2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 足球討論區 2KF 足球隊專區 對於球隊既比賽我有少少意見 [已修改字眼] ...
返回列表 發新帖 回覆
go

對於球隊既比賽我有少少意見 [已修改字眼] [複製鏈接]

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

意見

我地平時踢波都係weekend係長沙灣跟下隊
真正既比賽真係無乜  平均兩三個月都冇一場,
同埋而家隊波個形都未出黎, 我地想得到整體的進步
希望如果本身冇心入隊既朋友 / 已離隊既朋友, 唔好為左可以有得踢下波就所以黎
我地贏輸唔重要 最重要係隊波有進步俾人睇.
如果想痴波踢可以係weekend時間同我地踢波  但唔好選擇性係Friendly match先黎  
因為會非常阻礙到我們的進步空間 同埋 實戰機會  除非果場我地唔夠人 / 少人(大約8人以下)
最後講返句 如果真係有心想入隊既朋友 你聽日先好黎

如果有已經本身離隊既球員想歸隊  每人可以有返一次既機會  唔係話完全抗拒  
但係之後再次失蹤 / 潛左水  而有比賽既話唔洗黎, 想踢下波就等weekend 長沙灣公開派對先再見啦

希望大家明白 唔係話歧視 / 排斥 任何人, 但大家要明白球隊既苦況  
觀塘話遠唔遠  近唔近  我唔想2粒鐘既時間 有d隊友山長水遠搭粒幾鐘黎踢唔夠20分鐘

同埋未正式入隊既朋友  希望可以盡快表明意向

已有 4 人評分Good 收起 理由
小小小龍龍 + 3 你說的內容我非常同意
女子女子木登 + 2 你的文章對我很有用。謝謝!
『無迪』 + 2 你說的內容我非常同意
利物浦加西亞 + 3 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 10   查看全部評分

唔想影響軍心
自膠X2036

我黎係因為我有心想幫嬴返佢地 同我想快d隔入到你地

哇..咁講野既..聽日想黎都唔好意思啦...講到阻住你地進步咁嚴重....
平時你地唔夠人又唔見你咁講..唯一今次多人黎就講d咁既野..

冇計...咁我聽日唔去啦...唔阻明哥進步....

2KF足球隊

同意..因為上個禮拜六大家真係踢得比以前好左好多
今次都係一個好o既機會俾大家睇下仲有d咩要改善
雖然隊波唔係話改到好勁踢得超理想..但係起碼大家踢到冇左以前果種唔開心o既feel先

同埋之前講過所有比賽除左想新加入隊或者想歸隊o既隊友黎踢之外其他都唔接受
希望聽日想黎o既朋友多多體諒又或者星期日先出黎踢

另外想問清楚
hee仔 同埋 百事仔  係唔係想入隊咖?
因為你地都同我地踢過一排但係又未知你地心意如何所以想問清楚 = =

同埋阿勤係唔係準備同2kf講byebye?
自從上次四角賽放飛機之後唔見左人又唔交代返-.-

原帖由 古拉比卡 於 2009-8-1 01:08 發表
哇..咁講野既..聽日想黎都唔好意思啦...講到阻住你地進步咁嚴重....
平時你地唔夠人又唔見你咁講..唯一今次多人黎就講d咁既野..

咁好正常  我地唔係教會  做唔到人人有波踢既宗旨
我地如果唔夠人 就緊係搵其他人啦  咁如果多人既情況下  咁就當然想隊友 / 有心入隊既人有得發揮下先
好正常  人永遠係自私  唔係點解有d機構有分咩 黃金級會員  又 VIP 咁樣
唔係咁樣既話呢到都唔會叫 2KF足球隊啦 係咪?

2KF足球隊

原帖由 古拉比卡 於 2009-8-1 01:08 AM 發表

唔夠人個時 你去左邊到.....
球隊唔夠人個時...要人幫個時又去左邊到牙你....

2KF足球隊

原帖由 古拉比卡 於 2009-8-1 01:08 AM 發表

我覺得明哥o既諗法冇咩問題
我同你無仇無怨我唔需要針對你..
同埋唔係阻住我地進步o既..只不過係想將個機會留返俾自己隊友或者將來o既隊友o者
同埋今次你地都係連鎖效應咖o者..小龍黎..阿潮就黎..阿潮黎跟住到你黎..
咁係唔係以後小龍唔黎你地就唔黎..小龍黎你地個個即刻蒲頭先?
同埋之前都講過..離左隊之後所有比賽都冇份踢..俾返留隊o既隊友踢
而離隊o既朋友可以平時同2kf o既舊隊友出去跟隊玩下咁
希望你明白喇

2KF足球隊

哩個唔係罵戰POST只係想同大家講返清楚明白
希望大家可以理性討論之餘言論方面可以略為修改一下

冇話佢有問題....亦冇話佢唔正常....
大家唔使咁激動....

