-1 01:56 發表
下 ~唔係一早入左喇咩~
你地認為我黎 係分薄你地山長水遠既朋友踢波時間
咁我咪唔黎囉~
講到痴波踢咁大問題,唔好意思都要講句,我對痴波踢呢3個字真係好撚反感
仲有weekend次次星期6 時間又撞 星期6多數又係踢波 ...

希望如果本身冇心入隊既朋友 / 已離隊既朋友, 唔好為左痴波踢所以黎
只要你兩者都唔係你可以全文略過  

痴波踢 只係一個動作的簡稱  可以解作  能夠有波一齊踢

玩過星曲WEB

原帖由 苦月明 於 2009-8-1 02:11 AM 發表

希望如果本身冇心入隊既朋友 / 已離隊既朋友, 唔好為左痴波踢所以黎
只要你兩者都唔係你可以全文略過  

痴波踢 只係一個動作的簡稱  可以解作  能夠有波一齊踢

咁比你地搞到好亂wo又乜野兩者都唔係 上面嘉富又話我未入wo
高層混亂~仲有 痴波踢呢個點兜??咩能夠有波一齊踢 我諗只有你先會解得出呢個講法

原帖由 今鳥 於 2009-8-1 02:16 發表

咁比你地搞到好亂wo又乜野兩者都唔係 上面嘉富又話我未入wo
高層混亂~仲有 痴波踢呢個點兜??咩能夠有波一齊踢 我諗只有你先會解得出呢個講法

咁你有冇心入隊先?  <---  一個問題

如果有既話就得架啦  唔需要諗咁多野

玩過星曲WEB

原帖由 苦月明 於 2009-8-1 02:18 AM 發表

咁你有冇心入隊先?   

入隊<<年幾之前已經講左 聯賽唔夠人又有黎 無心黎做乜?

原帖由 今鳥 於 2009-8-1 02:19 發表

入隊

咁冇問題  你就可以唔洗理我講咩  我表達能力一向有問題

玩過星曲WEB

宜家講咩都唔重要

啊4  一向都係我地隊  因為佢係之前最新一次訂波衫有佢份   只係仲未訂咁解

而家球員名單係有混亂 講真我真係唔知邊d係會入隊  邊d係淨係純粹想同我地一齊踢波

主因係隊長狗雪太忙 我地會盡量快d同狗雪溝通  完成球隊重組的

原帖由 苦月明 於 2009-8-1 02:08 AM 發表

我唔係話針對你咁樣  我同你見既次數5隻手指都數得哂啦  事因我同嘉富 & 楊桃都有呢個共識    我都知因為你返工抽唔到weekend時間踢波, 唔係既話咁多次 你點都會黎一次, 但係比賽唔好話分友賽定咩賽啦  總之唔係跟 ...

明哥..凈係踢聯賽都唔止見5場啦....我以前都有比個意見你應該點踢同應該點做啦...
你覺得我黎係冇幫助唔緊要....癡波踢真係好難聽囉...
如果你唔知點形容一個人..係咪就可以用仆街黎形容佢..唔係架嘛..說話唔可以亂講囉...

我真係唔係黎搞事..踢少場波..真係好少事....

原帖由 苦月明 於 2009-8-1 02:28 AM 發表
啊4  一向都係我地隊  因為佢係之前最新一次訂波衫有佢份   只係仲未訂咁解

而家球員名單係有混亂 講真我真係唔知邊d係會入隊  邊d係淨係純粹想同我地一齊踢波

主因係隊長狗雪太忙 我地會盡量快d同狗雪溝通  完 ...

2KF足球隊

成單野唔知關唔關我事
我都講下  隊我已經正式退左(果陣)
咁依家咁岩失左業 聽日又就到時間 好耐冇踢波 所以想黎踢番一場   
如果聽日表現好 大家又接受到我為人 講笑果d性格   既入番隊我絕對唔介意
但係到時出席率果d野 好視乎到時工作時間而定 有時間就實到  

ps.就算e前係球隊我出席率一向ok

所以我回post話想黎都問下各位大佬咩意見先  唔想見到我 真係可以直講 唔好我聽日黎左又玩面左左 大家無引

最後:有冇高層人士比個明確答覆 到底我咁既情況聽日出現定唔出現

我好同意阿4既講法~
踢波都係求開心~大家留言唔好覺得係針對你地啦~
係得度講既~都唔會係果d未出現過或者完全冇心踢既人啦~
我好少留言...亦都只係踢過一次~
跟手就傷左...而家都可以復出啦~都想一齊踢~
但就好似阿4咁講...有時星期六日返工or有野做都好正常的~
但明哥又唔係講錯...我諗...我自己咁講咋...明哥你咪話我~
我係覺得明哥一向講野都係...表達麻麻的~哈哈哈哈!
不過佢都係好有心既一個丫~
佢咁講都係想有進步,我諗係話果d有時friend帶friend咁黎踢一次半次唔見左果d o者~
同埋話d跟根冇心一齊進步~只係諗住得閒就黎下既人o者~~
點會係話有份係度留言既人丫~
其實好簡單之嘛~係度講明~係入隊的~不過有時星期六日黎唔到~
咁就黎唔到既時候一定要有交代~
因為入左隊~黎唔到就要負責任出聲~
咁咪搞掂囉~何必激動傷感情呢~^^"

呀~今日我都唔係唔想出席架~
但老媽子生日....我又黎唔到~
唔知我成日都黎唔到...但係咪可以入返隊既人呢...嘿嘿嘿= =+
我有心一齊踢架~不過工作比較忙~但我黎唔黎到都會通知的!

另外,如果有book到場果d....我可以幫手約到一隊友賽的!!
不過如果有場要早dd通知~因為約人都要一點時間^^

p.s. 死神我有日揸車見到你係大埔出現~好似係寶鄉橋~哈哈哈
已有 1 人評分Good 收起 理由
笨霜 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 3   查看全部評分

2KF足球隊

其實今鳥我想確認返你係唔係入隊係想搞清楚返
因為你出席率都係偏跌,不過隊波好多時唔夠人時你都會盡量仆過黎
加上你都表明左自己想入隊就ok喇
如果上面o既回覆或者任何字眼令到大家唔舒服o既話我係到同你地講聲唔好意思

原帖由 死神二者 於 2009-8-1 03:19 AM 發表
成單野唔知關唔關我事
咁依家咁岩失左業 聽日又就到時間 好耐冇踢波 所以想黎踢番一場   
如果聽日表現好 大家又接受到我為人 講笑果d性格   既入番隊我絕對唔介意  ...

我唔係高層~~~~~

但~想黎可以黎~

2KF足球隊

其實我地隊波冇高層
我唔想你地覺得隊波好似高層玩哂果d咁
我地最都只係資深隊友係識耐d o者
因為狗雪唔係到..我地唔可以獨攬大旗
所以好多時都係開個post出黎大家傾店佢

同埋阿HILL講得好o岩
咁就黎唔到既時候一定要有交代~
因為入左隊~黎唔到就要負責任出聲~

你回一個post,好容易
但係長期唔黎又唔回post
一個誤會o既出現,都好容易
學元華話齋..做個負責任o既男人!

另外講返阿然單野..如果你有心想入返隊o既話今晚咪黎試下囉

原帖由 死神二者 於 2009-8-1 03:19 發表
成單野唔知關唔關我事
如果聽日表現好 大家又接受到我為人 講笑果d性格   既入番隊我絕對唔介意  ...

同埋入唔入返隊唔係我地決定呀  係你自己既決定黎架!!

2KF足球隊

原帖由 今鳥 於 2009-8-1 02:19 AM 發表

入隊

鳥pm我........
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 08:38 AM , Processed in 0.030830 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存