我今次想黎冇話因為邊個邊個去..上次我都有講過黎join你地對運動家..果次都冇小龍冇阿潮..只不過果次冇so我....估唔到今次有so我..但個結局係咁者..

好小事..唔好影響你地比賽心情..

2KF足球隊

原帖由 古拉比卡 於 2009-8-1 01:27 AM 發表
冇話佢有問題....亦冇話佢唔正常....
大家唔使咁激動....

我今次想黎冇話因為邊個邊個去..上次我都有講過黎join你地對運動家..果次都冇小龍冇阿潮..只不過果次冇so我....估唔到今次有so我..但個結局係咁者..

...

入返隊is ok

原帖由 Kafu 於 2009-8-1 01:16 AM 發表

我覺得明哥o既諗法冇咩問題
我同你無仇無怨我唔需要針對你..
同埋唔係阻住我地進步o既..只不過係想將個機會留返俾自己隊友或者將來o既隊友o者
同埋今次你地都係連鎖效應咖o者..小龍黎..阿潮就黎..阿潮黎跟住到你 ...

我明白....只係你地只有比賽先會夜晚踢..而平時練波都係下午我返工抽唔到時間者...
今次咁岩就到時間...比人話癡波踢..真係好難聽.....
kafu..我知唔關你事..但我覺得唔想我踢既..咪pm或者係果個post回覆黎講清楚你地比賽..唔方便我黎..
唔使特登開個post黎講..我唔係黎搞事..我希望你都明白..

估唔到大家講野仲係咁火爆
每人都有自己難處每人有自己立場
我都要番工..好耐冇去只係對上踢左日..
好老實..大家進步的確係慢..但我黎2kf踢波只係想開心
大家認認真真..有咩唔岩傾到岩..唔1定邊個俾說話邊個聽
但今次明哥的確講得岩..
我冇機會見證2kf既高潮..我都唔知我算唔算係隊友啦
但踢波開心is ok~唔好因為贏輸嗌交
不過有時大家真係太汁著友賽同比賽
好多人唔係因為呢d比賽先出現..
有時真係番工 平時6,日果d真係黎唔到
慢慢傾啦~~~

喂~我問左好多次..有冇1-5既踢波團????

原帖由 啊4 於 2009-8-1 01:49 發表
估唔到大家講野仲係咁火爆
每人都有自己難處每人有自己立場
我都要番工..好耐冇去只係對上踢左日..
好老實..大家進步的確係慢..但我黎2kf踢波只係想開心
大家認認真真..有咩唔岩傾到岩..唔1定邊個俾說話邊個聽
...

我可以踢  我太得閒  睇下有冇人搞

1-5 BOOK場
明哥做聯絡人兼任BOOK場員

我真係得1-5可以放假..
6,日團我諗都唔洗諗

原帖由 苦月明 於 2009-8-1 01:51 AM 發表

我可以踢  我太得閒  睇下有冇人搞

記錄低先
已有 1 人評分Good 收起 理由
女子女子木登 + 3 你的文章對我很有用。謝謝!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

原帖由 『無迪』 於 2009-8-1 01:52 AM 發表
1-5 BOOK場
明哥做聯絡人兼任BOOK場員

不2開個post傾定咩日子可以夠腳先book場
如果6,日 你踢9點我都去到 只限主場

原帖由 啊4 於 2009-8-1 01:54 AM 發表

不2開個post傾定咩日子可以夠腳先book場
如果6,日 你踢9點我都去到 只限主場

BOOK場要抽的
無得選擇

玩過星曲WEB

下 ~唔係一早入左喇咩~
你地認為我黎 係分薄你地山長水遠既朋友踢波時間
咁我咪唔黎囉~
講到痴波踢咁大問題,唔好意思都要講句,我對痴波踢呢3個字真係好撚反感
仲有weekend次次星期6 時間又撞 星期6多數又係踢波日 大埔有得踢唔留係大埔踢咩

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:51 AM , Processed in 0.033892 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存